- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Bu kuru saricivcikcik yapmisti canim ben sen ne yaptin nasil yetecek bu demistim cok tok tutuyor demisti ama ertesi sabah cok kotu uyanmisti kan sekeri filan dusmus vucut direncsiz kalmistiBayağı sütlü bir detoksmus bu yaş gözüm korktuyeşil çay ve süt tadı nasıl peki, içmesi çok zor mu.
Sabah kahvaltı az yiyorsan vücud kendini kitler sağlıklı şeyler tüketip öğün aralarında 5-6 saat olursa leptin çalışırBenim kahvaltıyla yemek arasıda 5saat bende bu Karatay dan yararlanmış oluyormuyum acep
Valla ben 5defa falan yaptım dediğin gibi tok tutuyor iki saat nasıl geçiyor anlamıyodum ama. Bende herhangi birsey olmadı ama yinede en iyisi kimseye önermimBu kuru saricivcikcik yapmisti canim ben sen ne yaptin nasil yetecek bu demistim cok tok tutuyor demisti ama ertesi sabah cok kotu uyanmisti kan sekeri filan dusmus vucut direncsiz kalmisti
Ben 72.5 dan 57lere indim kahvaltım hep böyleydi sadece kuruyemiş yerine 1 dilim kızarmış form ekmek tüketmiştim..Benim Yengemde diyet yaparken öyle kilo verdi kahvaltısı
Ya hayır lütfen uyma sen ona ne gerek var böyle şeylere hiç sağlıklı değil.Bayağı sütlü bir detoksmus bu yaş gözüm korktuyeşil çay ve süt tadı nasıl peki, içmesi çok zor mu.
Kitabı var ama okumak nasip olmadı kuzum. YaSabah kahvaltı az yiyorsan vücud kendini kitler sağlıklı şeyler tüketip öğün aralarında 5-6 saat olursa leptin çalışır) bi karatayı araştır derim ..
HahahaDün gece diğer günlere göre rahat uyudum kızlar. Tabii yine deada81 kadar uyuyamadım
Sabah dinlenmiş kalkınca kendimi yollara attım 10 bin adım attım geldim
Bence de önerme sen de yapma artık bak geliyor sonra kilolarValla ben 5defa falan yaptım dediğin gibi tok tutuyor iki saat nasıl geçiyor anlamıyodum ama. Bende herhangi birsey olmadı ama yinede en iyisi kimseye önermim
Kızma ya sürekli artı geldiği için vücudu şaşırtmak amaçlı söyledimYa hayır lütfen uyma sen ona ne gerek var böyle şeylere hiç sağlıklı değil.
Bitsin bence de çok kıskanıyorum seniHahahaartık benim saltanatımda okulların açılmasıyla bitecek.... tabii gece uykumu alırım o ayrı )
Valla yapmıyorum aklıma bile gelmediBence de önerme sen de yapma artık bak geliyor sonra kilolar
Geçmişi okuyamadım valla son sayfada yakalandınKızma ya sürekli artı geldiği için vücudu şaşırtmak amaçlı söyledimAnka duymasin demiştim sizde hiç sır tutamiyorsunuz hee
Ben de aramam çok sevmem diğerlerini ama diyetisyen zorla yediriyor. İncirle aramda özel bir aşk varArtık meyve sevmiyorum yaa eski tadları hiç yok seftali favorimdi eskiden :)
Tmm kızma ağlarım bakGeçmişi okuyamadım valla son sayfada yakalandın
Gördügünüz göreceğiniz bu diyorsunBu arada 10 bin adımımın fotoğrafını koyayım burayabi daha göremem falan kayıtlara geçsin
Bende şimdi geldim hastaneden ınsanı cok yoruyorBugün ekmeğimi 2dilime çıkardım hastaneye gidicem acikmim diye migdem bulandı ya sanki çok yedim şiştim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?