Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah canım ozaman hiç zorluk cekmezsin..
Ozaman çok tuvaleti gelir
kesin çok gider tuvalete , benimde kreşte öyle bir anım var kızımı öptüm öğretmeni aldı yukarı çıkardı kızımı ben hüngür hüngür müdür odasında ağlıyordum beni teselli ettiler hahahah kızımın umrunda bile olmadı

Ahh ahh ben anaokulundada 1. sınıfta da ağladım biz nasıl evlendirecegiz bunları

Ahh ahh ben anaokulundada 1. sınıfta da ağladım biz nasıl evlendirecegiz bunları
Ben de 1. sınıfa başlayınca servise verdik okul baya uzaktı. 1 hafta boyunca servise kapıdan bindirirdim koşa koşa servisten önce okula varır gizli gizli gözetlerdim nasıl iniyor sınıfını bulacak mı diye akşam da çıkışta koşa koşa okula gider gizli gizli bakardım servise nasıl biniyor karıştırır mı diye sonra da koşa koşa servisten önce eve gelirdim

Slm kizlar ben geldimm kimsede merak etmemis ya neyssseeee
Hoşgeldin canım, aa olur mu bak ben merak ettim seni:) kimdin ne idin, ne zaman gittin niye gittin, bak ne kadar ilgiliyim seninle
Geçmiş olsun bu arada canım, iyi pek kiloda almamışsın, hemen verirsin, 1 kilo bile yok artın :)

Hahs tesekür ederim canim amma o kilo buraya geldigim kilo izine 83.3 ayrilmistim

Tam bir kontrolcü anne gibi Ama iyi taktik ha, takdir ettim. Çocuğun güvenini sarsmadan kendi haline bırakmış gibi ama bırakmadan gözledin, tuttum bunu :)))))

Benim şekersiz 1 de takıldı yine diyetisyen regl olup bitene kadar 2 kare çikolata verdi. Şekersizi bırakayım en iyisi. Zaten yakında aşure de gelmeye başlar
Benim 4-5 gün gitti, işte o son günde 6 tane halley yedim Normalde hiç yemiyordum. Bıraktım şimdi şekersizi vs böyle hiç yemiyorum :)))))

Kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsun, biz hep buralardayız. Gerçi mezun olunca bende bir süre işlere vereceğim kendimi ama buraya gelsem olmuyor gelmesem olmuyor. Bakalım ne olacak

Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…