Gecmis olsun canımHastaneden geldim demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı ilaç verdi iştah açar yemezsen kilo almazsın dedi krem verdi yüzüme birde güneş kremi dikkat etmezsen güneşde lekeler kansere kadar gide biliyor dedi dedi de dedi yani
bünyeden bünyeye değişebiliyor canım aman olmasın da sonuçta sağlıklı olalım diye yapıyoruz bunu sağlığımızdan olmayalım birde kuzumValla ben 5defa falan yaptım dediğin gibi tok tutuyor iki saat nasıl geçiyor anlamıyodum ama. Bende herhangi birsey olmadı ama yinede en iyisi kimseye önermim
sürmeyecek canım hiç merak etme çok kısa sürede haberini kutlayacağız :)Ay kızlar size yaklaştım çok mutluyum inş 86lari görmek çok uzun sürmez şimdiden heyecan bastı
ayy ben bayılırım patatese her türlüsüne ama çok az yiyebi,liyorum tabiki sevmemek bu süreçte büyük avantaj olmuş canım :)Patatesi hiç sevmeyen nadir insanlardanım galiba... herkes patatese bayılır ben hiçbir yemeğini sevmem yemem... eşim çok severdi artık oda yemiyor kendime benzettim....
oyy maşallahhhh allah sizlere bağışlasın canım
Geçmiş olsunHastaneden geldim demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı ilaç verdi iştah açar yemezsen kilo almazsın dedi krem verdi yüzüme birde güneş kremi dikkat etmezsen güneşde lekeler kansere kadar gide biliyor dedi dedi de dedi yani
tsk cnm bnimbünyeden bünyeye değişebiliyor canım aman olmasın da sonuçta sağlıklı olalım diye yapıyoruz bunu sağlığımızdan olmayalım birde kuzum
sürmeyecek canım hiç merak etme çok kısa sürede haberini kutlayacağız :)
ayy ben bayılırım patatese her türlüsüne ama çok az yiyebi,liyorum tabiki sevmemek bu süreçte büyük avantaj olmuş canım :)
Burdayim canimBenim rakibem nerdeYonahime
Geçmiş olsunbanada kan ilacı verdi dr direk kilo yapmaz iştah acar boğazını tutcan dedi
Gecmis olsun canım fizik tedavi iyi gelir insallahMeraba kizlar ben fizik tedaviye geldim:) bacagimi uzatmis oturmusum:))
İnsallah canim:) dun dr ameliyatlik bi durum yok dedi cok sukur İzmir deki dr cok korkutmustu beniGecmis olsun canım fizik tedavi iyi gelir insallah
Geçmiş olsun canimMeraba kizlar ben fizik tedaviye geldim:) bacagimi uzatmis oturmusum:))
Tşk ederim canımm kaptanımGecmis olsun canım
Sanada geçmiş olsun canım takım kalabalık ama yedek kulübesi gibi hep sakatİnsallah canim:) dun dr ameliyatlik bi durum yok dedi cok sukur İzmir deki dr cok korkutmustu beni
Canımmmmm takımım hep destek tam destekbünyeden bünyeye değişebiliyor canım aman olmasın da sonuçta sağlıklı olalım diye yapıyoruz bunu sağlığımızdan olmayalım birde kuzum
sürmeyecek canım hiç merak etme çok kısa sürede haberini kutlayacağız :)
ayy ben bayılırım patatese her türlüsüne ama çok az yiyebi,liyorum tabiki sevmemek bu süreçte büyük avantaj olmuş canım :)
Iştahda artış oldumu peki canımBenim rakibem nerdeYonahime
Geçmiş olsunbanada kan ilacı verdi dr direk kilo yapmaz iştah acar boğazını tutcan dedi
Allah kolaylıl versin yaşları kaç ?Bnde iyiyim cnm iki kız olunca onlarla ugrasmakla zaman geçiyor
Şuan 58.800 canimOo süper inmişsin şuan kaç kilosun bende bi dönem 75 den 55 58 arasina düşmüştüm ama deli gibi diyet yapıyodum o ara
Canım , demir ilaçları kilo aldırıyor gerçekten efsane ben demir ilacı içerek kilo verdim... ilk 10 gün iştah açıyor eğer yemezsen eski düzene dönüyor vucud....Hastaneden geldim demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı ilaç verdi iştah açar yemezsen kilo almazsın dedi krem verdi yüzüme birde güneş kremi dikkat etmezsen güneşde lekeler kansere kadar gide biliyor dedi dedi de dedi yani
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineHastaneden geldim demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı ilaç verdi iştah açar yemezsen kilo almazsın dedi krem verdi yüzüme birde güneş kremi dikkat etmezsen güneşde lekeler kansere kadar gide biliyor dedi dedi de dedi yani
Allah şifa versin canımİnsallah canim:) dun dr ameliyatlik bi durum yok dedi cok sukur İzmir deki dr cok korkutmustu beni
Ah aah yakın olaydık alırdımKizzz bende nohut pilav vardı ne gerek vardı bu saatte kendini yordun komşuluk ölmediya 1tabak verirdik ne olacak
Evet canim soguk icinde 2 litre ayran 2 salatalik 4 er kasik bulgur yesil mercimek ve nohut varSoğuk içilen bişey bu dimi. Çocukken annem hep yapardı çok severdim, aynısı mi bilmiyorum tabi.
Cok sükür ,iyi geldi :)Iyiyim canım sen nasılsın
Ödemleri atmıssın
Iyiyim canım sen nasılsın
Rakiplerin geliyor canım ama cuma değiştircem bakalım :)
Iyiyim canım sen nasılsın
Tamam canım
Gecmis olsun Rabbim safi ismiyle tecelli eylesin insallahHastaneden geldim demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı ilaç verdi iştah açar yemezsen kilo almazsın dedi krem verdi yüzüme birde güneş kremi dikkat etmezsen güneşde lekeler kansere kadar gide biliyor dedi dedi de dedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?