- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Kızlar geriden geliyorum hepsini okuyamadım ama ne yaptınız sizler böyle yaaa. Resmi listede şu ana kadar yüzdesi 1 in altında olan yok. Henüz iki kişinin kilosunu girmedim, diğer sayfalarda vardır muhtemelen. Hepinizi tebrik ediyorum.
Yetişesin diye bir süre yazmayım olmazsaBen sadece benim alıntılara yetişebiliyorumm
İyi günler arkadaşlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın akşamdan beri çok rahatsızım başım dönüyor midem bulanıyor şu anda telefona zor bakıyorum
Pazartesi: 87 kg
Bugün: 87.4 kg
Gecmis olsun ablacimBugün kendimi takımın yüz karası ilan ediyorum
Misafirim gitti ama uzun hikâye bizim misafirMisafirin gitti mi abla
Müge de Fatma Uyanık diye bir kız vardı öldürülen, onun şüpheli zanlısı canım.Vahap kim kız
Zor olur abla yaa hem senin iicn hem cocuklar icin insallah çalısabilirlerMisafirim gitti ama uzun hikâye bizim misafir
Benim oğlum ve kızkardeşimin oğlu aynı yaştalar ikiside üniversiteyi kazanamadı bu yıl ,şimdi ikimiz birlikte evde hazırlanalım üniversiteye diyorlar ama ayrı şehirlerdeyiz yani biraz bizde kalacaklar biraz kızkardeşimde ,çok istediğim birşey değil
Olsun abla bir kaç güne iner herhalde. Çok geçmiş olsun :/Pazartesi: 87 kg
Sağol canım bugün dinlenip en kısa sürede kendimi toparlamalıyım , keşke hep düzenli olmayı başarabilsem dua edin banaGecmis olsun ablacim
Odem olmus olabilirsin moralini bozma simdi güzelce dinlen
Evet bende bakinca rahatladımSorun yok, 10 senedir girmiyormuş canım
Gelde şimdiki çocuklara anlat ,anlamıyorlar onları kısıtlıyormuşuz diye küsüyorlarZor olur abla yaa hem senin iicn hem cocuklar icin insallah çalısabilirler
Dua ederiz ablacim sen iyilies yeniden eski düzenine döneceksin inşaallahSağol canım bugün dinlenip en kısa sürede kendimi toparlamalıyım , keşke hep düzenli olmayı başarabilsem dua edin bana
Ben varkenBugün kendimi takımın yüz karası ilan ediyorum
Teşekkür ederim canımOlsun abla bir kaç güne iner herhalde. Çok geçmiş olsun :/
Dogru diyorsun abla calissinlar bakalimGelde şimdiki çocuklara anlat ,anlamıyorlar onları kısıtlıyormuşuz diye küsüyorlar
Sevinsemmi üzülsem mi bilemedim sevgili rakibemmmPazartesi: 87 kg
Canım ben ramazan bayramında bir dağıldım hâlâ toparlanamıyorumBen varken
Karistirdin sanırım canım ben 1 kilo verdimherkes kilo verdi canım
bi tek sen artı 500
Listede olmadığın için böyle oluyor canım. Kendini toparlayıp hemen donmelisin.Bu ara noldu bana bilmiyorum motivasyonum azaldı tuhaf hissediyorum
BEnde bende 63 ile izne çıktım 68 69 lari gördüm şimdi 67 bakalımCanım ben ramazan bayramında bir dağıldım hâlâ toparlanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?