Ay biz senle aynı kilodamıyız neBurnumdan geldi zati kız
Aynen cnmAy biz senle aynı kilodamıyız ne
Boy 1.68 ama ben şubatta mezun oldum ,tam hatırlamıyorumda 63 leri görmüştüm sonra çok feci saldımBnde 72 dim başladım cnm bugün 71 çıktım sandimki yüzün üstü azmış verirsin boy kaç
Biriyle aynı kiloda olmakta çok güzel bi duyguymuşAy biz senle aynı kilodamıyız ne
Elime düşersin amaGormesede ben söylerim canını sıkma
Kac kilo ile mezun olmustun canım gerci o cok önemli dwğil artıkDaha fazla bu korkuyla yaşayamam, Meryem ablayı engelleyim de görmesin
72
AY KIZ aradığım ikizim senmisin yoksaBoy 1.68 ama ben şubatta mezun oldum ,tam hatırlamıyorumda 63 leri görmüştüm sonra çok feci saldım
Bu iyiye işaret bir daha bizsiz yemezsin işteBurnumdan geldi zati kız
Keşke 6 lı rakamlarda biriyle aynı kiloda olsaydın ozaman ki mutluluğun paha biçilemez oluduBiriyle aynı kiloda olmakta çok güzel bi duyguymuş
Yoksa boyumuzda mı aynıAY KIZ aradığım ikizim senmisin yoksa
Bnim boyda ayni bende ocakta geldim martda 67 le bıraktım 73 oldum sonra baktim veremiyorum 72 le buraya katıldım yine tempoma döndümBoy 1.68 ama ben şubatta mezun oldum ,tam hatırlamıyorumda 63 leri görmüştüm sonra çok feci saldım
Ayıp olmuyormu bir zamanlar ben öyleydimBnde 72 dim başladım cnm bugün 71 çıktım sandimki yüzün üstü azmış verirsin boy kaç
Bilmiyorum hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorumKac kilo ile mezun olmustun canım gerci o cok önemli dwğil artık
e Canim verdikçe birlikte kaç haftaya 6 li rakamlarla da yarışırızKeşke 6 lı rakamlarda biriyle aynı kiloda olsaydın ozaman ki mutluluğun paha biçilemez oludu
Biz fena halde aynıyız ayolBnim boyda ayni bende ocakta geldim martda 67 le bıraktım 73 oldum sonra baktim veremiyorum 72 le buraya katıldım yine tempoma döndüm
kız ben çok patavatsizim aAyıp olmuyormu bir zamanlar ben öyleydim
Ortalam 0.30 un altında olunca nota alınıyor iki notada sarı kart, dereceye girip silinmezse cezasını ben cekiyorumNota ne demek ?
Birde ben pek anlamıyorum yüzdelik işlerden
Şimdi birinci olabilme durumumuz yokmu
He ya çok hemdeBiz fena halde aynıyız ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?