Geçmiş olsun canım evet ya beklemek bile insanı yoruyorBende şimdi geldim hastaneden ınsanı cok yoruyor
Ayni kilodayiz bende bu sabaj 86.1 ciktimCuma = 86.2
Bugün = 87
Dün yediğim peynir tuzluydu ödem oldu sanırım ,sporda yapamayınca sonuç bu maalesef
Ay kızlar size yaklaştım çok mutluyum inş 86lari görmek çok uzun sürmez şimdiden heyecan bastıAyni kilodayiz bende bu sabaj 86.1 ciktim
Tuzu fazlaydı , suyu az içtim, sporda yok ondan diye düşünmüştüm ,dediğin gibide olabilir kaptanımArtık meyve sevmiyorum yaa eski tadları hiç yok seftali favorimdi eskiden :)
Peynir o kadar ödem yapmaz ki abla yediğin baska birseyden mi oldu acaba
Cumaya 3 gün var daha hersey değişebilir :)))
Benim kiloma yakın kimse yoktu hepsi 60 yada 70 kg üstü kendimi yalnız hissediyordumAyni kilodayiz bende bu sabaj 86.1 ciktim
Bende uzun zamandır 8 ' li rakamları görmemiştim artık hedefimiz 70 kg olsun canım , olacakta birlikte başaracağız emin olAy kızlar size yaklaştım çok mutluyum inş 86lari görmek çok uzun sürmez şimdiden heyecan bastı
Insallah canim insalahAy kızlar size yaklaştım çok mutluyum inş 86lari görmek çok uzun sürmez şimdiden heyecan bastı
Koruma donemindeyim galiba yine aynıTeşekkür ederimumarım fark vardır
Patates kızartması dedin beni mahvettin canım nasıl çekti.Hiç güleceğim yoktu canım buna yazayım sonra gelirim
Patates kızartması 3 öğün yiyebilirim
Ekmek her oturusda 1 ekmek cocuklukta 1.5 ekmek yerdim
Cikolata cok yerim, bir dönem cok kola içtik
Ama lise 2 ye kadar zayıftım sonra kilo aldım canım sınav döneminde dengesiz beslendim
Evet yaa bizim ev çok karışık gelemiyorum ben eskisi kadar. başka rakip ayarlasın olmazsaSelamlar nasılsınız?
Dün disardaydik geç geldik.
Benim rakibelerim hiç gelmiyor mu ya
Menümu müsait olunca yazarım.
Aa hatırladım kötü olduğu zamanı.Bu kuru saricivcikcik yapmisti canim ben sen ne yaptin nasil yetecek bu demistim cok tok tutuyor demisti ama ertesi sabah cok kotu uyanmisti kan sekeri filan dusmus vucut direncsiz kalmisti
Bu kadar sütlü olduğunu bilmiyordum canım zaten. Ben kabaklı falan düşünmüştüm. Sütü icemiyorum ki.Ya hayır lütfen uyma sen ona ne gerek var böyle şeylere hiç sağlıklı değil.
Ayrqn asida güzel bir detoksBu kadar sütlü olduğunu bilmiyordum canım zaten. Ben kabaklı falan düşünmüştüm. Sütü icemiyorum ki.
ben denesem mi ki acaba? Cumartesi kuzenimin nişanı var, belki daha güzel bir kıyafet alırım ☺Bu kadar sütlü olduğunu bilmiyordum canım zaten. Ben kabaklı falan düşünmüştüm. Sütü icemiyorum ki.
Cnm poşet yeşil çay olur mu :)Valla ben 5defa falan yaptım dediğin gibi tok tutuyor iki saat nasıl geçiyor anlamıyodum ama. Bende herhangi birsey olmadı ama yinede en iyisi kimseye önermim
Ben bugün 2 tane yedim yaş incir .. mevsimi bitmeden az da olsa yemek lazımBen de aramam çok sevmem diğerlerini ama diyetisyen zorla yediriyor. İncirle aramda özel bir aşk varkendimi durduramam diye almıyorum bu sene.
Patatesi hiç sevmeyen nadir insanlardanım galiba... herkes patatese bayılır ben hiçbir yemeğini sevmem yemem... eşim çok severdi artık oda yemiyor kendime benzettim....Patates kızartması dedin beni mahvettin canım nasıl çekti.
Kaptanım bana rakip verme belli süre çünkü okul telaşım olacak çok ilgilenemeye bilirim rakibimle..Cuma günü rakipleri yeniden değiştirmeyi düşünüyorum canım
İyiyiz şükür sen nasılsın ?Slm kizlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?