Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün daha düzenli olmaya çalışıyorum, su içmiyordum (15 gündür sanırım ) bugün yeniden başladım .
Başaracağım, ilk hedefim 79 kg bu kez süre belirlemedim strese giriyorum çünkü ,en kısa sürede olacak inşallah

Ben sabitim canım yapamadım bu hafta
Pazartesi inşallah okulun açılmasıyla düzene gireceğim inşallah
Bende okulun açılıp rayına oturmasını bekliyorum... öğle yemekleri için okul 50 dk süre veriyormuş kızımı alıp geri götürmek beni çok zorluyacaktı... okulda yemek çıkacak ona yazılacağız... 1-2 hafta annelere izin verecekler çocukların yemeğini kontrol etmek için.... sonra öğretmenleri ilgilrnecekmiş.... ben sadece 2.5 ta gidip alıp gelecem )

Bu hafta derece yapmak cok önemli olmayacak kızlar performansın son haftası listeye alabilecekleri mi alsam haftaya ortalamamız düşmese bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu hafta derece yapmak cok önemli olmayacak kızlar performansın son haftası listeye alabilecekleri mi alsam haftaya ortalamamız düşmese bu konuda ne düşünüyorsunuz
Sen daha iyi bilirsin canım, birincilik kaçtı zaten. Liste şenlensin daha iyi olur sanki.

Bence kaptanim listeye alabilecekleri alabilmeniz bu hafta daha iyi olur... tabii yine en iyi hesap kitabı sen bilirsin kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…