Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok haklisin canim
Merhaba canım
Yatılı misafirlerim vardı okuyup geçtim yazmaya fırsatım olmadı pek. Misafir dolayısıyla da yeme içmeye hiç dikkat edemedim malesef
Merhaba canim
Misafirlerin gitti mi
Ben bıldırim yapamıyorum kaptan evimde degılım ve tartı yok malesef
Tamam canim dun söylemiştin
Zipzip- canım ben ne zaman girebilirim listeye 68 kiloyum şuanda sabah tartıldım
3 ayin doldu liste musait oldugunda alabilirim canim
Bence paylaşma canım akşamı bekle pastelden umutluyum
Beklicem canim
Ben biraz gideyim başım ağrıyor
Gorusuruz

Kızlar nasılsınız ben bugün sabah kalkttim eşim dün gözleme istedi onun için bir kaç tane gözleme yaptım akşamdan hamuru yoğurdugum için kolay oldu sıvacı olduğu için işe yemek götürür kiziminda bugün kreşte toplantısı vardı sabah birde halis muhlis türk pastası piskevitli pasta yaptim oraya gittim 2 dilim pasta yedim baskalarinin pastasindan ama benim yaptığım pasta daha çok yenildi

neden 2 nedennnnnnnnnnnnn nedennnnnnnnnnnn 1 olsaydı bariiiiiiii

Cok haklisin canim

Merhaba canim
Misafirlerin gitti mi

Tamam canim dun söylemiştin

3 ayin doldu liste musait oldugunda alabilirim canim

Beklicem canim

Gorusuruz
Kilosu fazla olanları listeye al kilosu az olanlar hedefine yakın olanların gr gr gidiyo kendimi kötü hissediyorum onların yanında

neden 2 nedennnnnnnnnnnnn nedennnnnnnnnnnn 1 olsaydı bariiiiiiii
kızım bi tane pasta aldı yemek istedi bi tanede ben aldım neyse kızım tutturdu yemeyecem diye bir kaç çataldan sonra utandım tabağı öyle bırakmak istemedim çünkü kim yapmıştı bilmiyorum ama güzel olmadığını düşünür falan diye en iyisi yiyeyim dedim

Diyet gurubumu yemek sitesi mi madem yedin neden 1degil 2dilim yiyen var yiyemeyen var el insaf peki o pastaları yedin ya belki 1hafta acikmazsin yediğin hurmalar gün gelir tırmalar

Kilosu fazla olanları listeye al kilosu az olanlar hedefine yakın olanların gr gr gidiyo kendimi kötü hissediyorum onların yanında

Valla düzenli paylasım yapanları
dıkkat edenlerı
amannnnn sundan nolur kı yıyım bundan nolur kı yıyeyım demeyenlerı
her gun belırlı bır adım atmayı, yuruyus ya da spor yapmayı alıskanlık halıne getırenlerı

alsınlar bence lısteye

Diyet gurubumu yemek sitesi mi madem yedin neden 1degil 2dilim yiyen var yiyemeyen var el insaf peki o pastaları yedin ya belki 1hafta acikmazsin yediğin hurmalar gün gelir tırmalar
Valla ne yapayım bu iki gün zor vericem kendime çok yoruldum bugün biraz dinlenip 1000 ip atlicam

Bu bir bahane değil elimde çocuklarının tabağını yiyo ziyan olmasın diye diyorum senin migden çöpmü dök gitsin

Bu bir bahane değil elimde çocuklarının tabağını yiyo ziyan olmasın diye diyorum senin migden çöpmü dök gitsin
Yok kız valla hayatta çocukların tabağına göz dikmem yemeselerde yemem ama copede atmam o huyumu severim gel gör ki kızım bugün galiba pasta birazda süslüydü o yüzden yemek istedi tam yemeyince yedim ayıp olmasın diye

sonngulen sen tartıldın mı cnm, ben mi göremedim?
Özür dilerim canım tartildim ama yazmadım, izinden dönüş yapabiliyor muyum diye kaptana yazdım sadece. Ona yazınca sanki herkese yazmış gibi hissiyat oluştu galiba burda paylaşmadim.

Geçen cuma 66.5
Bugün 65.9
Fark 600 Gr
% 0.90

Kişisel yarismamizin kazananı sensin canım tebrik ederim

Ama hiç iyi yapmamistim canım, kesin gözlemelerden de yedin dimi biz şu ceza sistemine dönelim bence güzel takımım. Bundan sonra yasaklı şeyleri yiyenlere spor cezası var.

Gözün aydın canım eksi gelmiş

Çocuk yememis der birakirdin canım ya, kimse tabak takip etmez herhalde. Yapma bı daha kendine yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…