Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afıyet olsun

Afıyet olsun sabah ufak bır kaçamak yapmışsın guzel menu
Bu arada mantıya bayılırım

Afıyet olsun öğlen menunu tartı sonrası rahatlık dıye düşünüyorum sporun gayet guzel

Ben oturduğum bölgenin etrafını iki tur atıyorum. 12.000 adım ediyor ortalama ve 1.5 saat sürüyor canım. Yaklaşık 8.5 km ve 500 kalori ediyor. Kullandığım programın verileri bunlar.
Bende 1.5 saatte 10 bin adım peki haftada kaç gün yuruyorsun

Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canım

Teşekkür ederim kızlar
Ben de çok ağrı çekiyorum ve ilaç da içmiyorum. İlaç artırıyor bende malesef.

benimde kesiyor geçen ay ilaç içtim az oldu o yüzden bu ay daha fazla agrı var

Evt bu ara bunu çok duyuyorum iki öğün ve 5 ten sonra yememek ..
Geç yattigin için 7 de seni zayıflatır gayet normal bir saat ..

ben if yapmıştım iki ögün ve 16saat açlık güzel verdiriyor ama dayanamam artık sonrasında çok saldırıyorum

Sebze ağırlıklı ye Canim peynir salatasida çok iyi oluyor

evet bende tam peynir aşığıyım zaten
peynir süt yogurtlu sebze böyle idare edecegim

Bende 1.5 saatte 10 bin adım peki haftada kaç gün yuruyorsun
Canım ben normalde hergun yürüyordum bu adımı. Bu yaz yüzmeye gidince diğer sporları bırakıp sadece yüzme ve yürüyüş yaptım ama iki haftadır falan yüzme bitti diye jillian cardio Leslie gibi videolara geri dönüş yaptım.

Şimdi de onları bırakıp tekrar her gün yürüyüşe çıkacağım çünkü yürüyüşle çok daha güzel kilo verdiğimi ikinci kez farketmiş bulunuyorum. Ağır sporlar bende kiloda ağırlık yaptı.

Sen neler yapıyorsun peki.

Kedinin tek işi tirmalamak canım merak etme bişey olmaz inş köpek olsa isırsa belki sorun olurda ama. Kediden korkma
Sgl ordakiler git iğne ol dediler korktum
Uysal sevilmek istiyordu
Kardesimi de gecen sene tırmalamıstı canım veterinerlik okuyor gidip ası yaptırmıstı
Birsey olmaz ama ihmal ettirmemek lazım 5 doz ası olmustu yanlıs hatırlamıyorsam
Tetanoz olmuştur
Aslında kaç doz oldum sonuncuyudq olsaydım ömür boyu koruyucu olackti unuttum
Pazartesi bı sorayim
Bende iki öğün yapıyorum 17den sonra yemiyorum belkide o yüzden takır takır gidiyo
Bende 5 en fazla 5.30 da yiyorum bazen
Ve aksmalari yürüyüşün çok faydası oldu

Cnm benide sitedeki kedi tırmaları geçen hafta. Sitede yaşıyor ama sahipli değil. Eşim bol sabunlu suyla yıkattı. Sıkıntı yok gibi.
Bende öyle yaptım
Panik bir insanım korktum

Evet canım ben de farketmistim. Boy kaç
160
Bu hafta 6. Olduk kızlar üçüncü olabilirdik ama insallah haftaya birinci olacagız hepinizi tebrik ediyorum
Aa okadar kilo verdim ama yaa

Ben de 1.60 her şeyimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…