Haftayada kahvaltı yap gel vurim seniHaftaya birinci benim
Canım aktardan kimyon tohumu al. Günlük yaklaşık 1 tatlı kaşığı kadar su ile yut. Genelde ilk yuttuğun gün çıkarsın wc ye. Kimyon tohumu çok güzel sindirim sistemi düzenleyicisidir. Şişkinliğe ve mide rahatsızlıklarına da çok faydalıdır.Günaydınlar efenim
Ne yazismissiniz öyle maşallah.
2gunluk yoğunluk ve de bunalimimdan çıkıp geldim.
Arkadaşlar WC için bı önerimiz var mı?
Keten tohumu kayısı zeytinyağı demir hapı magnezyum takviyesi dışında!??
Bayan saraçoğluCanım aktardan kimyon tohumu al. Günlük yaklaşık 1 tatlı kaşığı kadar su ile yut. Genelde ilk yuttuğun gün çıkarsın wc ye. Kimyon tohumu çok güzel sindirim sistemi düzenleyicisidir. Şişkinliğe ve mide rahatsızlıklarına da çok faydalıdır.
Kaç olsun mesela? 59-60 olsa olur mu? Başlangıç 66 kg....Ben burayı çok sevdim. Hiç kazanamadığım motivasyonu verecek bana.Orta yolu bulalım kilo konusundaHedefin 62 olursa ekleyemmem canım
Ben hala okuyorum. Herhalde bir 300 beğeni atmışımdır daha da var :))))Allah'ım oku oku bitmedi bir türlü. Kahvaltı yapıp gelene kadar cosmussunuz. Oran çok iyi olacak hepiniz süpersiniz.
Israrla devam et , inan bi anda o kilolar gitmeye başlıyor
Hiç de sevmem kendileriniBayan saraçoğlu
66 baslangıc oldugu için 59.4 olması gerekiyor canımKaç
Kaç olsun mesela? 59-60 olsa olur mu? Başlangıç 66 kg....Ben burayı çok sevdim. Hiç kazanamadığım motivasyonu verecek bana.Orta yolu bulalım kilo konusunda
Yürüyen ansiklopedi gibisin kuzum. YaaaHiç de sevmem kendileriniBu bilimsel bir çalışmaydı, bağırsak kanserine de çok iyi geldiğine dair emareler vardı :)))
Bende son hedefimi 65yapicam ama şimdi Dell 80ni Bi ucundan göreyim sonra66 baslangıc oldugu için 59.4 olması gerekiyor canım
Geçmiş olsun canımregli agrısı fena geldi geçen ay tatile denk geldi bende grip olmuşum agrı kesici içtim hemde regliyi keser diye ama bu ay çıkıyor acısıallahtan cuma günü yarın evdwyim
26 yaşındayım cnm tsk ederimYok canım sanırım benzemiyoz Meryem abla daha iyi yorum yapabilir çünkü O beni gördübir de yaşımız da tutmadı sanki ben 32 yim sen daha genç duruyosun maşallah
Olur 59 olsun sizden ayrılmayayım beni de motive edin yeter ki.....66 baslangıc oldugu için 59.4 olması gerekiyor canım
Gecmis olsun canımregli agrısı fena geldi geçen ay tatile denk geldi bende grip olmuşum agrı kesici içtim hemde regliyi keser diye ama bu ay çıkıyor acısıallahtan cuma günü yarın evdwyim
Tamam canım liste müsait oldugunda alırız önce deneme süren bitsinOlur 59 oldun
Olur 59 olsun sizden ayrılmayayım beni de motive edin yeter ki.....
Tmm da cnm ben pastayi 12 de yedim eşime gözleme 5.40 da sabah yaptim verdim bide tartılacam diye su bile icmedim o saattePastaları yiyen de sen değil mıydın canım benim.
Hadi bakalım aynı kilolarda yarışalım seninleOooo sana yetismeme son 7kilo he rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?