Gecen hafta nota aldık canım onu bu hafta sildirelim senin yüzden cok eksi getirecek haftaya alalım seni canımTmm canım cevabını bekliyorum
Hiç olmamıs canım hedefine ne güzel yaklasırkenKızlar nasılsınız ben bugün sabah kalkttim eşim dün gözleme istedi onun için bir kaç tane gözleme yaptım akşamdan hamuru yoğurdugum için kolay oldu sıvacı olduğu için işe yemek götürürkiziminda bugün kreşte toplantısı vardı sabah birde halis muhlis türk pastası piskevitli pasta yaptim oraya gittim 2 dilim pasta yedim baskalarinin pastasindan ama benim yaptığım pasta daha çok yenildi
Kilosu fazla olan gelmiyor ki ne yapayımKilosu fazla olanları listeye al kilosu az olanlar hedefine yakın olanların gr gr gidiyo kendimi kötü hissediyorum onların yanında
Tamam menülere bakıp ceza verelimAma hiç iyi yapmamistim canım, kesin gözlemelerden de yedin dimibiz şu ceza sistemine dönelim bence güzel takımım. Bundan sonra yasaklı şeyleri yiyenlere spor cezası var.
Zaten listeye girmek için belirli şartlara bakmak zorunda kalacağız canım. Şu an 30 kişiyiz toplamda belki daha çok bile olabiliriz arada gidip gelenler ve izinde olanlar var. Sonuçta kimseye haksızlık olmasın diye gerçekten gayret gösterenler listeye girebilecek. Sonuçta hepimiz burada kilo vermek için motive olmaya geldik. Bence listeye girmek için konulacak şartlar da çok güzel motivasyon sağlar.Valla düzenli paylasım yapanları
dıkkat edenlerı
amannnnn sundan nolur kı yıyım bundan nolur kı yıyeyım demeyenlerı
her gun belırlı bır adım atmayı, yuruyus ya da spor yapmayı alıskanlık halıne getırenlerı
alsınlar bence lısteye
Sagol canim benim rakibelerin enn guzeliGözde Rakibem, tebrik ederim, az ama damlaya damlaya göl olur :)
Benim kiloma yakın olanlara hayır dememKaç kilo üstü olanları alalım canım
Vallahi yemedim cnm çünkü o saatte bir şey yiyemem benAma hiç iyi yapmamistim canım, kesin gözlemelerden de yedin dimibiz şu ceza sistemine dönelim bence güzel takımım. Bundan sonra yasaklı şeyleri yiyenlere spor cezası var.
600 ip atladim yanım ağrıdı yoksa 50 mekikte çekerdim ama sonra artık dinleneyim birazGecen hafta nota aldık canım onu bu hafta sildirelim senin yüzden cok eksi getirecek haftaya alalım seni canım
Hiç olmamıs canım hedefine ne güzel yaklasırken
Kilosu fazla olan gelmiyor ki ne yapayım
Tamam menülere bakıp ceza verelim
Dayak kilo verdirmiyor kiSana ceza vermek lazım aslında ip yetmezkaptanım bu arkadaşa 40kötek dayak atalimmi
Evet onlar gitti ben hemen buraya damladımCok haklisin canim
Merhaba canim
Misafirlerin gitti mi
Tamam canim dun söylemiştin
3 ayin doldu liste musait oldugunda alabilirim canim
Beklicem canim
Gorusuruz
Hosgeldin canım kac kilosun de bakalım gecen günde yazmadınEvet onlar gitti ben hemen buraya damladım
Meryem abla da görecek mi kilo mu?Hosgeldin canım kac kilosun de bakalım gecen günde yazmadın
Görmez dicem ama mecbur görür oda burda biliyorsunMeryem abla da görecek mi kilo mu?
Kız söyle sende kurtul bizide bu meraktan kurtarMeryem abla da görecek mi kilo mu?
Daha fazla bu korkuyla yaşayamam, Meryem ablayı engelleyim de görmesinGörmez dicem ama mecbur görür oda burda biliyorsun
Ama kilo vermeyi kolaylaştırıyorDayak kilo verdirmiyor ki
Ama onca çay içtim kahvaltı yaptım falan, az önce tartıldım aç karnına daha azım eminimDaha fazla bu korkuyla yaşayamam, Meryem ablayı engelleyim de görmesin
72
Burnumdan geldi zati kızAma kilo vermeyi kolaylaştırıyoreline her yemek aldığında yediğin kötek aklına gelip bırakacaksın
Gormesede ben söylerim canını sıkmaMeryem abla da görecek mi kilo mu?
Bnde 72 dim başladım cnm bugün 71 çıktım sandimki yüzün üstü azmış verirsin boy kaçAma onca çay içtim kahvaltı yaptım falan, az önce tartıldım aç karnına daha azım eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?