Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah tartı için yemedim, wc bekledim, sonrada bankaya esir düştüm canım :)))

Tamam canım dediklerini çok düzgün bir şekilde uygulayacagim, bakalım kaçak nerde. Kobayin da olurum hiç dert değil, o tuningi de takariz yeter ki performansim artsin seviyorum seni, ne güzel ilgileniyorsun böyle.

Sabah tartı için yemedim, wc bekledim, sonrada bankaya esir düştüm canım :)))

Ahaha tamamdır o zamna

Sen bu işlerden anlıyorsun gibi rakibim

Perşembe akşamı spor yapmasam mi tartiya sanki daha iyi yansır ödem şişlik olmaz gibime geliyor sallıyor müyüm.acaba

Bi de bebem uyuduk kalkcam birazdan sen de gelsene su çok güzel jahahh

Tamam canım dediklerini çok düzgün bir şekilde uygulayacagim, bakalım kaçak nerde. Kobayin da olurum hiç dert değil, o tuningi de takariz yeter ki performansim artsin seviyorum seni, ne güzel ilgileniyorsun böyle.
Sen rahatça zayıflarsan bende rahat edeceğim :))))) Nasıl ilgilenmemmmm ❤ çünkü bende seni seviyorum ve en az senin kadar kafam takılıyor bu işe, ilginç bir durum

Dogru diyorsun canım tartı öncesi agır spor yapmamak lazım

Kuzucum ben salı-çarşamba ağır spor yapınca perşembeyi hafif bir yürüyüşle veya sporsuz, ve bol suyla geçiriyorum. Cuma şoklanmak istemiyorum yoksa ödem çok oluyor, içtiğim su bile vücudumda kalıyor. Tespitlerim böyle canım.

Açılınnn bende geliyorumm, suyu çok severim Uyudun da spor yaptın mı bakim rakibem, gidip yazayım bende artık sporumu

Rakibem dedi nasilllll agiriimaaa giiiittttiiiiiiibii biiiilseeeennn

08:30 Kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir, 3 ceviz,1 su bardağı kefir

13:00
2 taze incir , 1 çay bardağı kefir

15:30
2 köfte,salata , 2 dilim ekmek
1 litre su
Spor yapamadım 2 saat ev işi = 40 puan
Akşam yemeği yedim onuda yazayım menüme
4 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt

Afiyet olsun ablacım menün güzel misafirlerin gidince spora baslarsın artık

Spora başlamam lâzım ama işler bitmiyor, herhalde 15 gün daha böyle yoğun olurum ondan sonra düzene girer diye ümitliyim
Bide kış temizliği başlayacak ayyy bitmiyor işler benim kafa kış temizliğinde 29 ekimde bitirmiş olurum halılarıda serer kışa merhaba derim... şimdiden planlar yapiyorum bi gün şurayı yaparım bi gün burayı yaparım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…