Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla ben 5defa falan yaptım dediğin gibi tok tutuyor iki saat nasıl geçiyor anlamıyodum ama. Bende herhangi birsey olmadı ama yinede en iyisi kimseye önermim
bünyeden bünyeye değişebiliyor canım aman olmasın da sonuçta sağlıklı olalım diye yapıyoruz bunu sağlığımızdan olmayalım birde kuzum
Ay kızlar size yaklaştım çok mutluyum inş 86lari görmek çok uzun sürmez şimdiden heyecan bastı
sürmeyecek canım hiç merak etme çok kısa sürede haberini kutlayacağız :)
Patatesi hiç sevmeyen nadir insanlardanım galiba... herkes patatese bayılır ben hiçbir yemeğini sevmem yemem... eşim çok severdi artık oda yemiyor kendime benzettim....
ayy ben bayılırım patatese her türlüsüne ama çok az yiyebi,liyorum tabiki sevmemek bu süreçte büyük avantaj olmuş canım :)
oyy maşallahhhh allah sizlere bağışlasın canım

Benim rakibem nerde Yonahime
Geçmiş olsun banada kan ilacı verdi dr direk kilo yapmaz iştah acar boğazını tutcan dedi

tsk cnm bnim

Canımmmmm takımım hep destek tam destek

Canım , demir ilaçları kilo aldırıyor gerçekten efsane ben demir ilacı içerek kilo verdim... ilk 10 gün iştah açıyor eğer yemezsen eski düzene dönüyor vucud....

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

İnsallah canim:) dun dr ameliyatlik bi durum yok dedi cok sukur İzmir deki dr cok korkutmustu beni
Allah şifa versin canım

Soğuk içilen bişey bu dimi. Çocukken annem hep yapardı çok severdim, aynısı mi bilmiyorum tabi.
Evet canim soguk icinde 2 litre ayran 2 salatalik 4 er kasik bulgur yesil mercimek ve nohut var
Iyiyim canım sen nasılsın

Ödemleri atmıssın

Rakiplerin geliyor canım ama cuma değiştircem bakalım :)

Tamam canım
Cok sükür ,iyi geldi :)
Gecmis olsun Rabbim safi ismiyle tecelli eylesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…