Valla beni çok pis ateşe attın. O kadar canım çekti ki, neyse ki bende kalkıp onu yapacak güç yok, çok tembelim bugünElma kemiriyorum kaptanım sadece kızları ateşe atim takımda bireysel olayım diye şettimdi ben masumum
Öyle gerçekten, o keyif hiç bir yiyecekte yokAyy ne güzel kız valla
Kesinlikle öyle canım, çocuğu nasıl yetiştirdiğimiz çok önemli. Oğlum bazen evde kahvaltı yapmak istiyor ama servis gelince tam bitiremeden kalkıyor, agzindakini yutmadan servise binmek istemiyor. Diğer çocuklar bişey yediğimi anlarsa canları çeker diyor. Duyarsız çocuk yetistirmemek lazım.Cnm bizim dönemimizde öğretmenimiz bize kızacak, ailemize laf söz olacak diye aklımız çıkardı. Şimdiki aileler çocuklarına nasıl kötülük yaptıklarının hiç farkında değiller ama bu şekilde yetişen çocuklar toplum yapısını ciddi anlamda bozuyor. Ben geleceğimiz konusunda gördüklerimden dolayı çok endişeliyim.
Selam canım hoşgeldin.Selamlar güzel kızlar
Buraya niye koydun ki canım şimdi
Canım bizde hep liste var ama yine de uymayanlar var maalesef, insanlar çok bencilHer veliye laf anlatmak mümkün olmuyor işte. Belki liste olusturulsa iş daha kolay mı olur acaba. Kimse o liste dışına çıkmaz. Herkesin bütçesine de uyabilecek şeyler belirlenebilir.
Heyyy maşallahBizim sınıfta yaş pasta, biber dolma vs getirenler var
İşte bu yüzden bu empatiyi kuramayan velilere kızıyorum. Senin gönderdiğin lahmacunu çocuğuna yediremeyen aileler olabilir. Bu yüzden liste güzel olurdu dedim ama uymamislar malesef. Çocukken yediğin yemedigin her şey lezzetliydi çünkü çocuk aklı canin her şeyi çekerdi.Eskiden yerli mali olsaydi annem peynir zeytin elma domates salatalık koyardi yeni öyle bol çeşitli değildi bazen bakardım arkadaşlarımın annesi çok güzel şeyler koymuş utanırdım çantamdan çıkarmaya bazende öğretmenimiz gerci çoğunlukla bir şey sorardi "Bugün kahvaltıda ne yediniz" kardeşimle ayni sınıftaydık yan yana otururduk herkes çok güzel şeyler derdi bende tulum peyniri çay ekmek derdim kardeşim kızardı reçel bal çikolata (sarelle)falan söyle derdi şimdi içindeyiz de tad mi var
Hahhaa her gün yap yap ye diyecemde o zamanki tad baskaİşte bu yüzden bu empatiyi kuramayan velilere kızıyorum. Senin gönderdiğin lahmacunu çocuğuna yediremeyen aileler olabilir. Bu yüzden liste güzel olurdu dedim ama uymamislar malesef. Çocukken yediğin yemedigin her şey lezzetliydi çünkü çocuk aklı canin her şeyi çekerdi.
Benim hiç unutamadigim bir anım varsarılık olmuştum hastanede yatıyordum, yemek geldi. Benim için haşlanmış tavuk göğsü vardı, yağsız tuzsuz çok kötüydü. Anneme bezelye yemeği gelmişti, salçalı sulu çok güzel görünüyordu, bana yasak diye annem de bir lokma bile vermemişti. O hala içimde kalmıştır mesela ne tuhaf dimi, çocukluk iste, can çekiyor.
