Zorlama o zaman boşver başka sporlar yap.Önceden de o ayakkabı ile atlardım, bıçak gibi saplanıyor ağrı, zorlasam geçer belki
Bu kiloda atlıyordum canım önceden, dediğin gibi biraz daha verip atlıyım en iyisiAcaba kilodan kaynaklı olabilir mi canım simdi cok zorlama istersen 5-6 kilo verdiğinde yeniden denersin
İp de hem etkili hem çok vakit almıyordu ne güzel yaZorlama o zaman boşver başka sporlar yap.
Hoşbuldum canımSelam canım hoşgeldin.
Anladım canım eliptiğe devam o zamanBu kiloda atlıyordum canım önceden, dediğin gibi biraz daha verip atlıyım en iyisi
Koyuyorlar canım işte harçlık genel olarak yasak deil ama ögretmenimiz vermeyin harçlık diyo bende vermiyorumYuhh yani lahmacun nedir. Hiç mi diğer çocukları düşünmüyorlar. Bizim çocuklarımıza harçlık vermemiz de yasak. Zaten her şeyi okul menüsüne göre yiyorlar. Kantin alışverişini yasakladı öğretmen biri alır diğeri alamaz uygun olmaz diye.
Aynen ben de düzenlemiştim mesajıİp de hem etkili hem çok vakit almıyordu ne güzel ya
Aklın yolu birAynen ben de düzenlemiştim mesajı
Dedim malum pazar herkes evdeyken ikindi çayında yiyelim ama çay yapan olmadıBuraya niye koydun ki canım şimdi
Kızdım sanaDedim malum pazar herkes evdeyken ikindi çayında yiyelim ama çay yapan olmadı
Ben onu yeşilçay zannettim ,brokoli çorbasımıydı oYeşil çay mı bu brokoli çorbası olmasınneyse rakibem ikram etmiş içmem mi senin elinden zehir olsa içilir sevgili rakibem benim
Daha uzun zaman burada olurum herhalde , pazar işi sıkıntı benden başka gidecek kimse yok ki10yildir hiç pazara gitmedim eşim pazarcilarin içinde olduğu için çoğunuda tanıyor pazarcilarin ne kadar ahlah yoksunu olduğunu bildiği için izin vermiyor kendine dikkat et rakibem sen bana daha çok lazımsın
Kilo verdiğimi farkeden çok arkadaşlarım oldu ,ne kadar küçülmüşsün diyorlar ,107 kilodan 86 kiloya düştüm 21 kg verdim , daha önce çok kilolusun , sen sofraya oturma yemişsin yiyeceğin kadar diyenler hiçbirşey demiyorlarBu kadar kilo veriyorsunuz size çok verdiğinizi degistiginizi söyleyen oluyormu
Benimde başımı yaktı o ekmekEkmek sevilmez mi yahu eşim hergün çeşit çeşit getiriyor içim gidiyo
Hakkını helal et canimKızdım sanatam spor yaptım açım, karşıma çıktı
Helal olsun. Okul ve beslenme işleri, bol bol yapıp yemiyecez artıkHakkını helal et canimbenimde karsimdaydi ama yiyemedim
Mis gibide kokunca dayanmak daha zor olmalıHakkını helal et canimbenimde karsimdaydi ama yiyemedim
Herkesin ağzını çok güzel kapatmissin helal olsun sana durmak yok yola Devam birlikteBen onu yeşilçay zannettim ,brokoli çorbasımıydı oama diyet menü zararlı değil
Daha uzun zaman burada olurum herhalde , pazar işi sıkıntı benden başka gidecek kimse yok ki
Kilo verdiğimi farkeden çok arkadaşlarım oldu ,ne kadar küçülmüşsün diyorlar ,107 kilodan 86 kiloya düştüm 21 kg verdim , daha önce çok kilolusun , sen sofraya oturma yemişsin yiyeceğin kadar diyenler hiçbirşey demiyorlar
Benimde başımı yaktı o ekmek
Evet aynen öyle kuzum ya ama kokusu geçti gitti pencereyi açtım eşimde kurabiye almış gelmiş bugün imtihanım büyük eşime diyorum tadı güzelmi immm diyo uyuzMis gibide kokunca dayanmak daha zor olmalı
Gerçekten öyle hepimiz yoklukla büyüdük şimdikiler çok şanslı ama kıymeti yok hiç birseyin bayramı iple çekerdik bayramlık için baş ucunda dururdu arefe gecesi şimdi yüzüne bakan yok bayramın adı var tadı yokRABBİM gelecek yıllarımızı hayırlı eylesin evlatlarimizada
Ah Canim ya ne kadar kötü kapli insan var hayatta değil miBen onu yeşilçay zannettim ,brokoli çorbasımıydı oama diyet menü zararlı değil
Daha uzun zaman burada olurum herhalde , pazar işi sıkıntı benden başka gidecek kimse yok ki
Kilo verdiğimi farkeden çok arkadaşlarım oldu ,ne kadar küçülmüşsün diyorlar ,107 kilodan 86 kiloya düştüm 21 kg verdim , daha önce çok kilolusun , sen sofraya oturma yemişsin yiyeceğin kadar diyenler hiçbirşey demiyorlar
Benimde başımı yaktı o ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?