Estağfurullah saka yapıyorum canım ya kendimle baya barışık insanım maksat muhabbetkız ben çok patavatsizim avallahi hiç aklıma gelmedin sen
biliyorum Canim bnimEstağfurullah saka yapıyorum canım ya kendimle baya barışık insanım maksat muhabbet❤
Yok canım sanırım benzemiyoz Meryem abla daha iyi yorum yapabilir çünkü O beni gördü
Gbt sorgu yapalım bakalim kimsin necisin
Küçüğümün karnını doyurup geniş zamanda yazcam hepsiniGbt sorgu yapalım bakalim kimsin necisin
Tmm sanırım senin tanıtman bizim sorgudan daha kolay olurKüçüğümün karnını doyurup geniş zamanda yazcam hepsini
İnşallah duraklama olmaz canım , herkeste olmuyormuş zaten , hep birlikte verelim kilolarıGelirsin gelirsin benim duraklama zamanı gelincede ben peşinden öyle baka kalırım
Teşekkür ederim canımgecmis olsun ablacim
mige sana yasak soyleyemem ki ama
Listeye girmek isteyenler kurallara uymalı bencedeValla düzenli paylasım yapanları
dıkkat edenlerı
amannnnn sundan nolur kı yıyım bundan nolur kı yıyeyım demeyenlerı
her gun belırlı bır adım atmayı, yuruyus ya da spor yapmayı alıskanlık halıne getırenlerı
alsınlar bence lısteye
Rakibem. Senin güncel kaçtıİnşallah duraklama olmaz canım , herkeste olmuyormuş zaten , hep birlikte verelim kiloları
Teşekkür ederim canım
Listeye girmek isteyenler kurallara uymalı bencede
yesa canım ilk buraya kayıt oldugunda hedef kilon 48 mis o sekilde kalsın mı 49 olarak değiştirelim mi
Tamam canım ilerleyen saatlerde duruma göre eklicem48 diyelim canım 48.9 görünce mezun olurum.ben ahahahh
Türk kadını dediğin azıcık etli butlu olacak ya 49 ne kız azıcık kalsın 50ideal boyun kısaysa bitip tükenecek anamm kizzyesa canım ilk buraya kayıt oldugunda hedef kilon 48 mis o sekilde kalsın mı 49 olarak değiştirelim mi
10 yaşındaki kızımın kilosu48 diyelim canım 48.9 görünce mezun olurum.ben ahahahh
Türk kadını dediğin azıcık etli butlu olacak ya 49 ne kız azıcık kalsın 50ideal boyun kısaysa bitip tükenecek anamm kizz
Anladım sgl kaptanimOrtalam 0.30 un altında olunca nota alınıyor iki notada sarı kart, dereceye girip silinmezse cezasını ben cekiyorum
Bugün yok canım bir takımın Ortalaması 1.700 lü birsey haftaya birinci olalım insallah ama bu hafta ikinvi ücüncü olabiliriz
Cnm bende seni çok tebrik ediyorum, sende güzel kilo vermişsinÖzür dilerim canım tartildim ama yazmadım, izinden dönüş yapabiliyor muyum diye kaptana yazdım sadece. Ona yazınca sanki herkese yazmış gibi hissiyat oluştu galiba burda paylaşmadim.
Geçen cuma 66.5
Bugün 65.9
Fark 600 Gr
% 0.90
Kişisel yarismamizin kazananı sensin canım tebrik ederim
Tmm canım nasıl uygun görüyorsan öyle olsunGecen hafta nota aldık canım onu bu hafta sildirelim senin yüzden cok eksi getirecek haftaya alalım seni canım
Hiç olmamıs canım hedefine ne güzel yaklasırken
Kilosu fazla olan gelmiyor ki ne yapayım
Tamam menülere bakıp ceza verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?