Teşekkür ederim canım. Bundan sonra böyle her hafta %2Anka cok tebrik ederim canım süper vermişsin diğer rakibemin kilosunu bilmiyorum ama kazanan sensin sanırım süpersin eksilerin bol bol olsun inşallah
O yaşta 1.70miBenim kızımın boyu 1.70 o yüzden kilolu durmuyor
6 yıldır seni tanı tanıyorum hala buralardayız ikimizde
Öyle Bi dünya yok buraya giriş var çıkış yoksen yine bi yol aldın ada
benim halim içler acısı ama bu son çıkışım
olmadı kabullenip oturacammm
Ben sabitim canımTeşekkür ederim canım. Bundan sonra böyle her hafta %2senin kilon kaçtı
87.4 maalesef , profilde yenilemedim güncel kilomu moralim bozulmasın o kiloya döneyim hemen diye düşündümRakibem. Senin güncel kaçtı
Anladım canım. Bi kırılma noktası var onu bulana kadar debeleniyor insan.Ben sabitim canımyapamadım bu hafta
Pazartesi inşallah okulun açılmasıyla düzene gireceğim inşallah
49 iyidir. Sıkılırsın veremezsin sıkıntı olur. Devam etmek istersen hedefi düşürebilirsin ama yükseltirken sonra zor oluyor
Israrla devam et , inan bi anda o kilolar gitmeye başlıyorsen yine bi yol aldın ada
benim halim içler acısı ama bu son çıkışım
olmadı kabullenip oturacammm
Bende okulun açılıp rayına oturmasını bekliyorum... öğle yemekleri için okul 50 dk süre veriyormuş kızımı alıp geri götürmek beni çok zorluyacaktı... okulda yemek çıkacak ona yazılacağız... 1-2 hafta annelere izin verecekler çocukların yemeğini kontrol etmek için.... sonra öğretmenleri ilgilrnecekmiş.... ben sadece 2.5 ta gidip alıp gelecemBen sabitim canımyapamadım bu hafta
Pazartesi inşallah okulun açılmasıyla düzene gireceğim inşallah
Sen daha iyi bilirsin canım, birincilik kaçtı zaten. Liste şenlensin daha iyi olur sanki.Bu hafta derece yapmak cok önemli olmayacak kızlar performansın son haftası listeye alabilecekleri mi alsam haftaya ortalamamız düşmese bu konuda ne düşünüyorsunuz
Çok şükür canım geldi hem de regl şişkinliği olmasina rağmen. Demek ki spor ağırlık yapıyormuş bende.Gözün aydın canım eksi gelmiş
Bence kaptanim listeye alabilecekleri alabilmeniz bu hafta daha iyi olur... tabii yine en iyi hesap kitabı sen bilirsin kaptanımBu hafta derece yapmak cok önemli olmayacak kızlar performansın son haftası listeye alabilecekleri mi alsam haftaya ortalamamız düşmese bu konuda ne düşünüyorsunuz
Sen daha iyi bilirsin canım, birincilik kaçtı zaten. Liste şenlensin daha iyi olur sanki.
Tamam o zaman bu hafta alalım diğer hafta eksilerle etkilenmeyelimBence kaptanim listeye alabilecekleri alabilmeniz bu hafta daha iyi olur... tabii yine en iyi hesap kitabı sen bilirsin kaptanım
Hosgeldin abla yeniden tartıldın mıMerhaba hanımlar, geldim çok şükür. Okul işlerini de bitirdim gibi. Şimdi Pazartesi’yi bekliyorumçok mutluyum yaz bitiyor
Pastaları yiyen de sen değil mıydın canım benim.Vallahi yemedim cnm çünkü o saatte bir şey yiyemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?