Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 Eylül Menüsü

9:00 = 1 tost, 3 zeytin, domates, 1 erik

13:00 = 6 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt

16: 00 = 2 eti form

19: 00 = Soğanlı kıyma, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : 60 dk bisiklet

@bluegreeneyes
Afıyet olsun menude sporda güzel

Afıyet olsun

1. Biz olacagiz diye kapisacakmiyiz:)))

Hayırlı olsun canım okulunun ilk günü insallah üniversiteden mezun oldugu günüde görürsün
Eline sağlık canım yorulmussun

Bu yarış fikri benimde cok hoşuma gitti. Bu arada senin karın şişliğin ne alemde canım sonngulen
Teşekkür ederim. Geçen günkü geçti çok şükür canım ertesi sabah, yoğurt ve sarımsak yapıyor sanırım. Şu an reglin şişkinliği var ama çok değil. Geçen haftaki kiloma göre eksi bile gördüm bu sabah.

Herkesin bildirim yapması lazım olmayanları cıkartırım artık :))
Öyle yaparız canım, bildirim yapanlarinkini değerlendirmeye alırız. Kaptancilik oynuyorum ya o takımın hesabını ben yaparım sen dert etme hem de öğrenmiş olurum bı turlu sana yardım edemedim bu konuda

Tamam canım zaten cok vaktim olmaz yarın onları Hesaplamak için

Merhaba kızlar
Sürekli iş arıyorum başvurulara görüşmelere gidiyorum bu koşturmanın içinde zaten düzenim yoktu değişmedi. İnsallah yakın zamanda bir iş sahibi olacağım önümde bikaç seçenek var karar verirsem iki hafta içinde herşeyi oturtmuş bir şekilde tekrar aktif olucam sizinle beni unutmadınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…