Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim tatil kışın başlayacak bence

Valla kış temizliği o benimde başımda nasıl basliycam hiç bilmiyorum

Rakibem dedi nasilllll agiriimaaa giiiittttiiiiiiibii biiiilseeeennn
Oooo, olay var buradaa :)))))
Sen gönlümün rakibesi, ilk göz ağrım, Aslan Rakibemsin :))))
Ama, ama, amaa..... sen bana ex rakibem dedin
Gel biz yine rakip olalım olmuyor böyle.... Etiket sırası sendeydi hatırlarsan

Sen rahatça zayıflarsan bende rahat edeceğim :))))) Nasıl ilgilenmemmmm ❤ çünkü bende seni seviyorum ve en az senin kadar kafam takılıyor bu işe, ilginç bir durum
Şu an o kadar şişlik var ki karnimda patlatacak gibi. Bı bitki çayı falan içecegim. Şimdi menümü de yazacağım. Müsait olunca bakarsın canım.

Şu an o kadar şişlik var ki karnimda patlatacak gibi. Bı bitki çayı falan içecegim. Şimdi menümü de yazacağım. Müsait olunca bakarsın canım.
Afiyet olsun canım bakarım tabiki... Aklıma bir şey geldi, acaba sende gluten intoleransı olabilir mi? Yemeklerden sonra şişkinlik çok oluyor mu?

Futbolu yazdım sildim, erkek işi gibi gelmesin diye arkadaşlara
Tamam kaptanım, yedeklerimiz de çok olur. Yönetimden teklif gelirse buraya sanal bir langırt masası koyarım
Sadece erkekler değil ki kadınlar da oynuyor artık
Yönetime girince yaparsın ama önceliğimiz okey ona göre

Canim sende ekmeğe dikkat ekmek çok yemişsin
Afiyet olsun kizlar

Sadece erkekler değil ki kadınlar da oynuyor artık
Yönetime girince yaparsın ama önceliğimiz okey ona göre
Tamam kaptanım mesaj alındı, daha 40 olmadı yaa, az daha gayret edersek teklif gelecek Yoksa bu biriken vaatler başımıza iş açacak

Cnm kırmızı renkli noktacıklar mı?
Yok ama ondanda bir tane oluştu
Hiç duymadım canım alerji olabilir mi
Yok minik benler
Çok geçmiş olsun
canım , kızım 2013 nisan doğumlu evet 1. sınıfa başlıyor ondan çok ben heyecanlıyım
Benimkide Ekim doğumlu bu yıl gondermiyorum.seninkinin zamaniymis .
Bankada gönder seneye büyük kalır diyorlar
Ama ben göndermek istemiyorum.
Onun için sormuştum.
Allah kolaylık versin ama seninki tam zamanı seni üzmez ..kolay geçer
çok güzel görünüyor afiyet olsun ...senin şuan güncel kilo kaç canım benim bugün 58.800 kilom cumaya kim daha fazla verecek bakalım
Teşekkürler ,68.3 .valla evime yeni girdim buzdilabimda yoktu yeni geldi şuan temizlik vs pek umut yok ama yinede devam

hadi ben kaçar eşim gelecek birazdan çıkacağız akşama görüşürüz )
Batu85 canım zaten dişlerim ağrıyor diye bişey yiyemiyorum ona göre hatırlatayım dedim
Kız cicicbebeli süt iç ozaman
Batu85 hu huuuuu nerdesin canım
Geldim geldim valla dışarı işleri..kayıt işleri..
Spor okulları kayıt kostur..
Ev öyle beni bekliyor..
Bu haftada nakavt

Canim benim fırsatım olmuyor bu sonradan aldigim kilolarda düzensiz yediğim için oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…