Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaslandık bir yıl gecti bende o zaman 29 derdim
Iyiki gelmissin canım iyiki tanımısım
Takımı 2 kişilerden ne hale getirdik canım büyük basarı sagladık bence
evet bakalim daha ne kadar yas alicaz birlikte
Kesinlikle canim bos konuşuyorduk yani sırf konusmak icin ama sonucu muhtesem oldu
Takim canlandi su an en iyi takimiz
Sağol canım ama asıl senin kilon iyi boyuna göre ben çok kiloluyum ablalarım var 53 kilo annem 75 kilo cok kızıyorlar bana 55 kilo olmak istiyorum çook yolum var
yok canim yasima gore cok fazla kilom var
Senin ailen ne guzel hep zayif onlar seni gaza getiriyodur zaten:))
Bencede harikasinız
sagol canım
Amannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıf annemde 74 kilo ...
yaa bende de var2 cocukli benden 6 yas buyuk ama 49 kiloMasallah diyeyim
Canim ablam diyetlerimde en buyuk motivasyonum odur hep

Ben meyveyı cok yıyorum ve hep meyve kılo aldırmaz dıye bır algım vardı ama sanırım gayet de kılo aldırıyomuş ne kadar yemek lazım bılgısı olan paylaşabılrmı
gunduz 1 pors.sadece yenir diyette fazlasi kilo yapar ayrica gece yense de seker olur vucutta sabah yemek onemli:)
Yaa evet Bide zayıf olmalarina rağmen dikkat ediyolar geç vakit yemiyolar ya uyuz oluyorum
Oyle yapmasalar kilo alirlar rakibem

Bence sabah aç karnına yapılan spor çok iyi yağ yakıyor tavsiye ederim
Öyle yapacağım canım, kaptanın da dediği gibi yürüyüş yaptığım dönemde çok güzel kilo veriyordum, sabahları dışarda akşamları yürüme bandında yapacağım. Diğer sporları şimdilik bırakıyorum.

Çok sevinirim canım, anka görmesin öyleyse özelden yaz

Bizim bahçede var incir ağacı, nasıl da ballı. Çok seviyorum ama yemiyorum, insanın durası gelmiyor çünkü.

Bunlara rağmen vermemeni hiç aklım almıyor bebeğim. Bence 2-3 gün aynı şekilde yemeye devam ederken sadece yediklerini tam ölçüsü ile not et. 2-3 gün sonra kalorilerini hesapla. Bu sürede kaloriye bakmadan ye dememin sebebi bilinçaltı kısıntıya gitmeden senin normalini anlamak için, yanıltma olmasın diye. Aklım almıyor çünkü vücuda giren ile çıkanın bir sistematiği var. Sende giren ile çıkan aynıysa sabit olması lazım, az yediğini düşünüp çok spor yaptığını bildiğimize göre nereye gidiyor bunlar? Bermuda şeytan üçgeni gibi giren çıkmıyor Yoksa bazal metabolizma çok aktifte organların çok mu tasarruflu harcıyor enerjiyi acaba (aramızda doktor varsa aydınlatsın)? Bu genelde uykuda çalışan metabolizmadır. Organlar en az enerji yakarak kendini istirahate çeker. Tez için kobay yapacağım seni az kaldı Basen ve karnını cetvelle çizip dümdüz keseceğim, metabolizmana da chiptuning takacağım
(gerçi bu arabalara takılıyor performans artırmak için ama )

08:30 Kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir, 3 ceviz,1 su bardağı kefir

13:00
2 taze incir , 1 çay bardağı kefir

15:30
2 köfte,salata , 2 dilim ekmek
1 litre su
Spor yapamadım 2 saat ev işi = 40 puan

Ilk 2 menüde kahvaltılar cok zayif

Diğer menüde de 15.30 dan yatana kadar başka bir şey yok mu acaba

Ben bu menüyü çok beğendim

Çok dengeli çok güzel

Genel olarak grupta az yeme eğilimi var sanki ama
Uzmanlar da az yiyerek verilemeyeceginden vücudun kıtlık alarmı verdiignden mevcut kiloların yağa cevrileceğinden bahsederler hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…