Bu öğretmen de tuhafmis valla. Görev yaptığın okuldaki öğrenci profilinin maddi durumunu az çok bilirsin, listeyi de ona göre yaparsin.Aslında karışmaması bi yandan iyi bi yandan da kötü geçen ablam dedi bizim öğretmen etli kıymalı şeyler söylüyor bazen farklı çeşit meyveler söylermiş bir hafta boyunca hergün özel yiyecekler falan tuhaf oldum taman ablam zengin alır da ya alamayan nr yapacak araştırdim en son etin kıymanın kilosu uçuyor turkiyede
Öyle valla. İçlerinde sadece kendi çocuklarına değil tüm çocuklara sevgi olmalı ki bunu dusunebilsinler.Canım bizde hep liste var ama yine de uymayanlar var maalesef, insanlar çok bencil
Bi değişik işteBu öğretmen de tuhafmis valla. Görev yaptığın okuldaki öğrenci profilinin maddi durumunu az çok bilirsin, listeyi de ona göre yaparsin.
Her yaptığımda aklıma gelir zaten bu olay. Bu arada annem evde hiç bezelye yemeği yapmamıştır biz çocukken, bilmezdik bile tadı nasılHahhaa her gün yap yap ye diyecemde o zamanki tad baska
Geçen yıl sınıfımızda alerjisi olan bir çocuk var diye biz kuruyemiş meyve koymama kararı almıştık diğer velilerle, o çocuğun canı ister diye. Evde yedirdik öyle şeyleri, bir yerleri eksilmedi, çok şükürr çocuk düzeldi geçti gitti bu durum.Öyle valla. İçlerinde sadece kendi çocuklarına değil tüm çocuklara sevgi olmalı ki bunu dusunebilsinler.
kiz Canim çekti bnim de yaHer yaptığımda aklıma gelir zaten bu olay. Bu arada annem evde hiç bezelye yemeği yapmamıştır biz çocukken, bilmezdik bile tadı nasılama ben illaki o hastanede geleni istiyorum, görüntü gözümün önünde o kadar net ki
Acaba kilodan kaynaklı olabilir mi canım simdi cok zorlama istersen 5-6 kilo verdiğinde yeniden denersin45 dk eliptik yaptım. İp atlama tarzı hoplamalı şeyleri yapınca sağ bel boşluğuma ağrı giriyor kaç gündür, böyle olmazdı, atlayamıyorum ip canım sıkıldı.
Benim de kendi ayakkabılarımla atlayınca oluyordu. Oğluma dedesi ayakkabı almış o beğenmedi dedim ben ip atlarken giyeyim bari çok kolay atlanıyor bunlarla. Ayakkabı çok farkediyormuş. Altı baya yüksek ayakkabının atladıkça darbeleri önlüyor sanırım.45 dk eliptik yaptım. İp atlama tarzı hoplamalı şeyleri yapınca sağ bel boşluğuma ağrı giriyor kaç gündür, böyle olmazdı, atlayamıyorum ip canım sıkıldı.
Gerçekten öyle hepimiz yoklukla büyüdük şimdikiler çok şanslı ama kıymeti yok hiç birseyin bayramı iple çekerdik bayramlık için baş ucunda dururdu arefe gecesi şimdi yüzüne bakan yok bayramın adı var tadı yokEskiden yerli mali olsaydi annem peynir zeytin elma domates salatalık koyardi yeni öyle bol çeşitli değildi bazen bakardım arkadaşlarımın annesi çok güzel şeyler koymuş utanırdım çantamdan çıkarmaya bazende öğretmenimiz gerci çoğunlukla bir şey sorardi "Bugün kahvaltıda ne yediniz" kardeşimle ayni sınıftaydık yan yana otururduk herkes çok güzel şeyler derdi bende tulum peyniri çay ekmek derdim kardeşim kızardı reçel bal çikolata (sarelle)falan söyle derdi şimdi içindeyiz de tad mi var
Önceden de o ayakkabı ile atlardım, bıçak gibi saplanıyor ağrı, zorlasam geçer belkiBenim de kendi ayakkabılarımla atlayınca oluyordu. Oğluma dedesi ayakkabı almış o beğenmedi dedim ben ip atlarken giyeyim bari çok kolay atlanıyor bunlarla. Ayakkabı çok farkediyormuş. Altı baya yüksek ayakkabının atladıkça darbeleri önlüyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?