- 8 Mart 2019
- 7.607
- 37.328
- 548
- 40
Yok artıkListeyedir uymadılar ögretmende listeyi kaldırdı şunları şunları koymayın gerisi serbest dedi hayır okula lahmacunla yollayanlar var anlamıyorlar iste
Hayirrr4tepsi oldu bizim takıma yeterkaçamak yapalimmi
Ama sen uzun duruyosun kilodan işte şuan ben ben deilim karnım açtı ama bi an tokluk hissi geldiTesekkur ederim canim ❤
Kesinlikle cook fark ediyor kilo Boyumuz da aynı diye hatırlıyorum
Hayır tabiki birinci olacagız bu hafta
Elma kemiriyorum kaptanım sadece kızları ateşe atim takımda bireysel olayım diye şettimdi ben masumumTesekkur ederim canim ❤
Kesinlikle cook fark ediyor kilo Boyumuz da aynı diye hatırlıyorum
Hayır tabiki birinci olacagız bu hafta
Yok canım 1.58 boyum var evde en kısa benimAma sen uzun duruyosun kilodan işte şuan ben ben deilim karnım açtı ama bi an tokluk hissi geldi
Hepsi korkudan bende öyleyimAma sen uzun duruyosun kilodan işte şuan ben ben deilim karnım açtı ama bi an tokluk hissi geldi
Cnm bizim dönemimizde öğretmenimiz bize kızacak, ailemize laf söz olacak diye aklımız çıkardı. Şimdiki aileler çocuklarına nasıl kötülük yaptıklarının hiç farkında değiller ama bu şekilde yetişen çocuklar toplum yapısını ciddi anlamda bozuyor. Ben geleceğimiz konusunda gördüklerimden dolayı çok endişeliyim.3 5 bilinçli veliden başka bilinçli veliler yok saygısızca ne öğretmene saygı ne diğer velilere saygı yok varsa yoksa kendileri ve çocukları
Kesinlikle bende kıyafete bile uymuyorlardı müdür okula almadi mecbur uyuyorlar şimdiYok artıkben eğitimde özellikle ilköğretimde kıyafet ve menü serbestliğine karşıyım. Sebebi de böyle saçma sapan durumlar.
Sadece senle olmuyor ki canım takımın Ortalaması önemli gecen bir haftaki önce nota aldık ne güzel notası bitirecektik olmadıElma kemiriyorum kaptanım sadece kızları ateşe atim takımda bireysel olayım diye şettimdi ben masumum
Selam canım hosgeldin nasılsın ❤Selamlar güzel kızlar
Ben kızımın okulunu değiştirdim son senesi olmasına rağmen forma aldım ama bazı çocuklar kot pantolonla geliyordu bu sene orta okula geçti yine forma aldımKesinlikle bende kıyafete bile uymuyorlardı müdür okula almadi mecbur uyuyorlar şimdi
Hoşbuldum canım Yorgun’um çok sen nasılsınSelam canım hosgeldin nasılsın ❤
Keske yardım edebilsek canım bende iyiyim calısıyorum buralarda takılıyorumHoşbuldum canım Yorgun’um çok sen nasılsın
Okul dertleri başlamışBen kızımın okulunu değiştirdim son senesi olmasına rağmen forma aldım ama bazı çocuklar kot pantolonla geliyordu bu sene orta okula geçti yine forma aldım
Saka Bi yana ben kızlara güveniyorum bu hafta derece gelecek inş 1.lik olsun ama olmasa bile ilk 3.girelim her haftaSadece senle olmuyor ki canım takımın Ortalaması önemli gecen bir haftaki önce nota aldık ne güzel notası bitirecektik olmadı
Ama bu 8 haftada 0.30 un altında ortalama istemiyorum
Düşüncen yeter canım hayırlı işler sana da naptın kayıt oldun mu açık öğretimeKeske yardım edebilsek canım bende iyiyim calısıyorum buralarda takılıyorum
Evet bizde dün eşimle konuştuk aklımız çıkardı öğretmenimizden veliler bile farklı saygılı davranırdı ögretmenlere karşı şimdi tam tersi oldu öğretmen bi öğrenciye bağırsa yarın öğretmenin yanındalar niye bağırdın ben hiç kızmadım sen nasıl kızarsın böyle uzar gider cok şükürki o velilerden hiç olmadimCnm bizim dönemimizde öğretmenimiz bize kızacak, ailemize laf söz olacak diye aklımız çıkardı. Şimdiki aileler çocuklarına nasıl kötülük yaptıklarının hiç farkında değiller ama bu şekilde yetişen çocuklar toplum yapısını ciddi anlamda bozuyor. Ben geleceğimiz konusunda gördüklerimden dolayı çok endişeliyim.
Sağol canım benim ❤Düşüncen yeter canım hayırlı işler sana da naptın kayıt oldun mu açık öğretime
Bizim hepsi tmm okula sarma koymuyorum genelde poğaça sigara böreği kaşarlı tost patates kızartması bizim menüler bunlar okulumuzla evimizin arası 1sokak servis derdim yok abisiyle kızım aynı okula gidecekler birlikte gözüm arkada kalmazOkul dertleri başlamışben de kaç gündür okula hazırlanıyorum börekler sarmalar tamam kıyafetler kalem defter de tamam yarın gidip servis ayarlaması toplantısı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?