- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Ekim mi Eylül değil mi canımSağol canım benim ❤
Yok canım daha konusmadık konusalım kızlarla ona göre yazılacagım 18 ekime kadar süresi var
Insallah canım bende güveniyorum sizlereSaka Bi yana ben kızlara güveniyorum bu hafta derece gelecek inş 1.lik olsun ama olmasa bile ilk 3.girelim her hafta
Selam hoşgeldinSelamlar güzel kızlar
Çok iyi ya bizim öyle olanlar her öğlen gidip yediriyor çocuklara çorba filanBizim hepsi tmm okula sarma koymuyorum genelde poğaça sigara böreği kaşarlı tost patates kızartması bizim menüler bunlar okulumuzla evimizin arası 1sokak servis derdim yok abisiyle kızım aynı okula gidecekler birlikte gözüm arkada kalmaz
Şimdiki zaman öyle malesef çocuklar okulda kavga ediyo çocuk eve gidip şikayet ediyor ertesi gün veliler saç baş yoluyorlar çocuklari bahçede birlikte oyun oynuyor cocukla çocuk olunmazEvet bizde dün eşimle konuştuk aklımız çıkardı öğretmenimizden veliler bile farklı saygılı davranırdı ögretmenlere karşı şimdi tam tersi oldu öğretmen bi öğrenciye bağırsa yarın öğretmenin yanındalar niye bağırdın ben hiç kızmadım sen nasıl kızarsın böyle uzar gider cok şükürki o velilerden hiç olmadim
A.s hoşbuldumSelam hoşgeldin
18 Ekim canım bakıp geleyim tekrarEkim mi Eylül değil mi canım
Oo sizin yemek olayı var bizim yok çocuklar zati evde yemek yiyorlar okul çıkışı birde okula yemek derdi büyük sıkıntıÇok iyi ya bizim öyle olanlar her öğlen gidip yediriyor çocuklara çorba filansarma iyi oluyor aslında dökülmüyor yemesi kolay
Kesinlikle ama nerdeeeŞimdiki zaman öyle malesef çocuklar okulda kavga ediyo çocuk eve gidip şikayet ediyor ertesi gün veliler saç baş yoluyorlar çocuklari bahçede birlikte oyun oynuyor cocukla çocuk olunmaz
Öğlen beslenmesi işteOo sizin yemek olayı var bizim yok çocuklar zati evde yemek yiyorlar okul çıkışı birde okula yemek derdi büyük sıkıntı
Ne okul içinde nede mahallede hiç Böyle bir sıkıntım olmadı çok şükürKesinlikle ama nerdeee
Ben sabah kahvaltı yaptırıyorum okul 8de başlıyor öğlen için beslenmede ne varsa saat 14.45de okul çıkışı evde yiyorlarÖğlen beslenmesi işte
Bende başvuru yapicam diplomam kayıp okuldan babam gondericek 18ekim olmasına sevindim
Benimde olmadı cok şükür ama çok şahit olduğum olaylar olduNe okul içinde nede mahallede hiç Böyle bir sıkıntım olmadı çok şükür
Evet bizim de bu şekilde ama herkes beslenme koymuyor kendileri götürüyor çoğuBen sabah kahvaltı yaptırıyorum okul 8de başlıyor öğlen için beslenmede ne varsa saat 14.45de okul çıkışı evde yiyorlar
AA iyiymiş canım benim arayıp sormam lazım bir kere okudum çünkü böylemikinci üni bir daha oluyor mu diye
Ikinci üniversite için gecerli canım diğerleride aynı tarih midir bir bak istersenBende başvuru yapicam diplomam kayıp okuldan babam gondericek 18ekim olmasına sevindim
21agustos 27eylulmüs ama yılda 3kez var birine yetişirim inşIkinci üniversite için gecerli canım diğerleride aynı tarih midir bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?