sağol canım , eveeettttt okullu oldukk çok şükür... okul yolu düz gider hahahaHadi gözünüz aydın, sizde okullu oldunuz artık :)
kesin çok gider tuvalete , benimde kreşte öyle bir anım var kızımı öptüm öğretmeni aldı yukarı çıkardı kızımı ben hüngür hüngür müdür odasında ağlıyordum beni teselli ettiler hahahahMaşallah canım ozaman hiç zorluk cekmezsin..
Ozaman çok tuvaleti gelir
Ahh ahh ben anaokulundada 1. sınıfta da ağladım biz nasıl evlendirecegiz bunlarıkesin çok gider tuvalete , benimde kreşte öyle bir anım var kızımı öptüm öğretmeni aldı yukarı çıkardı kızımı ben hüngür hüngür müdür odasında ağlıyordum beni teselli ettiler hahahahkızımın umrunda bile olmadı
biz iç güveyisi alacağız eşim öyle diyor hahahahaAhh ahh ben anaokulundada 1. sınıfta da ağladım biz nasıl evlendirecegiz bunları
Ben de 1. sınıfa başlayınca servise verdik okul baya uzaktı. 1 hafta boyunca servise kapıdan bindirirdim koşa koşa servisten önce okula varır gizli gizli gözetlerdim nasıl iniyor sınıfını bulacak mı diyeAhh ahh ben anaokulundada 1. sınıfta da ağladım biz nasıl evlendirecegiz bunları
Hoşgeldin canım, aa olur mu bak ben merak ettim seni:) kimdin ne idin, ne zaman gittin niye gittin, bak ne kadar ilgiliyim seninleSlm kizlar ben geldimmkimsede merak etmemis ya neyssseeee
Hahs tesekür ederim canim amma o kilo buraya geldigim kilo izine 83.3 ayrilmistimHoşgeldin canım, aa olur mu bak ben merak ettim seni:) kimdin ne idin, ne zaman gittin niye gittin, bak ne kadar ilgiliyim seninle
Geçmiş olsun bu arada canım, iyi pek kiloda almamışsın, hemen verirsin, 1 kilo bile yok artın :)
Benimkide hastal7ga takildiydi bakalim simdi nolcek :)Benim şekersiz 1 de takıldı yinediyetisyen regl olup bitene kadar 2 kare çikolata verdi. Şekersizi bırakayım en iyisi. Zaten yakında aşure de gelmeye başlar
Rabbim muvaffak eylesin insallahKızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor
Tam bir kontrolcü anne gibiBen de 1. sınıfa başlayınca servise verdik okul baya uzaktı. 1 hafta boyunca servise kapıdan bindirirdim koşa koşa servisten önce okula varır gizli gizli gözetlerdim nasıl iniyor sınıfını bulacak mı diyeakşam da çıkışta koşa koşa okula gider gizli gizli bakardım servise nasıl biniyor karıştırır mı diye sonra da koşa koşa servisten önce eve gelirdim
Benim 4-5 gün gitti, işte o son günde 6 tane halley yedimBenim şekersiz 1 de takıldı yinediyetisyen regl olup bitene kadar 2 kare çikolata verdi. Şekersizi bırakayım en iyisi. Zaten yakında aşure de gelmeye başlar
O zaman fark varmış yaa, toparlarsın canım burada, önümüzdeki hafta sanırım tam rayına girerHahs tesekür ederim canim amma o kilo buraya geldigim kilo izine 83.3 ayrilmistim
Off deme asureyi napicam bilmmBenim şekersiz 1 de takıldı yinediyetisyen regl olup bitene kadar 2 kare çikolata verdi. Şekersizi bırakayım en iyisi. Zaten yakında aşure de gelmeye başlar
Kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsun, biz hep buralardayız. Gerçi mezun olunca bende bir süre işlere vereceğim kendimi ama buraya gelsem olmuyor gelmesem olmuyor. Bakalım ne olacakKızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor
Allah kolaylık versin canımKızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor
Ben kendime altın alicam canım şuan tartıya para harcayamam demek istedimŞuna derken kime alacakmış altını anlayamadım ama... Bir an senin çocuğuna gibi anladım sonra bebişi yoktu dedim. Bakarsın olur belli mi olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?