10 dk tiffaniy rothe sporu yaptim süper terletiyor 4 yıldır favorim
100 mekik yaptim
20 sağ bacak
20 sol bacak hareketi yaptim
Bugün bu kadar olsun
Bu kadar spora vermissindir canımYarina kadar 100 gram vermiş olsam şükür
Hasta olmasam daha çok yapardim ama dediğim gibi rahatsizim biraz keşke yine spor yarışması olsaBu kadar spora vermissindir canım
Hasta olmasam daha çok yapardim ama dediğim gibi rahatsizim biraz keşke yine spor yarışması olsa
Spor yarısmasını yapsak puanları kim tutacak canım
Rakibem napıyorsun? Ben de kurabiye yaptım çocuklara bi tane yedim valla... hayır önceden hiç yemezdim ama açken çocukluğuma döndüm. Nasıl kokuyor....Üfffffff hiç dayanamam yaaaaa
Kaldırdım canım yeniden koyayımZipzip- hani nerde foto ben gormedim
Canım ben de başvurdum e devlette üniversite mezunu gözüküyorsan gerek yok. Ben internet üzerinden başvurdum harcını bile ödedim hattaBende başvuru yapicam diplomam kayıp okuldan babam gondericek 18ekim olmasına sevindim
Ah be senin gibi olsaydım keşke bnimde göbek yok yanlar var az bi şey oda olmasa keskeKaldırdım canım yeniden koyayım
Benimde basenler sıkıntılı canım boyum kısa olunca sende iyisin cok fazla fazlalıgın yok kiAh be senin gibi olsaydım keşke bnimde göbek yok yanlar var az bi şey oda olmasa keske
cnm bende yürüyüşteyim
Nerden bakiykruz anlamadimkiBatu85 koydum bakabilirsin canım
Avatar olarak koyuyorum canım sen dediğinde koymustum geri kaldırdım burdaysan koyayım yinr :))Nerden bakiykruz anlamadimki
18 sayfa 180 mesaj32176. Sayfadayım
32194. Sayfa son diyor
Kaç sayfa okuyacağım.simdi ahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?