Şuan kaç kilosun cnm1ay dolmadan 5.800gr gitti Ekim sonu yanındayım canimmm
Evet canım ben de farketmistim. Boy kaçBu arada seninle başlangıç kilolarimiz hemen hemen aynı.suanki ve hedefte aynı .gerçi benim hedef şuanda 60 ama 60 i görünce 55 e çekerim insallh
Bugün o kadar uğraştımki o sayfadan alıntı yaptım kopyala yapıştır gibi yaptım benim dunki menumu karşımda gördüm. Bide onu silmeye. Uğraştım o kadar o yüzden Menulere yorum yapmıyodumMenü sayfasında alıntı yapıyorsun mesajların altında ,bu sayfada alıntıları ekleyi tıklayıp yorum yapıyorsun ,inşallah düzgün anlatabilmişimdir
Sende yesil olmussunBugün o kadar uğraştımki o sayfadan alıntı yaptım kopyala yapıştır gibi yaptım benim dunki menumu karşımda gördüm. Bide onu silmeye. Uğraştım o kadar o yüzden Menulere yorum yapmıyodum
Aşkkkk olsunnnn sağır sultan duydu sen duymadın mı 99.8le.basladim güncel 94Şuan kaç kilosun cnm
Pro olamadık doğa severler olalım dedimSende yesil olmussun
Alısırsın zamanla canım
Mezun edelim seni proluk gelecekPro olamadık doğa severler olalım dedim
Yine nick değişmişssin sendeŞuan kaç kilosun cnm
80 leri görmeye az kalmış cnmAşkkkk olsunnnn sağır sultan duydu sen duymadın mı 99.8le.basladim güncel 94
Ben oturduğum bölgenin etrafını iki tur atıyorum. 12.000 adım ediyor ortalama ve 1.5 saat sürüyor canım. Yaklaşık 8.5 km ve 500 kalori ediyor. Kullandığım programın verileri bunlar.Yürüyüş ne kadar yapiyorsun peki günde 1.5 saat yürüyüş sence cokmu
Evettttt son 4kilo80 leri görmeye az kalmış cnm
Evet canım pro olacam belirleri sartları var demişlerdi ama olur sanırım
Nick değişikliği yapınca mavileşmişEvettttt son 4kilosende mavilenmişsinnn
Ya valla bura yüzünden ne iş yapa biliyorum ne bişey burası beni çok oyaliyo çıkamıyorumda neydecez bilmiyorum nasıl bağladiniz.beni buraya zalımın gızlarııEvet canım pro olacam belirleri sartları var demişlerdi ama olur sanırım
Ya çok teşekkür ederimCanım aktardan kimyon tohumu al. Günlük yaklaşık 1 tatlı kaşığı kadar su ile yut. Genelde ilk yuttuğun gün çıkarsın wc ye. Kimyon tohumu çok güzel sindirim sistemi düzenleyicisidir. Şişkinliğe ve mide rahatsızlıklarına da çok faydalıdır.
En azından temizlik yapmış gibi olduk canım. Sonradan eksi çıkaracak herkesi listeye hızlıca sokuverdin, güzel hamleydi.Bu hafta 6. Olduk kızlar üçüncü olabilirdik ama insallah haftaya birinci olacagız hepinizi tebrik ediyorum
Afıyet olsun meyvelerı bıraz geç saatte yemişsin ama mıktarı az ve sporunda gayet ıyıKızlar dünkü menüm;
Saat 11:30 kahvaltı 1 yudum az yağlı çörek
1 dilim tt ekmek
1 şekersiz çay
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 şekersiz türk kahvesi
17:00 akşam yemeği
Dışarıda olduğum için tavuklu salata ( 255 kcal miş sözde)
21:00 şekersiz türk kahvesi
1 kahve yanı minik çikolata
2 ince dilim şeftali
3 ince dilim armut
Çekirdek( misafirlikte biraz abartmış olabilirim)
2 lt su
11500 adım çarşı gezmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?