Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bayağı sütlü bir detoksmus bu yaş gözüm korktu yeşil çay ve süt tadı nasıl peki, içmesi çok zor mu.

Sevmedigim o kadar sey var ki bir bilsen nasil kilo aldin dersin
Inciride bahcemizde yetisirdi cocuklugumda yemezdim daha 10 gun once ilk defa yedim:)))
Buradan güzel manşet atılır
ŞOK ŞOK ŞOK !!!!
6.Takım kaptanı Zipzip- nasıl kilo aldı? Nerede yedi, Kimlerle yedi, Neler yedi? Market stoklarını gizlice eriten zipzip miydi ? Enflasyonu etkileyen gizli güçler arasında zipzip var mıydı? Tüm bunlar ve daha fazlası yok yakınca 6.Takım Aktüel Ekim sayısında

Canım sevmediğin şey çoksa sevdiklerini de sayabiliriz :) Pilavı sevmiyordun ama sarmayı seviyordun, abur cuburu çok seviyordun, ekmek hımmm, ekmeği çok mu seviyordun hiç mi sevmiyordun hatırlayamadım, bahsetmiştin ama... İnciri yeni öğrendik :))) Peki sevdin mi?

Hiç güleceğim yoktu canım buna yazayım sonra gelirim
Patates kızartması 3 öğün yiyebilirim
Ekmek her oturusda 1 ekmek cocuklukta 1.5 ekmek yerdim
Cikolata cok yerim, bir dönem cok kola içtik

Ama lise 2 ye kadar zayıftım sonra kilo aldım canım sınav döneminde dengesiz beslendim

Hımm durum anlaşıldı şimdi :) Zaten senin gülmen için öyle yazdım :) Tamam canım kolay gelsin size, sonra yazarım :)

Bana 1 kasa koy 1 kasa yerim 2 kasa koy onu da yerim. Tek sevdiğim meyve
Artık meyve sevmiyorum yaa eski tadları hiç yok seftali favorimdi eskiden :)
Cuma = 86.2
Bugün = 87
Dün yediğim peynir tuzluydu ödem oldu sanırım ,sporda yapamayınca sonuç bu maalesef
Peynir o kadar ödem yapmaz ki abla yediğin baska birseyden mi oldu acaba
Bu durumda rakibemi yere sermiş durumdayim bizim yarış burada bitmiştir
Cumaya 3 gün var daha hersey değişebilir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…