Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım pasta yemiyorum Üzerine bi de 1095 ip atladım. Akşama 900 daha atlayacağım. Haa sabah da 15 dakika leslie yaptım yarın gümbür gümbür geliyorum. En az 500 gr bekliyorum ona göre

Eşim diyoki sen diyete girdin diye bizde mi seninle diyet yapalım evde ne poaca pisiyo ne tatlı yediğin günlere say dedim
Valla ben de pisirmiyorum artık. İnsan o kokuyu duyunca dayanamıyor. Senin eşin zayıf o dezavantaj, benim eşim de benle zayıflamaya çalışıyor o yüzden yapmamak çok sorun olmuyor.

Cnm o kadar haklısın ki. Alan var, alamayan var ya da o anda sende olmayınca bile canı çekiyor insanın. Üstelik bunlar küçücük canlar. Ailelerin daha çok bilinçlenmesi lazım.
Küçücük çocuklar için başkasında görüp yiyememek çok daha kötü. Biz okula yiyecek göndermiyoruz, ama bazen öğretmen piknik gibi ya da yerli malı gibi etkinlikler yaptığında bir liste hazırlıyoruz ve gönderilecek yiyecekleri paylaşıyoruz. Ben ne gonderceksem tüm sınıfa göre tek çeşit hazırlıyorum. Böylece her çocuk tum çeşitlerden yemiş oluyor ve başkasının yiyeceklerinde gözü kalmıyor.

Listeyedir uymadılar ögretmende listeyi kaldırdı şunları şunları koymayın gerisi serbest dedi hayır okula lahmacunla yollayanlar var anlamıyorlar iste
Yuhh yani lahmacun nedir. Hiç mi diğer çocukları düşünmüyorlar. Bizim çocuklarımıza harçlık vermemiz de yasak. Zaten her şeyi okul menüsüne göre yiyorlar. Kantin alışverişini yasakladı öğretmen biri alır diğeri alamaz uygun olmaz diye.

3 5 bilinçli veliden başka bilinçli veliler yok saygısızca ne öğretmene saygı ne diğer velilere saygı yok varsa yoksa kendileri ve çocukları
Öğretmen ve veliye saygıyı geçtim de diğer çocukları nasıl düşünmezler yaa. Çocuk bunlar canı çekerse ne olacak diye akıllarına hiç mi gelmiyor.

Eskiden yerli mali olsaydi annem peynir zeytin elma domates salatalık koyardi yeni öyle bol çeşitli değildi bazen bakardım arkadaşlarımın annesi çok güzel şeyler koymuş utanırdım çantamdan çıkarmaya bazende öğretmenimiz gerci çoğunlukla bir şey sorardi "Bugün kahvaltıda ne yediniz" kardeşimle ayni sınıftaydık yan yana otururduk herkes çok güzel şeyler derdi bende tulum peyniri çay ekmek derdim kardeşim kızardı reçel bal çikolata (sarelle)falan söyle derdi şimdi içindeyiz de tad mi var

Aynen ortaokul ama bizim öğretmenler karışmıyor o yüzden.
Aslında karışmaması bi yandan iyi bi yandan da kötü geçen ablam dedi bizim öğretmen etli kıymalı şeyler söylüyor bazen farklı çeşit meyveler söylermiş bir hafta boyunca hergün özel yiyecekler falan tuhaf oldum taman ablam zengin alır da ya alamayan nr yapacak araştırdim en son etin kıymanın kilosu uçuyor turkiyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…