Cuma günü 1’e kadar sanırım.Canım bikac saat aç kalıp akşam üzeri kilosunu alamıyor muyuz
Abla cok az geliyorsun bundan sonra da boyle olacaksa seni izne ayiralim
Alabiliriz canim 8 e kadar vaktimiz var liste icinCanım bikac saat aç kalıp akşam üzeri kilosunu alamıyor muyuz
Hayır canım ayırma. Sana söyledim okul açılana kadar diye, iki gün kaldı. Şimdi yine okula gidicem.Abla cok az geliyorsun bundan sonra da boyle olacaksa seni izne ayiralim
Listeye girmeyi bekleyen çok fazla kisi var
Tamam ablacim o zaman ayirmiyorumHayır canım ayırma. Sana söyledim okul açılana kadar diye, iki gün kaldı. Şimdi yine okula gidicem.
Tamam ablacim o zaman ayirmiyorum
Alabiliriz canim 8 e kadar vaktimiz var liste icin
Hayır canım ayırma. Sana söyledim okul açılana kadar diye, iki gün kaldı. Şimdi yine okula gidicem.
Şimdi yine okula gidecekse yediklerini en azından eritir, gerçek kilosunu gormesek de kahvaltı sonrası kilosundan daha doğru olur. Bence öyle yapalım. O arada bir şey yemeyip dönünce tartilsin. Sana da uyar mı pastel.Tamam ablacim o zaman ayirmiyorum
SüperGeçen hafta : 74.5
Bu hafta : 72.4
Fark : - 2100
Yüzde : 2.81
Canim diger listelere gore senide alabilirm listeye bugunhala birincilik ihtimalimiz vardır ınsallah yaaa
asıl listede tek bir artı var (artı 700,) sabit yok. kilo verenler de guzel sayılar vermişler
ben biraz diger grupları gezecegım hadasjsjhsf
O zaman burda degildin canım diger takımda son yazdıklarina bakabilirsinZipzip- kaptanım geçen haftadan önce ki hafta ki kilo bildirimim neydi benim, nerden ulaşabilirim?
Söylediği kilodan en az - 1 eminim. Ben kahvaltı öncesi sonrası çok tartılırdımŞimdi yine okula gidecekse yediklerini en azından eritir, gerçek kilosunu gormesek de kahvaltı sonrası kilosundan daha doğru olur. Bence öyle yapalım. O arada bir şey yemeyip dönünce tartilsin. Sana da uyar mı pastel.
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta :66.3
Fark -2,2
15 gün arti ve yerinden saymadan sonra iyi geldi
Canim diger listelere gore senide alabilirm listeye bugun
Buraya bildirim yapmadım, tamam o zaman doğru hatırlıyorum 75.9 dumO zaman burda degildin canım diger takımda son yazdıklarina bakabilirsin
Muhtemel oranımız birincilige yetmeyecek canim 9 .takima baktim yuzdeleri cok iyial al al ala la la la laal al alakjsfs ayy heyecan yaptımmmmm
hadı ınsalllah kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm
yupppppppppppppıııııııııııııııııııııı
Cumartesi donmustun buraya iyikide gelmissinBuraya bildirim yapmadım, tamam o zaman doğru hatırlıyorum 75.9 dum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?