Benide bulsana sana zahmet
Seni tebrik ediyorum rakibem çok sevindim senin adına ,bende peşinden gelirim inşallah, affetme zaten kendime gelirim belkiSevinsemmi üzülsem mi bilemedim sevgili rakibemmmama bu hafta böyle olsun nazar boncuğu ama sen yaparsın inanıyorum toparla kendini bak haftaya affetmem
Çok geçmiş olsunİyi günler arkadaşlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın akşamdan beri çok rahatsızım başım dönüyor midem bulanıyor şu anda telefona zor bakıyorum
Canım 4 ayda hedefe ulaşsam, sonra yaza düğün var ya o bahane ile korurum inşallah bu sefer diyorum, umarım başarırımYine vereceksin inşallah canim bundan sonra korumayı ogreneceksin
Sadece pastel şu an eksik merakla onu bekliyorum. Herkesin yüzdesi 1 in üstünde. Birincilik iş coming. Diğer listede eksik çok var daha.en son umutdenız4 bıldırım yaptı o da artı ama free lıstede
asıl lısteden hala hıc sabıt ya da artı yok
yupppppııııııııııııııııııııııııııııı
Verilecek kilon çok değilmiş neyseki ,başarırsın mutlakaBEnde bende 63 ile izne çıktım 68 69 lari gördüm şimdi 67 bakalım
Tamam canım deniyimBenide bulsana sana zahmet
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Canım 4 ayda hedefe ulaşsam, sonra yaza düğün var ya o bahane ile korurum inşallah bu sefer diyorum, umarım başarırım
Çok geçmiş olsun bi dr görünseydin canimİyi günler arkadaşlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın akşamdan beri çok rahatsızım başım dönüyor midem bulanıyor şu anda telefona zor bakıyorum
Basarirsin canım burdan da ayrilmazsin iki listemiz yaris halinde olursa sende dikkat edersinÇok geçmiş olsun
Canım 4 ayda hedefe ulaşsam, sonra yaza düğün var ya o bahane ile korurum inşallah bu sefer diyorum, umarım başarırım
senden alıntı yapmadım canımKaristirdin sanırım canım ben 1 kilo verdim
Gelirsin gelirsin benim duraklama zamanı gelincede ben peşinden öyle baka kalırımSeni tebrik ediyorum rakibem çok sevindim senin adına ,bende peşinden gelirim inşallah, affetme zaten kendime gelirim belki
Canım konuya kimler yazdı kısmından baktım senin adına, o konuya hiç mesaj yazmamışsın, kendiminkini öyle bulmuştumBenide bulsana sana zahmet
Sadece pastel şu an eksik merakla onu bekliyorum. Herkesin yüzdesi 1 in üstünde. Birincilik iş coming. Diğer listede eksik çok var daha.
Valla ben gittiğim yerlerde basabasa söylüyorum kendilerine ayrı bana ayrı yapiyolar hiç içemem şekerli çay kahve tadlarını anlamıyorum şeker oluncaKomşu çağırdı
Kahve yaptı.ben birseyle uğraşıyordum
Sade içtiğimi söylemeyi unuttum
Şekeri basmış
Ben meyve hariç şeker kullanmıyorum
Bişey diyemedim içtim
Çok sekerliydi yarım bıraktım
Inşallah hepimiz canım ☺Verilecek kilon çok değilmiş neyseki ,başarırsın mutlaka
İnşaallah canım hastalık önemli bir sıkıntı olmadığı sürece kopmamBasarirsin canım burdan da ayrilmazsin iki listemiz yaris halinde olursa sende dikkat edersin
Doğru yazmamıştım neyse Tşk ederim canımCanım konuya kimler yazdı kısmından baktım senin adına, o konuya hiç mesaj yazmamışsın, kendiminkini öyle bulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?