gecmis olsun ablacimİyi günler arkadaşlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın akşamdan beri çok rahatsızım başım dönüyor midem bulanıyor şu anda telefona zor bakıyorum
mige sana yasak soyleyemem ki amaVahap kim kız
Cok haklisin canimValla yemin ederim yatsı namazını oturarak kıldım gözlerim karardı başım döndü elim ayağım bosaldi kendimi yere zor attım eşim geldi bembeyaz olmuşsun hayırdır dedi dedim sanırım tansiyonum düştü bışeyler ye dedi yok dedim yarın tartı günümüz yani biraz dikkat etmek zor değil inanın isteyince oluyor dediğim gibi listeye girmek isteyenlere hem haksızlık hemde kilo verip gelenlere haksızlık oluyor %deyi etkiliyor bütün emekler çöp oluyor buna kendimde dahil genel konuşuyorum kimse üzerine alınmasın ama lütfen herkes kendine Bi çeki düzen versin en azından her hafta ilk 3 girelim
Merhaba canimMerhaba canım
Yatılı misafirlerim vardı okuyup geçtim yazmaya fırsatım olmadı pek. Misafir dolayısıyla da yeme içmeye hiç dikkat edemedim malesef
Tamam canim dun söylemiştinBen bıldırim yapamıyorum kaptan evimde degılım ve tartı yok malesef
3 ayin doldu liste musait oldugunda alabilirim canimZipzip- canım ben ne zaman girebilirim listeye 68 kiloyum şuanda sabah tartıldım
Beklicem canimBence paylaşma canım akşamı bekle pastelden umutluyum
GorusuruzBen biraz gideyim başım ağrıyor
Tmm canım cevabını bekliyorumCok haklisin canim
Merhaba canim
Misafirlerin gitti mi
Tamam canim dun söylemiştin
3 ayin doldu liste musait oldugunda alabilirim canim
Beklicem canim
Gorusuruz
O konuyu bilmiyorum Konyalı karı koca olayında Vahap diye biri var sandım o yüzden sordum evet yasakgecmis olsun ablacim
mige sana yasak soyleyemem ki ama
Kızlar nasılsınız ben bugün sabah kalkttim eşim dün gözleme istedi onun için bir kaç tane gözleme yaptım akşamdan hamuru yoğurdugum için kolay oldu sıvacı olduğu için işe yemek götürürkiziminda bugün kreşte toplantısı vardı sabah birde halis muhlis türk pastası piskevitli pasta yaptim oraya gittim 2 dilim pasta yedim baskalarinin pastasindan ama benim yaptığım pasta daha çok yenildi
Kilosu fazla olanları listeye al kilosu az olanlar hedefine yakın olanların gr gr gidiyo kendimi kötü hissediyorum onların yanındaCok haklisin canim
Merhaba canim
Misafirlerin gitti mi
Tamam canim dun söylemiştin
3 ayin doldu liste musait oldugunda alabilirim canim
Beklicem canim
Gorusuruz
kızım bi tane pasta aldı yemek istedi bi tanede ben aldım neyse kızım tutturdu yemeyecem diye bir kaç çataldan sonra utandım tabağı öyle bırakmak istemedim çünkü kim yapmıştı bilmiyorum ama güzel olmadığını düşünür falan diye en iyisi yiyeyim dedimneden 2 nedennnnnnnnnnnnn nedennnnnnnnnnnn1 olsaydı bariiiiiiii
Diyet gurubumu yemek sitesi miKızlar nasılsınız ben bugün sabah kalkttim eşim dün gözleme istedi onun için bir kaç tane gözleme yaptım akşamdan hamuru yoğurdugum için kolay oldu sıvacı olduğu için işe yemek götürürkiziminda bugün kreşte toplantısı vardı sabah birde halis muhlis türk pastası piskevitli pasta yaptim oraya gittim 2 dilim pasta yedim baskalarinin pastasindan ama benim yaptığım pasta daha çok yenildi
Kilosu fazla olanları listeye al kilosu az olanlar hedefine yakın olanların gr gr gidiyo kendimi kötü hissediyorum onların yanında
Valla ne yapayım bu iki gün zor vericem kendime çok yoruldum bugün biraz dinlenip 1000 ip atlicamDiyet gurubumu yemek sitesi mimadem yedin neden 1degil 2dilim yiyen var yiyemeyen var el insaf peki o pastaları yedin ya belki 1hafta acikmazsin yediğin hurmalar gün gelir tırmalar
Bu bir bahane değil elimde çocuklarının tabağını yiyo ziyan olmasın diye diyorum senin migden çöpmü dök gitsinkızım bi tane pasta aldı yemek istedi bi tanede ben aldım neyse kızım tutturdu yemeyecem diye bir kaç çataldan sonra utandım tabağı öyle bırakmak istemedim çünkü kim yapmıştı bilmiyorum ama güzel olmadığını düşünür falan diye en iyisi yiyeyim dedim
Yok kız valla hayatta çocukların tabağına göz dikmem yemeselerde yemem ama copede atmam o huyumu severim gel gör ki kızım bugün galiba pasta birazda süslüydü o yüzden yemek istedi tam yemeyince yedim ayıp olmasın diyeBu bir bahane değil elimde çocuklarının tabağını yiyo ziyan olmasın diye diyorum senin migden çöpmü dök gitsin
Özür dilerim canım tartildim ama yazmadım, izinden dönüş yapabiliyor muyum diye kaptana yazdım sadece. Ona yazınca sanki herkese yazmış gibi hissiyat oluştu galiba burda paylaşmadim.sonngulen sen tartıldın mı cnm, ben mi göremedim?
Ama hiç iyi yapmamistim canım, kesin gözlemelerden de yedin dimiKızlar nasılsınız ben bugün sabah kalkttim eşim dün gözleme istedi onun için bir kaç tane gözleme yaptım akşamdan hamuru yoğurdugum için kolay oldu sıvacı olduğu için işe yemek götürürkiziminda bugün kreşte toplantısı vardı sabah birde halis muhlis türk pastası piskevitli pasta yaptim oraya gittim 2 dilim pasta yedim baskalarinin pastasindan ama benim yaptığım pasta daha çok yenildi
Kaç kilo üstü olanları alalım canımKilosu fazla olanları listeye al kilosu az olanlar hedefine yakın olanların gr gr gidiyo kendimi kötü hissediyorum onların yanında
Gözün aydın canım eksi gelmişÖzür dilerim canım tartildim ama yazmadım, izinden dönüş yapabiliyor muyum diye kaptana yazdım sadece. Ona yazınca sanki herkese yazmış gibi hissiyat oluştu galiba burda paylaşmadim.
Geçen cuma 66.5
Bugün 65.9
Fark 600 Gr
% 0.90
Kişisel yarismamizin kazananı sensin canım tebrik ederim
Çocuk yememis der birakirdin canım ya, kimse tabak takip etmez herhalde. Yapma bı daha kendine yazık.kızım bi tane pasta aldı yemek istedi bi tanede ben aldım neyse kızım tutturdu yemeyecem diye bir kaç çataldan sonra utandım tabağı öyle bırakmak istemedim çünkü kim yapmıştı bilmiyorum ama güzel olmadığını düşünür falan diye en iyisi yiyeyim dedim
Sana ceza vermek lazım aslında ip yetmezValla ne yapayım bu iki gün zor vericem kendime çok yoruldum bugün biraz dinlenip 1000 ip atlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?