Sen derece yapabilirsin ama canımSgl ordakiler git iğne ol dediler korktum
Uysal sevilmek istiyordu
Tetanoz olmuştur
Aslında kaç doz oldum sonuncuyudq olsaydım ömür boyu koruyucu olackti unuttum
Pazartesi bı sorayim
Bende 5 en fazla 5.30 da yiyorum bazen
Ve aksmalari yürüyüşün çok faydası oldu
Bende öyle yaptım
Panik bir insanım korktum
160
Aa okadar kilo verdim ama yaa
Ne oldu canım bı sorun yoktur inşallah.Meraba kizlar ben bugun izne ayrildim ama cok yakinda yine listede olcam İnsallah:)
O zamana kadar firsat buldukca burdayim☺
Laktozsuz ürünleri denedin mi hiç canım Sütün varda yogurdun da var diye görmüştümenerji_kusagi bu akşam 400 ml ayran içtim ve yine midem patlayacak gibi, sanırım süt ürünleri ile ilgili sıkıntım var
Ben şimdiye kadar Leslie cardio pltes yapıyordum haftada 3 gün 45 dk yeni yeni yürüyüşe başladım insan zamanla videolardan sıkılıyor açık hava daha iyi geliyor pazartesi oglumuda pusete koyup yuruyecegim durmazsa eğer yine videolara dönüş yaparım ..Canım ben normalde hergun yürüyordum bu adımı. Bu yaz yüzmeye gidince diğer sporları bırakıp sadece yüzme ve yürüyüş yaptım ama iki haftadır falan yüzme bitti diye jillian cardio Leslie gibi videolara geri dönüş yaptım.
Şimdi de onları bırakıp tekrar her gün yürüyüşe çıkacağım çünkü yürüyüşle çok daha güzel kilo verdiğimi ikinci kez farketmiş bulunuyorum. Ağır sporlar bende kiloda ağırlık yaptı.
Sen neler yapıyorsun peki.
Ben şimdiye kadar Leslie cardio yapıyordum haftada 3 gün 45 dk yeni yeni yürüyüşe başladım insan zamanla videolardan sıkılıyor açık hava daha iyi geliyor pazartesi oglumuda pusete koyup yuruyecegim durmazsa eğer yine videolara dönüş yaparım ..
Ama ben sizler gibi çok spor yapamiyorum okadar spor yapınca pert oluyorum ev isi kalıyor ..
İyi biz birbirimize rakip olalım isteBen de 1.60 her şeyimiz aynı
O ne oluyor.kulaga hoş geldiSen derece yapabilirsin ama canım
Benim gibi bireysel birincilikİyi biz birbirimize rakip olalım iste
O ne oluyor.kulaga hoş geldi
Bende öyle yaptım
Panik bir insanım korktum
Evet abla inşallah hem oNedense hep üstüste geliyor sıkıntılar ama geçecek inşallah
sağol canım kıza benziyormuşHayırlı olsun hamılelıgın cınsıyetı ne canım
İhtiyacım olduğunu hiç düşünmemiştim ki canım, bulursam ondan alıp deneyeyim bir de bakalım rahat edecek miyim.Laktozsuz ürünleri denedin mi hiç canım Sütün varda yogurdun da var diye görmüştüm
Canım Leslie ile 20 kilo verdim güzel inceltiyor evt ..Zeynep lesile yi ben çok seviyorum
çok güzel inceltiyor ama dışarda yürüme gibi olmuyor tabiki
bende spor için bir program yapacagım okullar açılsında bi düzen kuralım
plasteste çok güzel inceltiyor yapmıştım onudaCanım Leslie ile 20 kilo verdim güzel inceltiyor evt ..
Bebegimden dolayı cikamazsam Leslie yaparım yine... tk500 ebru karadumanin plates videolarını yapıyordum leslieden sıkılınca
Yarın karataya basliycam yıllar önce yapmıştım iyi gelmişti ..önerilerinizi bekliyorum
Yumurta seviyorum ama hep haşlayınca sıkılıyorum az tereyağında lor peynirli maydonozlu seviyorum arada cesitlendirirsem sikilmam inşallahplasteste çok güzel inceltiyor yapmıştım onuda
karatay güzell canım ama beni yumurta kasıyor fakat karatayın leptin olayı çok güzel ben de onu uyguluyorum
3 ssaat sonrası leptin salgilanmaya başlıyor kaç saat uzatirsan okadar çalışmış oluyor mesela 3+2 5 saat aç kalınca 2 saat çalışmış oluyorKaç saat yemezsek leptin salgilaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?