Hep bu kıyafetler yüzünden kilo veriyoruzben denesem mi ki acaba? Cumartesi kuzenimin nişanı var, belki daha güzel bir kıyafet alırım ☺
Soğuk içilen bişey bu dimi. Çocukken annem hep yapardı çok severdim, aynısı mi bilmiyorum tabi.Ayrqn asida güzel bir detoks
Iyiyim canım sen nasılsınNasılsınz kızlar
Ödemleri atmıssınAyni kilodayiz bende bu sabaj 86.1 ciktim
Iyiyim canım sen nasılsınSelamlar nasılsınız?
Dün disardaydik geç geldik.
Benim rakibelerim hiç gelmiyor mu ya
Menümu müsait olunca yazarım.
Iyiyim canım sen nasılsınSlm kizlar nasılsınız
Tamam canımKaptanım bana rakip verme belli süre çünkü okul telaşım olacak çok ilgilenemeye bilirim rakibimle..
Ben salatasini kizartmasini ve kavurmasini çok severim canım. Yemeklerin içinde pek hoşlanmak ama.Patatesi hiç sevmeyen nadir insanlardanım galiba... herkes patatese bayılır ben hiçbir yemeğini sevmem yemem... eşim çok severdi artık oda yemiyor kendime benzettim....
Bnde iyiyim cnm iki kız olunca onlarla ugrasmakla zaman geçiyorİyiyiz şükür sen nasılsın ?
Kızlarla uğraşıyorum cnm bi kavga ediyorlar bi oynuyorlar başım ağrıdıIyiyim canım sen nasılsın
Ödemleri atmıssın
Iyiyim canım sen nasılsın
Rakiplerin geliyor canım ama cuma değiştircem bakalım :)
Iyiyim canım sen nasılsın
Tamam canım
Kücük büyüdü mü o kadarKızlarla uğraşıyorum cnm bi kavga ediyorlar bi oynuyorlar başım ağrıdı
Evet cnm büyüdü 1 buçuk yaşında sayılır 16 aylık oldu cnmKücük büyüdü mü o kadar
Zaman cabuk geciyor yaa daha kücük hatırladımEvet cnm büyüdü 1 buçuk yaşında sayılır 16 aylık oldu cnm
E Canim ben size katıldığımda kızım 7 aylıktı sanırımZaman cabuk geciyor yaa daha kücük hatırladım
Oo süper inmişsin şuan kaç kilosun bende bi dönem 75 den 55 58 arasina düşmüştüm ama deli gibi diyet yapıyodum o araBen 72.5 dan 57lere indim kahvaltım hep böyleydi sadece kuruyemiş yerine 1 dilim kızarmış form ekmek tüketmiştim..
Tşk cnm bunlar sayesinde geldi kilolar şimdide debeleniyorumMasallah cook tatlılar canım
Tşk cnm bunlar sayesinde geldi kilolar şimdide debeleniyorumMasallah cook tatlılar canım
Sağol cnm bnimMaşallah
Olur ben sallama kullanıyordum 8bardak çıkıyor 8tane sallama atıyordumCnm poşet yeşil çay olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?