Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi demis valla annen canim :)))))) sen sadece havayla beslendigin icin tabi hakli kadin:))))ayyy sorma kiz hala babaciyiz ama sutten kestim aramiz duzeldi artik daha bi yakin davraniyor ama sut den oldum anneden olmayayim bari diyor galiba :))))bayagi sis hissediyorum canim sanirim odem olustu ama sirf o da degil o mide kazintisini cok nadir yasadim yediklerimi eski duzene cevirmeye basliyorum yarindan itibaren kuzum

Rabbim hayırlısını versin canım, nasip bu işler, yazmadıysa olmuyor, yazdıysa da hiç bir engel tanımıyor, o tek tüp bile kafi hamile kalmana yeterki nasip olsun. Bende çok sevindim ikinizin de önceden çocuğu olmasına, hiç olmaması da ayrı bir üzüntü olurdu belki

Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun canım menün güzel.
Güzel menulerinle yine buradasın
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.
Menü de spor da her zamanki gibi muhteşem canım.
Menü de spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım güzel menü.

bu arada inanirnisin canim iki gundur bende ciddi ciddi dusunuyorum beraber yapalim valla guclerimizi birlestirelim ver elini se le na selena selana:)) tamamdir is bitti :)(
Herkese iyi geceler geceniz hayır olsun canlar kendinize cici bakın Allaha emanet olun hoscakalin sabah görüşmek üzre
iyi geceler tatlim
İyi geceler herkese
iyi geceler canim
Özledik canım hoşgeldin. Evde olmak gibisi yok ne olursa olsun. Kısa zamanda eksilere geçersin sen yine.
Bende cok izledim kuzumm hos buldukkkaynen oyle valla dogup buyudugun evde olsa yabanciladiyorsun bir yerde evin rahatligini ozluyorsun insallah gecerim canim

İyi geceler ben uyuma evresine geçiyorum gece kaç defa kalkarım belli olmaz küçük bey bazen doymak bilmiyor gece ama sabah erken kalkıp mesai saatine kadar sporumu yapıp evden çıkmayı düşünüyorum :) diğer menülere de sabah bakıp yazarım artik...

Evet annemle yemek konusunda epey çekişmeliyiz, daima fırçalar beni :)))
Yerim az ye der, yemem aç it gibi gezme bir şeyler ye der, şimdi de oruç tut der, çözemedik bir türlü bu sorunsalı
Ee çok iyi o zaman yakınlık olduysa. Acıktıkça yersin artık kuzum sen halledersin onu kısa sürede. Düzenine bir girde bakalım nolacak

Tamam ben bu fikre açığım kuzum. Önce psikolojik olarak kazıyalım beynimize, bir daha geri dönmek istemiyorum bırakınca, tamamen vedalaşalım artık :)

Küçük bey ve annesine iyi uykular ❤

ahh bu anneler:)))) oyle valla Kuzum once ver biraz diyip dururdu simdide yeter artik iyisin boyle diye diye surekli birseyler yedirdi tek sorumlusu annem keske tanissaniz da uyarsaniz yapma etme diye :))) ama. Intimam soguk yenen yemektir bende onu bu hafta diyete sokacam:)))
Tamam ben bu fikre açığım kuzum. Önce psikolojik olarak kazıyalım beynimize, bir daha geri dönmek istemiyorum bırakınca, tamamen vedalaşalım artık :)
Tamam canim etim senin kemigimde senin olsun hadi :))) yasam kocum ilan ediyorum seni :)) ne zaman nerde saat kacta basliyorsak sen bana bildir:))) ama saglikli besslenme surecin gibi olirsa halim duman oda ayri her sigara istegi geldiginde kendimizi spor videosunun karsisinda bulmayacagiz degil mi :)))

Uzun zamandir yoktum demisler ki oldu bilsinler prenses annesi geri dondu:)))) annemlerle dondum ama artik evimdeyim menu kontrolu benim elimde, galiba birazda artiyla dondum cumaya kadar toparlarim insallah
Hosgeldin canım özledik seni
ayy kabul ettin ya Canim bni çok tsk ederim yüzüm yoktu yazmaya mecbur kaldim
Kabul etmeyecek bir durum yoktu canım
Ben spora geçiyorum.
İyi gecelr.
Iyi geceler canım ❤
Evet çok şükür hepinizin sayesinde yine diyorum takım sarmasaydi ben burda kalmazdım iyiki tanımışım hepinizi
İyiki gelmissin iyiki tanımısız senide
Iyi geçeler sizlere
İyi geceler canım ❤
Tesekkur ederim ablacım ❤ ❤
Bizde seni cook özledik canım ❤
Valla kaç sayfa atladık bilmiyorum canım ama genelde pek iyi şeyler konuşmadık boşver bakma
Okudum canım
Herkese iyi geceler geceniz hayır olsun canlar kendinize cici bakın Allaha emanet olun hoscakalin sabah görüşmek üzre
Iyi geceler canım Allaha emanet ol
İyi geceler herkese

Iyi geceler canım ❤
Bunun mevzusu mu olmuştu eskiden Niye izlemeyecektiniz dökülün bakim bi :))))
Gecen hafta konustuk canım ben zaten izlemiyorum :)))
Kızlar ben menü ve spor sayfasini bu akşam fark ettim bende mi sorun var bu menüleri bulamıyorum diyordum bı de ben 1.takimdan alışkanlık bu topige yazıyordum :)
Cok kalabalıgız diye o topiği acmıstık canım
Iyi geceler canım ❤

Benim anne 3-4 kilo almış onun için ye veya yeme diyemedi oruç dedi Derse misliyle dönecekti kendisine. Biz nneleri diyete sokarsak bu iş çözülür

Henüz o konu da bir tasarı yok elimde. Şimdi yatmaya gidiyorum iyice bir düşüneyim uyuyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…