6 yıldır seni tanı tanıyorum hala buralardayız ikimizdeMaşallah ya süperr tatlım
valla bilsen diyet geçmişimi çok fena bir türlü ulaşamadım
bende 2010 ikizlere hamile idim
çocukalr 11 yaşında ben hala zayıflama peşinde
Bende bu aralar yetişemiyorumBen sadece benim alıntılara yetişebiliyorumm
Kaptanım herkes hedef mi veriyor benimki 51Tamam canım ilerleyen saatlerde duruma göre eklicem
Benim kızım da 12.5 yaşında 50 kilo10 yaşındaki kızımın kilosu
Yok canım Listeye eklemek için derece yapamazsak eklicemKaptanım herkes hedef mi veriyor benimki 51ekliyorsan haber vereyim dedim
48,9 %90 ı kurtarıyor mu48 diyelim canım 48.9 görünce mezun olurum.ben ahahahh
Kadınlar kulübünde ve internette var canım. Ekmek bulgur unlu gıdalar pirinç dışındakileri uzun aralarla bolca yiyebiliyorsun bazı meyveler de yasak... bize sıkıntılı gelen yüksek kalorili kuruyemişlerden çok aşırıya kaçmadan yiyebilirsin peynir zeytin de öyle. Durum bu olunca tok tutuyor....Ya bu Karatay dıyetı nasıl oluyo pratık olarak anlatırmısın canım
Aynen ben de hesapladım şimdi kurtarmıyor.54.6 baslangıc.kilosu yanlıs hatırlamıyorsam baktım ama unuttum kurtarmıyor canım
54.6 baslangıc.kilosu yanlıs hatırlamıyorsam baktım ama unuttum kurtarmıyor canım
Diğer baslangıcın alınıyor canım simdiki değil55.2 başlangıç canı m
48 47 46Diğer baslangıcın alınıyor canım simdiki değil
49 iyidir. Sıkılırsın veremezsin sıkıntı olur. Devam etmek istersen hedefi düşürebilirsin ama yükseltirken sonra zor oluyor48 47 46
Hepsi uyar
Benim kız anasına çekmiş hormonlu neyse ben mezun olduktan sonra yerime gelecek olan belli ben yerimi garantiledim şimdidenBenim kızım da 12.5 yaşında 50 kilo
Benim kızımın boyu 1.70 o yüzden kilolu durmuyorBenim kız anasına çekmiş hormonlu neyse ben mezun olduktan sonra yerime gelecek olan belli ben yerimi garantiledim şimdiden
12,5 yaşında 1,70 miBenim kızımın boyu 1.70 o yüzden kilolu durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?