Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevinsemmi üzülsem mi bilemedim sevgili rakibemmm ama bu hafta böyle olsun nazar boncuğu ama sen yaparsın inanıyorum toparla kendini bak haftaya affetmem
Seni tebrik ediyorum rakibem çok sevindim senin adına ,bende peşinden gelirim inşallah, affetme zaten kendime gelirim belki

İyi günler arkadaşlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın akşamdan beri çok rahatsızım başım dönüyor midem bulanıyor şu anda telefona zor bakıyorum
Çok geçmiş olsun
Yine vereceksin inşallah canim bundan sonra korumayı ogreneceksin
Canım 4 ayda hedefe ulaşsam, sonra yaza düğün var ya o bahane ile korurum inşallah bu sefer diyorum, umarım başarırım

Sadece pastel şu an eksik merakla onu bekliyorum. Herkesin yüzdesi 1 in üstünde. Birincilik iş coming. Diğer listede eksik çok var daha.

Valla ben gittiğim yerlerde basabasa söylüyorum kendilerine ayrı bana ayrı yapiyolar hiç içemem şekerli çay kahve tadlarını anlamıyorum şeker olunca

Canım konuya kimler yazdı kısmından baktım senin adına, o konuya hiç mesaj yazmamışsın, kendiminkini öyle bulmuştum
Doğru yazmamıştım neyse Tşk ederim canım Zipzip- dun baktık birinciler sırlarını paylaşıyora kimse yazmamış 2haftadir neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…