- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Sabah tartı için yemedim, wc bekledim, sonrada bankaya esir düştüm canım :)))Ilk 2 menüde kahvaltılar cok zayif
Diğer menüde de 15.30 dan yatana kadar başka bir şey yok mu acaba
Ben bu menüyü çok beğendim
Çok dengeli çok güzel
Genel olarak grupta az yeme eğilimi var sanki ama
Uzmanlar da az yiyerek verilemeyeceginden vücudun kıtlık alarmı verdiignden mevcut kiloların yağa cevrileceğinden bahsederler hep
Tamam canım dediklerini çok düzgün bir şekilde uygulayacagim, bakalım kaçak nerde. Kobayin da olurum hiç dert değil, o tuningi de takariz yeter ki performansim artsinBunlara rağmen vermemeni hiç aklım almıyor bebeğim. Bence 2-3 gün aynı şekilde yemeye devam ederken sadece yediklerini tam ölçüsü ile not et. 2-3 gün sonra kalorilerini hesapla. Bu sürede kaloriye bakmadan ye dememin sebebi bilinçaltı kısıntıya gitmeden senin normalini anlamak için, yanıltma olmasın diye. Aklım almıyor çünkü vücuda giren ile çıkanın bir sistematiği var. Sende giren ile çıkan aynıysa sabit olması lazım, az yediğini düşünüp çok spor yaptığını bildiğimize göre nereye gidiyor bunlar? Bermuda şeytan üçgeni gibi giren çıkmıyorYoksa bazal metabolizma çok aktifte organların çok mu tasarruflu harcıyor enerjiyi acaba (aramızda doktor varsa aydınlatsın)? Bu genelde uykuda çalışan metabolizmadır. Organlar en az enerji yakarak kendini istirahate çeker. Tez için kobay yapacağım seni az kaldı Basen ve karnını cetvelle çizip dümdüz keseceğim, metabolizmana da chiptuning takacağım
(gerçi bu arabalara takılıyor performans artırmak için ama)
Sağol canım inşallahInşallah biran once verirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alirsin ❤
Getireyim sanaMmmmm bayılırım ballı sarı incire
Sabah tartı için yemedim, wc bekledim, sonrada bankaya esir düştüm canım :)))
Benimde niyetim o buradan hedefe ulaşmadan gitmek yokO zaman kilo verene kadar burdan gitmek yok sağlık dısında bir problem olmazsa insallah aralıkdan sonra sağlıkla bebeğini kucagına alırsın canım
Sen rahatça zayıflarsan bende rahat edeceğim :))))) Nasıl ilgilenmemmmm ❤ çünkü bende seni seviyorum ve en az senin kadar kafam takılıyor bu işe, ilginç bir durumTamam canım dediklerini çok düzgün bir şekilde uygulayacagim, bakalım kaçak nerde. Kobayin da olurum hiç dert değil, o tuningi de takariz yeter ki performansim artsinseviyorum seni, ne güzel ilgileniyorsun böyle.
Dogru diyorsun canım tartı öncesi agır spor yapmamak lazımAhaha tamamdır o zamna
Sen bu işlerden anlıyorsun gibi rakibim
Perşembe akşamı spor yapmasam mi tartiya sanki daha iyi yansır ödem şişlik olmaz gibime geliyor sallıyor müyüm.acaba
Bi de bebem uyuduk kalkcam birazdan sen de gelsene su çok güzel jahahh
Inşallah canım ❤Benimde niyetim o buradan hedefe ulaşmadan gitmek yok
Inşallah bebek müjdesınıde sızınle paylaşmak nasip olur
Kuzucum ben salı-çarşamba ağır spor yapınca perşembeyi hafif bir yürüyüşle veya sporsuz, ve bol suyla geçiriyorum. Cuma şoklanmak istemiyorum yoksa ödem çok oluyor, içtiğim su bile vücudumda kalıyor. Tespitlerim böyle canım.Ahaha tamamdır o zamna
Sen bu işlerden anlıyorsun gibi rakibim
Perşembe akşamı spor yapmasam mi tartiya sanki daha iyi yansır ödem şişlik olmaz gibime geliyor sallıyor müyüm.acaba
Bi de bebem uyuduk kalkcam birazdan sen de gelsene su çok güzel jahahh
Rakibem dedi nasilllll agiriimaaa giiiittttiiiiiiiKuzucum ben salı-çarşamba ağır spor yapınca perşembeyi hafif bir yürüyüşle veya sporsuz, ve bol suyla geçiriyorum. Cuma şoklanmak istemiyorum yoksa ödem çok oluyor, içtiğim su bile vücudumda kalıyor. Tespitlerim böyle canım.
Açılınnn bende geliyorumm, suyu çok severimUyudun da spor yaptın mı bakim rakibem, gidip yazayım bende artık sporumu
Ya ben bu pazartesi yi unutuyorum hep
Menüleriee kontrol edemedim menü paylasıyor musun sen bakalımYa ben bu pazartesi yi unutuyorum hep
Senin rakiben ben deilmiyim beni sen almadın mıRakibem dedi nasilllll agiriimaaa giiiittttiiiiiiibii biiiilseeeennn
Kizz senin rakiben ben deilmiydim buda benim ağrima gittiiiiRakibem dedi nasilllll agiriimaaa giiiittttiiiiiiibii biiiilseeeennn
Afiyet olsun ablacım menün güzel misafirlerin gidince spora baslarsın artık08:30 Kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir, 3 ceviz,1 su bardağı kefir
13:00
2 taze incir , 1 çay bardağı kefir
15:30
2 köfte,salata , 2 dilim ekmek
1 litre su
Spor yapamadım 2 saat ev işi = 40 puan
Akşam yemeği yedim onuda yazayım menüme
4 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
Bide kış temizliği başlayacak ayyy bitmiyor işlerSpora başlamam lâzım ama işler bitmiyor, herhalde 15 gün daha böyle yoğun olurum ondan sonra düzene girer diye ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?