Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tmm canım cevabını bekliyorum
Gecen hafta nota aldık canım onu bu hafta sildirelim senin yüzden cok eksi getirecek haftaya alalım seni canım
Hiç olmamıs canım hedefine ne güzel yaklasırken
Kilosu fazla olanları listeye al kilosu az olanlar hedefine yakın olanların gr gr gidiyo kendimi kötü hissediyorum onların yanında
Kilosu fazla olan gelmiyor ki ne yapayım
Ama hiç iyi yapmamistim canım, kesin gözlemelerden de yedin dimi biz şu ceza sistemine dönelim bence güzel takımım. Bundan sonra yasaklı şeyleri yiyenlere spor cezası var.
Tamam menülere bakıp ceza verelim

Zaten listeye girmek için belirli şartlara bakmak zorunda kalacağız canım. Şu an 30 kişiyiz toplamda belki daha çok bile olabiliriz arada gidip gelenler ve izinde olanlar var. Sonuçta kimseye haksızlık olmasın diye gerçekten gayret gösterenler listeye girebilecek. Sonuçta hepimiz burada kilo vermek için motive olmaya geldik. Bence listeye girmek için konulacak şartlar da çok güzel motivasyon sağlar.

Ama hiç iyi yapmamistim canım, kesin gözlemelerden de yedin dimi biz şu ceza sistemine dönelim bence güzel takımım. Bundan sonra yasaklı şeyleri yiyenlere spor cezası var.
Vallahi yemedim cnm çünkü o saatte bir şey yiyemem ben

600 ip atladim yanım ağrıdı yoksa 50 mekikte çekerdim ama sonra artık dinleneyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…