canım , kızım 2013 nisan doğumlu evet 1. sınıfa başlıyor ondan çok ben heyecanlıyımGünaydın ada .kızın kaç doğumlu 1 .sinifami başlıyor
Hadi gözün aydınHay aklınla bin yaşa sen bacım su bidonu yoktu 3litrelik yumos Bi donunu su doldurdum 4.8 çıktı demekki sorun Bende değil yaşasın
canım , güya bugün hep buralarda olacaktım , bir iş görüşmem çıktı ona gidecem , aslında temmuzda konuşmuştuk eylül gibi tekrar görüşelim demişlerdi çağırdılar birazdan oraya gidecem... aslında benim cevabım belli hayır diyecemde eşimin arkadaşı olduğu için yüz yüze görüşüp hayır diyelim dedik hahahEvet çok şükür .
Buzdolabim yok bugün getirecekler
İnsllh oda gelirse tam iyi olucam
Benim rakibim nerde @ada81
çok güzel görünüyor afiyet olsun ...senin şuan güncel kilo kaç canım benim bugün 58.800 kilom cumaya kim daha fazla verecek bakalımGünaydın
Açilinn Sahalara dönüyorum
tabiki kuzum oturmaya mı geldik bol bol dedikodu yaparız :)))))Günaydın hayırlı günler canım ❤
Bizde seni özledik canım artık burdasın bol bol konusuruz
ayy ne güzel zamanlardı :))))
canım pilini değiştir çok çabuk bitiyor bunların pili yeniyse de pili çıkarıp takmayı deneBenim ya tartı kafayı yedi yada pili bitiyo 96.5ciktim 95.5dim cuma günü
tebrik ederim canımmmmn benim o yorgunluğun üzerine ödül olmuş hiç değilseKaptanım şoklardayım daha şimdi tartılabildim :)))) 2 saat bankada bekledim, gerildim,gerildim,gerildimmm, susadım, acıktım sıra beklerkenonun üzerine bu eksi mükemmel geldi valla. Pazartesi bir daha bankaya mı gitmek aman Allah korusun ya, felaketti
tekrardan hoş geldin canımNasılsınz kızlar dıyete başlıyorum bugün 73.5 ıle izne ayrılmıştım şuan malesef 77 olmuşum ılk önce aldıklarımı vermekle başlıycam almak da vermek kadar zor olsa keşke
Cnm çok çok üzüldüm, tez vakitte daha iyi olur inşallah anneciğinSagol canım doktor anneme gide. Bildiği kadar gitsin amaliyat riskli beyne kan pihtisi ata bilir buda ölümle sonuçlana bilir dedi belki şuan zorda olsa yürüye biliyorsun maliyattan sonra yuruyememe gibi Bi sorunlada karşılaşa biliriz dedi o kadar kötü şeyler söylediki annemin gözü korktu tabi birde annem 9kez amaliyat geçirdi şimdiye kadar o yüzden ondanda korkuyor bazı tanıdıklar amaliyat masasında kaldı o yüzdende amaliyat olmak istemiyor haliyle benimde gözüm korktu ilaçlarla iğnelerle idare ediyor
Çıkardım taktim sanırım pilinden. Dolayı daha öncede böyle olmuştu geçen gün görümcem de 2kilo fazla. Tartıyı. Dedi pil. Alayım olmazsa değişim sonraya kalsın şuna altın almayı. Düşünüyorum paramı harcamimtabiki kuzum oturmaya mı geldik bol bol dedikodu yaparız :)))))
canım pilini değiştir çok çabuk bitiyor bunların pili yeniyse de pili çıkarıp takmayı dene
tebrik ederim canımmmmn benim o yorgunluğun üzerine ödül olmuş hiç değilse
tekrardan hoş geldin canım
canım alıntıdan gördüm annene geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...Çıkardım taktim sanırım pilinden. Dolayı daha öncede böyle olmuştu geçen gün görümcem de 2kilo fazla. Tartıyı. Dedi pil. Alayım olmazsa değişim sonraya kalsın şuna altın almayı. Düşünüyorum paramı harcamim
Canım pili çıkar bir kumaşa sürt öyle geri takÇıkardım taktim sanırım pilinden. Dolayı daha öncede böyle olmuştu geçen gün görümcem de 2kilo fazla. Tartıyı. Dedi pil. Alayım olmazsa değişim sonraya kalsın şuna altın almayı. Düşünüyorum paramı harcamim
Annem 85.90arasi gidip geliyor dikkat etmeye çalışıyor Bi ara diyete başladı hiç veremedi malesef yemesi de çok yok hemde hiç yerinde durmuyo ama. Bizim. Genlerde Bi problem var sanırımtabiki kuzum oturmaya mı geldik bol bol dedikodu yaparız :)))))
canım pilini değiştir çok çabuk bitiyor bunların pili yeniyse de pili çıkarıp takmayı dene
tebrik ederim canımmmmn benim o yorgunluğun üzerine ödül olmuş hiç değilse
tekrardan hoş geldin canım
Maşallah canım sıkı dur ela lale el ele geliyocanım , kızım 2013 nisan doğumlu evet 1. sınıfa başlıyor ondan çok ben heyecanlıyım
Tmm onuda deneyeyimCanım pili çıkar bir kumaşa sürt öyle geri tak
herkes öyle diyor bakalım bizi neler bekliyor , bir ane olarak endişlerim şuan , tuvalete nasıl gidecek ya büyük çocuklar ezer mi ? benim kızım yürümez koşar önce ben ben ben diyen çocuk bakalım neler yaşıyacağızMaşallah canım sıkı dur ela lale el ele geliyone çektim geçen sene
kız çok kalabalık buralar biri gidince yokluğu pek belli olmuyor geldiğinde de bir sürü yeni isim görüyorsun hahahahSlm kizlar ben geldimmkimsede merak etmemis ya neyssseeee
Cumartesi günü liste yaptım 21 kişiydik canım ama onun üzerine 5 kişi daha geldi ama aktif olmayanlarda var canımkaptanımZipzip- toplam kaç kişiyiz şuan her geldiğimde yeni isimlerle karşılaşıyorum... bu kadar kişiyi iyi takip ediyorsunuz helal olsun vallaaa
maşallah bayağı kalabalığızCumartesi günü liste yaptım 21 kişiydik canım ama onun üzerine 5 kişi daha geldi ama aktif olmayanlarda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?