Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen derece yapabilirsin ama canım

Ben şimdiye kadar Leslie cardio pltes yapıyordum haftada 3 gün 45 dk yeni yeni yürüyüşe başladım insan zamanla videolardan sıkılıyor açık hava daha iyi geliyor pazartesi oglumuda pusete koyup yuruyecegim durmazsa eğer yine videolara dönüş yaparım ..
Ama ben sizler gibi çok spor yapamiyorum okadar spor yapınca pert oluyorum ev isi kalıyor ..

Zeynep lesile yi ben çok seviyorum
çok güzel inceltiyor ama dışarda yürüme gibi olmuyor tabiki

bende spor için bir program yapacagım okullar açılsında bi düzen kuralım

Bende öyle yaptım
Panik bir insanım korktum

Cnm eşim doktor, tırmalama ile kuduz vs geçme olasılığı ısırığa göre çok minimal demişti. Dediği gibi sabunlu suyla yıkadım sadece. Adam beni öldürüp yerime yenisini düşünmüyorsa doğru tavsiye vermiştir diye umuyorum için rahat etmeyecekse aşı yaptır, en azından kafan rahat olur cnm. Çok geçmiş olsun

Zeynep lesile yi ben çok seviyorum
çok güzel inceltiyor ama dışarda yürüme gibi olmuyor tabiki

bende spor için bir program yapacagım okullar açılsında bi düzen kuralım
Canım Leslie ile 20 kilo verdim güzel inceltiyor evt ..
Bebegimden dolayı cikamazsam Leslie yaparım yine... tk500 ebru karadumanin plates videolarını yapıyordum leslieden sıkılınca

Yarın karataya basliycam yıllar önce yapmıştım iyi gelmişti ..önerilerinizi bekliyorum

Canım Leslie ile 20 kilo verdim güzel inceltiyor evt ..
Bebegimden dolayı cikamazsam Leslie yaparım yine... tk500 ebru karadumanin plates videolarını yapıyordum leslieden sıkılınca
plasteste çok güzel inceltiyor yapmıştım onuda

Yarın karataya basliycam yıllar önce yapmıştım iyi gelmişti ..önerilerinizi bekliyorum

karatay güzell canım ama beni yumurta kasıyor fakat karatayın leptin olayı çok güzel ben de onu uyguluyorum

plasteste çok güzel inceltiyor yapmıştım onuda

karatay güzell canım ama beni yumurta kasıyor fakat karatayın leptin olayı çok güzel ben de onu uyguluyorum
Yumurta seviyorum ama hep haşlayınca sıkılıyorum az tereyağında lor peynirli maydonozlu seviyorum arada cesitlendirirsem sikilmam inşallah
Sende inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin ..hedefe ulaşmakta güzel de korumak daha önemli ben korumayi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…