Hiç bilmiyorum canım ya ben daha önce hiç denemedimAA iyiymiş canım benim arayıp sormam lazım bir kere okudum çünkü böylemikinci üni bir daha oluyor mu diye
Yetişirsin inşallah canım21agustos 27eylulmüs ama yılda 3kez var birine yetişirim inş
Aynen canım pasta yemiyorum Üzerine bi de 1095 ip atladım. Akşama 900 daha atlayacağım. Haa sabah da 15 dakika leslie yaptımCnm dün akşam kuzenimin nişanı vardı, çok koşturdum. Kaçamakta yaptım haliylebugün teyzemler gitti, biz bize kaldık. Dengelemeye çalışıyorum. Yarının korkusu sardı beni sen nasılsın cnm? Pasta dolapta duruyormuş hala
Valla ben de pisirmiyorum artık. İnsan o kokuyu duyunca dayanamıyor. Senin eşin zayıf o dezavantaj, benim eşim de benle zayıflamaya çalışıyor o yüzden yapmamak çok sorun olmuyor.Eşim diyoki sen diyete girdin diye bizde mi seninle diyet yapalım evde ne poaca pisiyo ne tatlıyediğin günlere say dedim
Boşver hiçbirimizin olmasın canım, çok fena bunlar.Ayy ne güzeller, keşke benim olsa
Küçücük çocuklar için başkasında görüp yiyememek çok daha kötü. Biz okula yiyecek göndermiyoruz, ama bazen öğretmen piknik gibi ya da yerli malı gibi etkinlikler yaptığında bir liste hazırlıyoruz ve gönderilecek yiyecekleri paylaşıyoruz. Ben ne gonderceksem tüm sınıfa göre tek çeşit hazırlıyorum. Böylece her çocuk tum çeşitlerden yemiş oluyor ve başkasının yiyeceklerinde gözü kalmıyor.Cnm o kadar haklısın ki. Alan var, alamayan var ya da o anda sende olmayınca bile canı çekiyor insanın. Üstelik bunlar küçücük canlar. Ailelerin daha çok bilinçlenmesi lazım.
Yuhh yani lahmacun nedir. Hiç mi diğer çocukları düşünmüyorlar. Bizim çocuklarımıza harçlık vermemiz de yasak. Zaten her şeyi okul menüsüne göre yiyorlar. Kantin alışverişini yasakladı öğretmen biri alır diğeri alamaz uygun olmaz diye.Listeyedir uymadılar ögretmende listeyi kaldırdı şunları şunları koymayın gerisi serbest dedi hayır okula lahmacunla yollayanlar var anlamıyorlar iste
Öğretmen ve veliye saygıyı geçtim de diğer çocukları nasıl düşünmezler yaa. Çocuk bunlar canı çekerse ne olacak diye akıllarına hiç mi gelmiyor.3 5 bilinçli veliden başka bilinçli veliler yok saygısızca ne öğretmene saygı ne diğer velilere saygı yok varsa yoksa kendileri ve çocukları
Üfffffff hiç dayanamam yaaaaaPogaca pisiriyorum mis gibi kokuyo
Bence çok iyi olur canım.Yarın yeni bir düzene baslıyorum insallah canım sabah kahvaltısıda yapmıyordum uzun zamandır saat 11 gibi de sporumu yapmayı düşünüyorum
Biber dolmasimiBizim sınıfta yaş pasta, biber dolma vs getirenler var
Eskiden yerli mali olsaydi annem peynir zeytin elma domates salatalık koyardi yeni öyle bol çeşitli değildi bazen bakardım arkadaşlarımın annesi çok güzel şeyler koymuş utanırdım çantamdan çıkarmaya bazende öğretmenimiz gerci çoğunlukla bir şey sorardi "Bugün kahvaltıda ne yediniz" kardeşimle ayni sınıftaydık yan yana otururduk herkes çok güzel şeyler derdi bende tulum peyniri çay ekmek derdim kardeşim kızardı reçel bal çikolata (sarelle)falan söyle derdi şimdi içindeyiz de tad mi varKüçücük çocuklar için başkasında görüp yiyememek çok daha kötü. Biz okula yiyecek göndermiyoruz, ama bazen öğretmen piknik gibi ya da yerli malı gibi etkinlikler yaptığında bir liste hazırlıyoruz ve gönderilecek yiyecekleri paylaşıyoruz. Ben ne gonderceksem tüm sınıfa göre tek çeşit hazırlıyorum. Böylece her çocuk tum çeşitlerden yemiş oluyor ve başkasının yiyeceklerinde gözü kalmıyor.
AynenBiber dolmasimi
Uzun zaman görmeyen ve kilo verdikten sonra görüp tanımayanlar olmuştuBu kadar kilo veriyorsunuz size çok verdiğinizi degistiginizi söyleyen oluyormu
Valla ben universiteye kadar kıyafet serbestligine karşıyım. Öğrencilikten çıktı iyice durum.Yok artıkben eğitimde özellikle ilköğretimde kıyafet ve menü serbestliğine karşıyım. Sebebi de böyle saçma sapan durumlar.
Aslında karışmaması bi yandan iyi bi yandan da kötü geçen ablam dedi bizim öğretmen etli kıymalı şeyler söylüyor bazen farklı çeşit meyveler söylermiş bir hafta boyunca hergün özel yiyecekler falan tuhaf oldum taman ablam zengin alır da ya alamayan nr yapacak araştırdim en son etin kıymanın kilosu uçuyor turkiyedeAynenortaokul ama bizim öğretmenler karışmıyor o yüzden.
Ayy ne güzel kız vallaUzun zaman görmeyen ve kilo verdikten sonra görüp tanımayanlar olmuştugeçen yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?