Sen benden de fena gerideymissin canım. Şimdi yine verilerden geliyorum gerçiBen hala okuyorum. Herhalde bir 300 beğeni atmışımdır daha da var :))))
Bu arada seninle başlangıç kilolarimiz hemen hemen aynı.suanki ve hedefte aynı .gerçi benim hedef şuanda 60 ama 60 i görünce 55 e çekerim insallhSen benden de fena gerideymissin canım. Şimdi yine verilerden geliyorum gerçi
Kedinin tek işi tirmalamak canım merak etme bişey olmaz inş köpek olsa isırsa belki sorun olurda ama. Kediden korkmaKizlar kedi besleyen varmı
Beni spor salonunun bahcesind kedi tirmaladi
Sokak kedisi ama hep burdaymis bir sorunu gözükmüyor
Bişey olurmu
Ben de çok ağrı çekiyorum ve ilaç da içmiyorum. İlaç artırıyor bende malesef.regli agrısı fena geldi geçen ay tatile denk geldi bende grip olmuşum agrı kesici içtim hemde regliyi keser diye ama bu ay çıkıyor acısıallahtan cuma günü yarın evdwyim
Evt bu ara bunu çok duyuyorum iki öğün ve 5 ten sonra yememek ..bende en güzel kilo verme yöntemi
akşam 17 den sonra yememeyle oluyor ama 17:30 da çıkıyorum işten
iş yerinde çıkmadan yemek istemiyorum
eve gelip yemem 19:00 oluyor
ama geç yatıyorum
hafif yersem bu şekildede kilo verebilirim diye düşünüyorum
Kardesimi de gecen sene tırmalamıstı canım veterinerlik okuyor gidip ası yaptırmıstıKizlar kedi besleyen varmı
Bişey olurmu
Bende iki öğün yapıyorum 17den sonra yemiyorum belkide o yüzden takır takır gidiyoEvt bu ara bunu çok duyuyorum iki öğün ve 5 ten sonra yememek ..
Geç yattigin için 7 de seni zayıflatır gayet normal bir saat ..
Şimdi gördüm canım çok sağol. Haftaya güzel eksiyle gelirim ben, iyi oldu bu hafta girmek.sonngulen canım sana demedim senide listeye ekledim
Maşallah canım inşallah duraksamadan verirsinBende iki öğün yapıyorum 17den sonra yemiyorum belkide o yüzden takır takır gidiyo
Bundan sonra hergun o ağır sporları yapmayacağım. Yürüyüşe ağırlık veririm, bana çok iyi geliyor.Tebrik ederim canım demekki fazla spor kasları sisiriyor eksi olmana çok sevindim rahatlamissindir sende
Yeni gelenler var canım o yüzden yeni rakip belirlicemBu hafta yeni rakiplermi belirlenecek yoksa eskilerle yarışa devammiZipzip-
Menü sayfasında alıntı yapıyorsun mesajların altında ,bu sayfada alıntıları ekleyi tıklayıp yorum yapıyorsun ,inşallah düzgün anlatabilmişimdirBen böyle alıntı yapamayi bilmiyorum
Yürüyüş ne kadar yapiyorsun peki günde 1.5 saat yürüyüş sence cokmuBundan sonra hergun o ağır sporları yapmayacağım. Yürüyüşe ağırlık veririm, bana çok iyi geliyor.
İnş canım hep beraber gidecek inşMaşallah canım inşallah duraksamadan verirsin
Geçmiş olsun canımKizlar kedi besleyen varmı
Bişey olurmu
Tmm kaptanimYeni gelenler var canım o yüzden yeni rakip belirlicem
Sebze ağırlıklı ye Canim peynir salatasida çok iyi oluyorbende en güzel kilo verme yöntemi
akşam 17 den sonra yememeyle oluyor ama 17:30 da çıkıyorum işten
iş yerinde çıkmadan yemek istemiyorum
eve gelip yemem 19:00 oluyor
ama geç yatıyorum
hafif yersem bu şekildede kilo verebilirim diye düşünüyorum
Cnm benide sitedeki kedi tırmaları geçen hafta. Sitede yaşıyor ama sahipli değil. Eşim bol sabunlu suyla yıkattı. Sıkıntı yok gibi.Kizlar kedi besleyen varmı
Bişey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?