- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Bizim tatil kışın başlayacak benceBide kış temizliği başlayacak ayyy bitmiyor işlerbenim kafa kış temizliğinde 29 ekimde bitirmiş olurum halılarıda serer kışa merhaba derim... şimdiden planlar yapiyorum bi gün şurayı yaparım bi gün burayı yaparım diye...
Valla kış temizliği o benimde başımda nasıl basliycam hiç bilmiyorumBide kış temizliği başlayacak ayyy bitmiyor işlerbenim kafa kış temizliğinde 29 ekimde bitirmiş olurum halılarıda serer kışa merhaba derim... şimdiden planlar yapiyorum bi gün şurayı yaparım bi gün burayı yaparım diye...
Evet ya kasımdan mart 15 ine kadar çok iyi gidiyor herşey çok düzenli oluyor sonra yine yaz temizliği vs derken düzen bozuluyor...Bizim tatil kışın başlayacak bence
En az 10 günümü alıyor benim dolap içlerinde kayboluyorumValla kış temizliği o benimde başımda nasıl basliycam hiç bilmiyorum
Oooo, olay var buradaa :)))))Rakibem dedi nasilllll agiriimaaa giiiittttiiiiiiibii biiiilseeeennn
Şu an o kadar şişlik var ki karnimda patlatacak gibi. Bı bitki çayı falan içecegim. Şimdi menümü de yazacağım. Müsait olunca bakarsın canım.Sen rahatça zayıflarsan bende rahat edeceğim :))))) Nasıl ilgilenmemmmm ❤ çünkü bende seni seviyorum ve en az senin kadar kafam takılıyor bu işe, ilginç bir durum
Senin rakiben ben deilmiyim beni sen almadın mı
Kizz senin rakiben ben deilmiydim buda benim ağrima gittiiii
Okey dedin de okey olsada oynasakZipzip- kaptanım bizi dörtlersen okeye döneriz Yoksa burası karışacak :)))))))))))
Yonahime enerji_kusagi Alvillaa yesa
Afiyet olsun canım bakarım tabiki... Aklıma bir şey geldi, acaba sende gluten intoleransı olabilir mi? Yemeklerden sonra şişkinlik çok oluyor mu?Şu an o kadar şişlik var ki karnimda patlatacak gibi. Bı bitki çayı falan içecegim. Şimdi menümü de yazacağım. Müsait olunca bakarsın canım.
Biz bu kadroyla ancak basketbol falan oynarız kaptanımOkey dedin de okey olsada oynasak
Baskette oyuncu sayısı az canım yaa futbol daha iyi olurBiz bu kadroyla ancak basketbol falan oynarız kaptanım
Kolay gelsin ablacım, neyse ki iş de bir spor :))))Spora başlamam lâzım ama işler bitmiyor, herhalde 15 gün daha böyle yoğun olurum ondan sonra düzene girer diye ümitliyim
Zipzip- kaptanım bizi dörtlersen okeye döneriz Yoksa burası karışacak :)))))))))))
Yonahime enerji_kusagi Alvillaa yesa
En az 10 günümü alıyor benim dolap içlerinde kayboluyorumAllah yardımcımız olsun
Futbolu yazdım sildim, erkek işi gibi gelmesin diye arkadaşlaraBaskette oyuncu sayısı az canım yaa futbol daha iyi olur
Sadece erkekler değil ki kadınlar da oynuyor artıkFutbolu yazdım sildim, erkek işi gibi gelmesin diye arkadaşlara
Tamam kaptanım, yedeklerimiz de çok olur. Yönetimden teklif gelirse buraya sanal bir langırt masası koyarım
2 eylül menüsü
Sporumu bebem uyuyunca yapacağım
Sabah
Haşlanmış yumurta 2 adet
1 domates
1 salatalık
Tulum peyniri
Biber
Ara
Az bi şey karisik kuruyemis
Öğle diyelim garip oldu yemeğim bozulmuş
Ayran
1 şeftali
1 hünnap
Akşam
Cordon blue (kasar sarılı tavuk)
Domates salatalık biber
2 eylül menüsü ( kızlar bu ilk menüm) vira bismillah
Saat 9 4 kayısı 3 dilim domates 1 parça karpuz 1 lokma peynir 1/5 gözleme
Öğlen 1 küçük kase yayla çorbası 1 bardak ayran
1 kase mercimek çorbası 1 porsiyon parça et çoban salata 1/5 dilim ekme
Canim sende ekmeğe dikkat ekmek çok yemişsin2 Eylül menüsü
12.00 kahvaltı
İki dilim ekşi mayalı ekmek, nerdeyse yağsız pişmiş biberli domates 2 kaşık, yarım dilim tulum, 1.5 sahanda yumurta, 1.5 ceviz ile 2 tatlı kaşığı kadar petekli bal (sıvısı çok degildi)
18.00 akşam
2 kaşık domtesli biberli makarna, 3 büyük parça haşlanmış brokoli (sarımsaklı yoğurt ve limonlu zeytinyağlı sos ile, yağlı sosu yok denecek kadar az kullandım kendi tabagimda), malesef bir dilim de ekmek yedim yemeği bitince
Su 2.5 lt
Spor 11.000 adım 165 puan.
Tamam kaptanım mesaj alındı, daha 40 olmadı yaa, az daha gayret edersek teklif gelecekSadece erkekler değil ki kadınlar da oynuyor artık
Yönetime girince yaparsın ama önceliğimiz okey ona göre
Yok ama ondanda bir tane oluştuCnm kırmızı renkli noktacıklar mı?
Yok minik benlerHiç duymadım canım alerji olabilir mi
Çok geçmiş olsunKızlar herkese günaydınDoktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım var sanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
Benimkide Ekim doğumlu bu yıl gondermiyorum.seninkinin zamaniymis .canım , kızım 2013 nisan doğumlu evet 1. sınıfa başlıyor ondan çok ben heyecanlıyım
Teşekkürler ,68.3 .valla evime yeni girdim buzdilabimda yoktu yeni geldi şuan temizlik vs pek umut yok ama yinede devamçok güzel görünüyor afiyet olsun ...senin şuan güncel kilo kaç canım benim bugün 58.800 kilom cumaya kim daha fazla verecek bakalım
Kız cicicbebeli süt iç ozamanhadi ben kaçar eşim gelecek birazdan çıkacağız akşama görüşürüz)
Batu85 canım zaten dişlerim ağrıyor diye bişey yiyemiyorum ona göre hatırlatayım dedim
Geldim geldim valla dışarı işleri..kayıt işleri..
Canim benim fırsatım olmuyor bu sonradan aldigim kilolarda düzensiz yediğim için olduIlk 2 menüde kahvaltılar cok zayif
Diğer menüde de 15.30 dan yatana kadar başka bir şey yok mu acaba
Ben bu menüyü çok beğendim
Çok dengeli çok güzel
Genel olarak grupta az yeme eğilimi var sanki ama
Uzmanlar da az yiyerek verilemeyeceginden vücudun kıtlık alarmı verdiignden mevcut kiloların yağa cevrileceğinden bahsederler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?