- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Afıyet olsun öğlen ve akşam menun doyurucu olmamış sporun ve su mıktarın gayet güzelSabah 07:40 Tek yumurta ile kaşarlı sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, domates,salatalık,biber,
Ara : 1 sade Türk Kahvesi
Öğlen 13:00 1 kase yoğurt, 1 erik, 1 çatal karpuz
Ara: Çaylar, kahveler, şekersiz ve sadeler
Akşam 18:30 1 küçük haşlanmış mısır, 5 çubuk kraker
Su : 3 lt
Spor : 45 dk tempolu yürüyüş
2 saat kadar ev işleri
Afıyet olsun guzel menu akşam menusu pılav mıktarıbıraz fazla olmuş ama saatı erken oldugu için sıkıntı olmazDünkü menüm
Sabah 11.30
2 tereyağında yumurta
5 Zeytin
Domates
Salatalık.
2 dilim peynir
2dilim çavdar ekmek
Bir avuç içi kadar fıstık
Bir muz
Ara
2erik
Bı kupa hibiskus
Bir kuru incir
Akşam 16.30
Bı tabak mantar sote
6yk bulgur pilavı
Yoğurt
Şu 2litre
Spor 1saat temizlik
Gercekten cokk vakit alıyor bende lşste yapacam yapamıyorımYa valla bura yüzünden ne iş yapa biliyorum ne bişey burası beni çok oyaliyo çıkamıyorumda neydecez bilmiyorum nasıl bağladiniz.beni buraya zalımın gızlarıı
Yeni girenleri bu hafta alalım dedim canım diğer haftalarda yüzdemiz düşmesin istedimNe 6 miiiiiiii
Kesinlikle canım derece fark etmiyorduEn azından temizlik yapmış gibi olduk canım. Sonradan eksi çıkaracak herkesi listeye hızlıca sokuverdin, güzel hamleydi.
Kızlar bu gün benim oğlumun doğum günü eşim pasta almış ama yemicem şeker orucumu bozmak istemiyorum
Oğlunun dogum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yasları olsunKızlar bu gün benim oğlumun doğum günü eşim pasta almış ama yemicem şeker orucumu bozmak istemiyorum
Kocam da bana tuhaf tuhaf bakıyorYa valla bura yüzünden ne iş yapa biliyorum ne bişey burası beni çok oyaliyo çıkamıyorumda neydecez bilmiyorum nasıl bağladiniz.beni buraya zalımın gızlarıı
Evet Pusat’ın sağol canımSağlıkla sihhatle kuzum en büyüğünün mu
İlk günlerde bende bilmiyordum yavaş yavaş öğreniyorumBugün o kadar uğraştımki o sayfadan alıntı yaptım kopyala yapıştır gibi yaptım benim dunki menumu karşımda gördüm. Bide onu silmeye. Uğraştım o kadar o yüzden Menulere yorum yapmıyodum
Burdayım izindeyim ve eşim yeni ameliyat oldu çok yoğunum bu ara ama canı ceza merdane isteyen varsa hallederizKirmizi pabuc kaptan yardımcısı yazıyor ben mi pek görmüyorum pek girmiyor mu
Burdayım izindeyim ve eşim yeni ameliyat oldu çok yoğunum bu ara ama canı ceza merdane isteyen varsa hallederiz
He iyi hacı hacıyı tekkede deli deliyi dakkada demişler
Sağol canımOğlunun dogum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yasları olsun
Oğlunun doğum günü kutlu olsun canımKızlar bu gün benim oğlumun doğum günü eşim pasta almış ama yemicem şeker orucumu bozmak istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinBurdayım izindeyim ve eşim yeni ameliyat oldu çok yoğunum bu ara ama canı ceza merdane isteyen varsa hallederiz
Sağol abla bir geçse artıkOğlunun doğum günü kutlu olsun canım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Afıyet olsun menu ve su mıktarı guzel meyveyı bıraz geç vakıtte yemişsin5 Eylül menü
08:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek, 5 zeytin
12:30 8 kaşık Taze fasulye, 1 kase dereotlu yoğurt, 2 dilim ekmek
15:30 3 mürdüm eriği 1 bardak süt
18:00 8 kaşık Taze fasulye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
21:00 1 pors karpuz
3.5 litre su
Spor yok
@NegohatunZipzip-
Nedense hep üstüste geliyor sıkıntılar ama geçecek inşallahSağol abla bir geçse artık
Sorarız canımIyi dedin ödev yapıldı mi ki
Afıyet olsunen hızlısından dünkü menum geliyor
kahvaltı saat 9
kıymalı yumurta
domates
tulum peynırı
ara 12 gibi
5 badem
5 fındık
5 antep fıstıgı
muz
ogle yemegı 15 civarı
ıspanak ve yogurt ama asırı fazla yemişim abartmısım biraz
2 dılım seftalı 1 hunnap
aksam arkadasa gittik
kendımı caya verdim :)
1 fındık
1 fıstık
1 badem
1 antep fıstıgı
1 cekırdek
1 dılım kavun
spor yapmadım. Persembelerı dınlenme gunu ılan ettım kendıme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?