Menu paylaşmıyorsun canim bugunden itibaren menu bekliyorum+500le geldim
Bu 14 aya da 2 hamilelik sığdırdım deme sakın, çünkü 14ün biri başından biri sonundan olsa sığar da ben şuan kaldıramam o düşünceyiOndan sonra bi daha doğum yaptım yine verdim sonra bi daha doğum yaptım onu vermeye çalışıyorum şimdi4 çocuğum var benim veriyorum doğurup alıyorum millet hamileykeb alır ben doğumdan sonra
Olsun canım, teşekkür ederimAllah beni kahretmesin yanlış etiket yaptimmNego tebrik ediyorum ama nego diye birine basmışım farketmed3n
Çok gerilerde kaldım kuzlar kimler ne kadar kilo vermiş bilmiyorum zaten kızımda yazdirmiyo şuan zor yazıyorum. Tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Gene saldım kendimi ondan yazmadım dünü yazıyım dün dikkat ettim ☺Menu paylaşmıyorsun canim bugunden itibaren menu bekliyorum
Bak burda herkes eksilerle geldi bugun
Hangi 14 ayaBu 14 aya da 2 hamilelik sığdırdım deme sakın, çünkü 14ün biri başından biri sonundan olsa sığar da ben şuan kaldıramam o düşünceyi
Senin artık kitap okumaktan ziyade yazma zamanın gelmiş canım, epey tecrübeli bir yol olmuş :)))))
Alıntılarda gordum kacirmisim tebrik ederim canim cook guzel eksi
Benim çenem düştüAlıntılarda gordum kacirmisim tebrik ederim canim cook guzel eksi
Tabi yedin bodrum kebabini aldin kiloyu bu haftaGene saldım kendimi ondan yazmadım dünü yazıyım dün dikkat ettim ☺
Haa jeton düştü karnedeki 14 ayaHangi 14 aya
İlk iki doğumum 10 arayla ama o zaman kilom yoktuikinci doğumum 7 aylık oldu ondan o da
Hımm,yasak vardır belki de.... Vahap efendi, çok bile gezdi dışarıda, atsınlar artık içeri zaten.Aynen bende canim ama henuz itiraf gelmemis cok degisik bir aile allahim esirgesin, o ciftten haber yok kuzum ama fatma uyaniktan var vahapla babasinin mahkemesi goruluyormus simdi bence o cifttinde yayin yasagi var simdi cunku hic adlari gecmiyor, bu arada mezuniyeyin hayirli olsun canim benim masallah sanaaaa ama gitme olir nu sohbette kal
Bu arkadaş fire listesinde demiTabi yedin bodrum kebabini aldin kiloyu bu hafta
Hadi bakalim artik kendine gel bu kadar kacamak yeter
Ben sadece benim alıntılara yetişebiliyorummTek sen değilsin ki hepimiZ cok konuşuyoruz
Evet canim free de :))Bu arkadaş fire listesinde demi
Vahap kim kızHımm,yasak vardır belki de.... Vahap efendi, çok bile gezdi dışarıda, atsınlar artık içeri zaten.
Prensesim çok teşekkür ederimDarısı başınıza :)))) Bu kadar sık gelemem ama yine buralarda olacağım. İşlere ağırlık vermem lazım biraz
Çok geçmiş olsunİyi günler arkadaşlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın akşamdan beri çok rahatsızım başım dönüyor midem bulanıyor şu anda telefona zor bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?