- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
4 Eylül menü
08:00 2 yumurta, bol yeşillikli salata, 1 dilim ekmek ,1 bardak süt
12:00 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık, 3 zeytin
16:30 1 nektarı, 1pors üzüm, 1 bardak süt
19:00 8 kaşık Taze fasulye, 1 kaşık yoğurt, bolca salata
3.5 litre su, 1 fincan kişniş tohumu çayı, 1 fincan rezene ( bunları yazmayı hep unutuyorum)
Spor; 30 dk bisiklet, 45 sn plank, 2 saat ev işi
Nego Zipzip-
Afıyet olsun menude sporda güzel4 Eylül Menüsü
9:00 = 1 tost, 3 zeytin, domates, 1 erik
13:00 = 6 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt
16: 00 = 2 eti form
19: 00 = Soğanlı kıyma, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 60 dk bisiklet
@bluegreeneyes
Sabah 9
Yumurta
Salatalık
Domates
Biber
Peynir
4 zeytin
12.00
Kefir
14.00
Meyve barlardan icinde şeker yok hurma ve fındık var onun yarısı. 123 kalori diyordu bolu 2
Yine o ara pazardan dönünce
5 6 üzüm.attim.agzima
Bi de heveslendim mandalina almıştım 1 tane civarında yedim
Akşam
Yoğurtlu ıspanak
Spor sonra
Afıyet olsun4 Eylül
Sabah 7.42 3 -tane- üzüm, yarım elma
Saat 8.45 7 zeytin,5 erik kurusu,2 dilim domates,maydanoz, peynir, 3/4 porsiyon kavurmalı yumurta
Öğlen 12.50 1 tabak kuru fasulye 1 küçük kase mantar çorbası 1,5 bardak ayran
Saat 17.30 bi avuçtan biraz fazla 1,5 avuç gibi kabuksuz tuzlu fıstık
Saat 20.16 bir tabak dolusu mantar sote 2 kaşık haşlanmış yoğurtlu karnabahar 4 tane fındık
Spor: annemi hastaneye götürdüm 1,5 saat boyunca defalarca o koridordan öbür koridora o kattan bu kata inip çıktım kendime “çok” puan veriyorum
Afıyet olsun guzel menü paylaşımı olmuş04/09/2019
9:30
Eki Görüntüle 2304387
Öğle 3 kaşık yulaf 1 bardak süt çeyrek muz 3 hurma
Eki Görüntüle 2304388
16:00
Eki Görüntüle 2304389
19:00
Eki Görüntüle 2304390
Spor
1020 ip atlamaEki Görüntüle 2304392
1. Biz olacagiz diye kapisacakmiyiz:)))Dimi ya çok güzel olur. Çünkü free liste kendini yarış içinde hissedemiyor haliyle. O da kenardan yarışmış olur böylece.
Free liste hanımları kaptan yardımcısı olarak ve şu an free liste üyesi olarak birazcık kaptancilik oynayacağım, yeniyor muyuz resmi listeyi ne dersiniz
Hayırlı olsun canım okulunun ilk günü insallah üniversiteden mezun oldugu günüde görürsünbugün çoook yoğun bir gün geçirdim uyum süreci başladı kızımla okula gittik kızım mı daha heyecanlıydı yoksa ben mi orası muammaöğretmenimizi zaten biz seçmiştik inşallah iyi olur kızım çok sevmiş öğretmenini...
Sonra komşular kahveye geldiler.. onları gönderdim eşim geldi yemek yedik kırtasiye alışverişine çıktık... eve geldim kızımı yıkadım mutfağı toparladım ve ben bittimmmmm
Kapisacagiz tabi1. Biz olacagiz diye kapisacakmiyiz:)))
Afıyet olsun menu yeterlı geldi mi az olmuş gibi geldiSabah 9.30
Gevrekli hazır activa
2 gibi yulaf
Hurma kuru kayısı
Keten tohumu,chia az
Süt
6 gibi tavuk
Salata ayran
1 saat yuruyus
Herkesin bildirim yapması lazım olmayanları cıkartırım artık :))Kapisacagiz tabigerçi benden başka sesi çıkan yok şu an o gruptan
Aminnnn inşallah kaptanımHayırlı olsun canım okulunun ilk günü insallah üniversiteden mezun oldugu günüde görürsün
Eline sağlık canım yorulmussun
Teşekkür ederim canımAfıyet olsun menude sporda güzel
Teşekkür ederim canimEllerine sağlık canım, kızının da ilk gününün guzel geçmesine çok sevindim.
Teşekkür ederim. Geçen günkü geçti çok şükür canım ertesi sabah, yoğurt ve sarımsak yapıyor sanırım. Şu an reglin şişkinliği var ama çok değil. Geçen haftaki kiloma göre eksi bile gördüm bu sabah.Bu yarış fikri benimde cok hoşuma gitti. Bu arada senin karın şişliğin ne alemde canımsonngulen
Öyle yaparız canım, bildirim yapanlarinkini değerlendirmeye alırız. Kaptancilik oynuyorum ya o takımın hesabını ben yaparım sen dert etmeHerkesin bildirim yapması lazım olmayanları cıkartırım artık :))
Tamam canım zaten cok vaktim olmaz yarın onları Hesaplamak içinÖyle yaparız canım, bildirim yapanlarinkini değerlendirmeye alırız. Kaptancilik oynuyorum ya o takımın hesabını ben yaparım sen dert etmehem de öğrenmiş olurum bı turlu sana yardım edemedim bu konuda
Çok sevindim inşallah bidaha olmaz canımTeşekkür ederim. Geçen günkü geçti çok şükür canım ertesi sabah, yoğurt ve sarımsak yapıyor sanırım. Şu an reglin şişkinliği var ama çok değil. Geçen haftaki kiloma göre eksi bile gördüm bu sabah.
10 kişiye 19kisi çok adaletliBak aklıma ne geldi. Free listeyle resmi listemiz de yarış yapmış olsun, diğer takımlarla olduğu gibi. Bakalım hangi listemizin oranı daha iyi olacak
Ordada bildirim yapan 19 kişi olmaz canım10 kişiye 19kisi çok adaletli
İç savaş çıkacak1. Biz olacagiz diye kapisacakmiyiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?