Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor çok güzel kahvaltı gözüme çok az geldi
Tam emziren anne menüsü benim de bu listelerime dönmem lazım :) yoksa süt etkileniyor
Su çok az geldi ben bir oturuşta 1 litre devirdigim için
Çok güzel
Spor çok güzel ama yediklerin biraz az gibi makarna gözüme çarptı bir de
Güzel bir menü ama su ?
Güzel ama genel anlamda suyu kimse çok içmiyor mu ki

İki günün adım sayisini dün telafi etmiş sayilirsi.

Kızlar ilk defa menü sayfasını inceleyebildim genel olarak çok az yiyorsunuz bir de sular bana çok az geldi . Sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum :)

Bugün çok daha gguel bir kahvaltı gelecek :)

Günaydın .
Kızımı uyutup geri uyuyacağım .
Burda saat daha erken.
Iyi uykular canım ❤
Yapalım mi diyecektim mi çıkmamış aslında kaptan.

O zaman ben cumayı bekleyim daha güzel.sonuc göreyim olur mu
Tamam canım olur bu haftalık
Eki Görüntüle 2303574
Günaydın canlar sizi şuan bisikletimin üzerinden selamlıyorum Cumaya göre -1.3 ama hala ödem hissediyorum vücudumda
Tebrik ederim canım güzel eksi
Günaydın kizlar
Günaydın canım ❤
Nego Zipzip- 30 dakika bisiklet tamamdır

Gülümsecim ortak bir ozelliğimizi buldum. Asıl baharımızı yaşıyormuşuz. Yalancı baharı çocuklarım olmasa hiç hatırlamam da tek kazancim iki oğlumun olması . Eşimle toplamda beş çocuğumuz var. Ortak çocuk ben istedim o istemedi. İkna ettiğimde de olmadı yaşım 40 olmuştu...belki ondandı... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Umarım meleğini tez zamanda kucağına alırsın.
Sende mi sigara kullanıyorsun
Bir bağımlı da şu an mesaj yazıyor
Koşu bandını sattım eliptik bisiklet beni sıkıyor koşu bandıni çok seviyordum ama taşıdığım. Evde yer musayit değildi canım
Eliptiğim var ama yüz karam....eşim her fırsatta fırçalar beni evde yatıyor diye....hevesle aldım keşke kullansam çok faydalı...kasları müthiş sıkılaştiriyor bölgesel yağlar da çabuk gidiyor...alışkanlık yapamadım bir türlü...
Bonusum bir şekilde yakalaniyorum sana tanıdık biri olunca daha bir mutlu oluyor insan.... mültecilik hali çabuk geçiyor. merhaba inşallah sık sık karşılaşırız.
Günaydınnn herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum 
Günaydın Zipzipim... güzel bir gün diliyorum herkese.
Kontrol tartım 64.1 bugün...

Eliptik çok faydalı çok eritiyor yağları... gel seninle eliptik spor yapalim ....ben hergün 1 saat yapıyordum 10 gün ara verdim....şimdi tekrar başlamak istiyorum....

Günaydınnn herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum 
Sana da günaydınn kaptanım

Canım sen geç yatıp bir de erken mi kalkıyorsun? Gerçi evdeysen geri yatma durumların oluyordu dimi:) Bende gece ne uyursam o, gündüz hiç şansım olmuyor

Menün çok güzel ve sağ
Sağol canım
Bende ip atlarken kablo kullanıyorum

Canım yaşın gençmiş daha, hiç belli olmaz Rabbim ol desin yeter ki gönlüne göre versin
Çok azıcık yemişsin akşam meyve süt tarzı ara yapabilirdin.aslinda bu gidişle cumaya bombo sonuç gelecek gibi :)
Az mı canım cidden, aslında 9 da yoğurt kürü yiyicem de unutuyorum hep
Konyalı Necla metin çiftini çok merak ediyorum inş o konuyu işler birde ecrin bebek olayıni dört gözle bekliyorum
Bende mügeciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…