Çok güzel canım tebrik ederim, birazdan ben de bakacam kiloma hiç fark var mı diye.
Bayağı sütlü bir detoksmus bu yaş gözüm korktu1.5litre sütü kaynatiyoruz ocağı kapatıp sütun içerisine 2yemek kaşığı yeşil çay atıyoruz demlenince süzüyoruz saat 8veya 10da içmeye başlıyoruz her iki saatte bir 1bardak içiyoruz ama başka hiç birsey yemiyoruz çay kahve ola bilir ama katı şeyler yasak çok güzel bir detoks bagirsaklari temizliyo vücuttaki ödemi atıyor 2kiloya yakın gidiyor sonrada bana dua ediyor
Teşekkür ederimÇok güzel canım tebrik ederim, birazdan ben de bakacam kiloma hiç fark var mı diye.
İnşaallahOoo süperrrr canım, cumaya neler
Buradan güzel manşet atılırSevmedigim o kadar sey var ki bir bilsen nasil kilo aldin dersin
Inciride bahcemizde yetisirdi cocuklugumda yemezdim daha 10 gun once ilk defa yedim:)))
Sana da günaydın güzellik ❤Günaydın grubumun güzel hatunları ❤❤❤
Günaydın kızlar
Keyifli çok güzel bir gün diliyorum hepinize.
Günaydın
Günaydınlar
Günaydın minnoşlar ve Rakibemm ❤ Ne çok günaydın yazdım ya :))) Maşaallahımız varGünaydınlar
0 kaçamak bol sporlu bir gun olsun:)
Günaydın tatlım, nasılsın?Gunaydinnn
Hiç güleceğim yoktu canım buna yazayım sonra gelirimBuradan güzel manşet atılır
ŞOK ŞOK ŞOK !!!!
6.Takım kaptanıZipzip- nasıl kilo aldı? Nerede yedi, Kimlerle yedi, Neler yedi? Market stoklarını gizlice eriten zipzip miydi ? Enflasyonu etkileyen gizli güçler arasında zipzip var mıydı? Tüm bunlar ve daha fazlası yok yakınca 6.Takım Aktüel Ekim sayısında
Canım sevmediğin şey çoksa sevdiklerini de sayabiliriz :) Pilavı sevmiyordun ama sarmayı seviyordun, abur cuburu çok seviyordun, ekmek hımmm, ekmeği çok mu seviyordun hiç mi sevmiyordun hatırlayamadım, bahsetmiştin ama... İnciri yeni öğrendik :))) Peki sevdin mi?
Ben severek içiyorum çok kötü değil 1bardak süt ve 1tane sallama yeşil çayla deneme yapa bilirsinBayağı sütlü bir detoksmus bu yaş gözüm korktuyeşil çay ve süt tadı nasıl peki, içmesi çok zor mu.
Hımm durum anlaşıldı şimdi :) Zaten senin gülmen için öyle yazdım :) Tamam canım kolay gelsin size, sonra yazarım :)Hiç güleceğim yoktu canım buna yazayım sonra gelirim
Patates kızartması 3 öğün yiyebilirim
Ekmek her oturusda 1 ekmek cocuklukta 1.5 ekmek yerdim
Cikolata cok yerim, bir dmne cok kola içtik
Ama lise 2 ye kadar zayıftım sonra kilo aldım canım sınav döneminde dengesiz beslendim
Yok yok, ne kadar zorlasan da teesüf etmeyeceğim
Sağol tatlım görüşürüzHımm durum anlaşıldı şimdi :) Zaten senin gülmen için öyle yazdım :) Tamam canım kolay gelsin size, sonra yazarım :)
Bana 1 kasa koy 1 kasa yerim 2 kasa koy onu da yerim. Tek sevdiğim meyve
Bu durumda rakibemi yere sermiş durumdayimCuma = 86.2
Bugün = 87
Dün yediğim peynir tuzluydu ödem oldu sanırım ,sporda yapamayınca sonuç bu maalesef
Artık meyve sevmiyorum yaa eski tadları hiç yok seftali favorimdi eskiden :)Bana 1 kasa koy 1 kasa yerim 2 kasa koy onu da yerim. Tek sevdiğim meyve
Peynir o kadar ödem yapmaz ki abla yediğin baska birseyden mi oldu acabaCuma = 86.2
Bugün = 87
Dün yediğim peynir tuzluydu ödem oldu sanırım ,sporda yapamayınca sonuç bu maalesef
Cumaya 3 gün var daha hersey değişebilir :)))Bu durumda rakibemi yere sermiş durumdayimbizim yarış burada bitmiştir
2dk sevinemedim yahuArtık meyve sevmiyorum yaa eski tadları hiç yok seftali favorimdi eskiden :)
Peynir o kadar ödem yapmaz ki abla yediğin baska birseyden mi oldu acaba
Cumaya 3 gün var daha hersey değişebilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?