Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet çok şükür .
Buzdolabim yok bugün getirecekler
İnsllh oda gelirse tam iyi olucam
Benim rakibim nerde @ada81
canım , güya bugün hep buralarda olacaktım , bir iş görüşmem çıktı ona gidecem , aslında temmuzda konuşmuştuk eylül gibi tekrar görüşelim demişlerdi çağırdılar birazdan oraya gidecem... aslında benim cevabım belli hayır diyecemde eşimin arkadaşı olduğu için yüz yüze görüşüp hayır diyelim dedik hahah

Günaydın hayırlı günler canım ❤

Bizde seni özledik canım artık burdasın bol bol konusuruz
tabiki kuzum oturmaya mı geldik bol bol dedikodu yaparız :)))))
P Prensesimin Annesiyim bizde en cok kilo verenlerden canım
ayy ne güzel zamanlardı :))))
Benim ya tartı kafayı yedi yada pili bitiyo 96.5ciktim 95.5dim cuma günü
canım pilini değiştir çok çabuk bitiyor bunların pili yeniyse de pili çıkarıp takmayı dene
tebrik ederim canımmmmn benim o yorgunluğun üzerine ödül olmuş hiç değilse
Nasılsınz kızlar dıyete başlıyorum bugün 73.5 ıle izne ayrılmıştım şuan malesef 77 olmuşum ılk önce aldıklarımı vermekle başlıycam almak da vermek kadar zor olsa keşke
tekrardan hoş geldin canım

Cnm çok çok üzüldüm, tez vakitte daha iyi olur inşallah anneciğin Bu durumda eğer kilosu varsa zayıflaması hayat kalitesini arttırabilir.

Çıkardım taktim sanırım pilinden. Dolayı daha öncede böyle olmuştu geçen gün görümcem de 2kilo fazla. Tartıyı. Dedi pil. Alayım olmazsa değişim sonraya kalsın şuna altın almayı. Düşünüyorum paramı harcamim

canım alıntıdan gördüm annene geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...

Canım pili çıkar bir kumaşa sürt öyle geri tak

Annem 85.90arasi gidip geliyor dikkat etmeye çalışıyor Bi ara diyete başladı hiç veremedi malesef yemesi de çok yok hemde hiç yerinde durmuyo ama. Bizim. Genlerde Bi problem var sanırım

Maşallah canım sıkı dur ela lale el ele geliyo ne çektim geçen sene
herkes öyle diyor bakalım bizi neler bekliyor , bir ane olarak endişlerim şuan , tuvalete nasıl gidecek ya büyük çocuklar ezer mi ? benim kızım yürümez koşar önce ben ben ben diyen çocuk bakalım neler yaşıyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…