- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
bugunu de yazabılırım degısıklık olursa soylerım
kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
tulum
domates
ara
1 adet ece cıkolata (bayramlık cıkolata var ya ondan masalara bırakmıslar da ofıste:)
ara
4 hunnap
ogle
az bı sey nohut yemegı
yogurt
ara
2 mandalına ama cok kucukler
aksam
kabak yemegı yogurt
spor yapacagım bugun 3 mıl yururum ama hangı vıdeo emın degılım
Afıyet olsunSabah kahvaltım saat 11.30
1tane az yağda yumurta
2kasik kayseri tulumu
3dilim salatalık
2dilim tam buğday ekmeği
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.45
1tane orta boy elma
Akşam yemeği saat 16.45
2kepce mercimek çorbası
1kepce taze fasulye
6elma dilim fırın patates
2kasik yogurt
1litre dukan birası
1litre su
Spor yok bugün
Afıyet olsun sabah ufak bır kaçamak yapmışsın guzel menuDünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
3dilim patates kizartmasi
Domates salatalık
Ara
2 kaşık yoğurt
Bir avuc uzum
akşam
biber dolması 2 küçük
yoğurt
aara
Nescafe
1 kare çikolata
Spor yapamadim
2 kilo mantı yaptım ayakta ☺
Afıyet olsun öğlen menunu tartı sonrası rahatlık dıye düşünüyorum sporun gayet guzelBugün ki menüm kizlar ya Allah ya bismillah
Sabah
9.30 da
Active tanilli yoğurt bi tane
Öğlen 12:00
1 dilim Alman pastası
1 dilim de yoğun kakaolu kek
Ara
Bir bardak Zencefilli limonlu cay
1 tane active yoğurt tahilli
Akşam
Bir tabak taze fasulye sarımsaklı
1 tane salatalık
1 tane domates
1 yemek kaşığı çökelek
Spor 2000 ip atlama
200 mekik
40 dk yürüyüş
Su 2 lt
Akşam belki bir elma yerim
Evet canım maşallah babamız da uzun. Bende 1.72 tim genetik demek kiiii12.5 yaşında 1.70 mi maşallah ona. Allah nazarlardan korusun.
Tamam canım
Hayırlı olsun hamılelıgın cınsıyetı ne canımBurdayım izindeyim ve eşim yeni ameliyat oldu çok yoğunum bu ara ama canı ceza merdane isteyen varsa hallederiz
Ahahhhhhh yok kızzzzz baba uzun bende 1.72 oluncaaaaaa kızzzzzz beni geçecek amaO yaşta 1.70mihay maşallah sulak yerdemi büyüttün sen onu
Evet canım12,5 yaşında 1,70 mi
Tamam canım ilk sayfadaki linki silerim yeniden eklerimZipzip- ben menü sayfasına 1. sayfadan gidiyorum. Her seferinde unutup güncel sanıyorum en azından 1. sayfanın linkini kopyalar mısın müsait olunca.
Aslında üçüncü olacaktık canım ama diger haftalar rahat etmek için üyeleri listeye aldım6. Mı olduk
Hiç beklemedıgım bır sonuç oldu
Bende 1.5 saatte 10 bin adım peki haftada kaç gün yuruyorsunBen oturduğum bölgenin etrafını iki tur atıyorum. 12.000 adım ediyor ortalama ve 1.5 saat sürüyor canım. Yaklaşık 8.5 km ve 500 kalori ediyor. Kullandığım programın verileri bunlar.
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canım
Ben de çok ağrı çekiyorum ve ilaç da içmiyorum. İlaç artırıyor bende malesef.
Evt bu ara bunu çok duyuyorum iki öğün ve 5 ten sonra yememek ..
Geç yattigin için 7 de seni zayıflatır gayet normal bir saat ..
Sebze ağırlıklı ye Canim peynir salatasida çok iyi oluyor
Doğum günü kutlu olsun yavrucuğun, sağlıklı mutlu yılları olsun. Oğlun kirilmayacaksa yeme canım.Kızlar bu gün benim oğlumun doğum günü eşim pasta almış ama yemicem şeker orucumu bozmak istemiyorum
Paşa'nın doğumgünü kutlu olsun canım mutlu yıllarKızlar bu gün benim oğlumun doğum günü eşim pasta almış ama yemicem şeker orucumu bozmak istemiyorum
Canım ben normalde hergun yürüyordum bu adımı. Bu yaz yüzmeye gidince diğer sporları bırakıp sadece yüzme ve yürüyüş yaptım ama iki haftadır falan yüzme bitti diye jillian cardio Leslie gibi videolara geri dönüş yaptım.Bende 1.5 saatte 10 bin adım peki haftada kaç gün yuruyorsun
Sgl ordakiler git iğne ol dediler korktumKedinin tek işi tirmalamak canım merak etme bişey olmaz inş köpek olsa isırsa belki sorun olurda ama. Kediden korkma
Tetanoz olmuşturKardesimi de gecen sene tırmalamıstı canım veterinerlik okuyor gidip ası yaptırmıstı
Birsey olmaz ama ihmal ettirmemek lazım 5 doz ası olmustu yanlıs hatırlamıyorsam
Bende 5 en fazla 5.30 da yiyorum bazenBende iki öğün yapıyorum 17den sonra yemiyorum belkide o yüzden takır takır gidiyo
Bende öyle yaptımCnm benide sitedeki kedi tırmaları geçen hafta. Sitede yaşıyor ama sahipli değil. Eşim bol sabunlu suyla yıkattı. Sıkıntı yok gibi.
160Evet canım ben de farketmistim. Boy kaç
Aa okadar kilo verdim ama yaaBu hafta 6. Olduk kızlar üçüncü olabilirdik ama insallah haftaya birinci olacagız hepinizi tebrik ediyorum
Ben de 1.60 her şeyimiz aynıSgl ordakiler git iğne ol dediler korktum
Uysal sevilmek istiyordu
Tetanoz olmuştur
Aslında kaç doz oldum sonuncuyudq olsaydım ömür boyu koruyucu olackti unuttum
Pazartesi bı sorayim
Bende 5 en fazla 5.30 da yiyorum bazen
Ve aksmalari yürüyüşün çok faydası oldu
Bende öyle yaptım
Panik bir insanım korktum
160
Aa okadar kilo verdim ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?