Ben gordum
Bekliyorum...hatta gözlüğümü de taktım Elif'im
Koydum ablacımBekliyorum...hatta gözlüğümü de taktım Elif'im
Zıpzıpııım muhteşemsin bebişim maşallahKoydum ablacım
Kuzum benimki orta öğretimCanım ben de başvurdum e devlette üniversite mezunu gözüküyorsan gerek yok. Ben internet üzerinden başvurdum harcını bile ödedim hatta
Tesekkur ederim canim o senin güzelliğinZupzıpıııım muhteşemsin bebişim maşallahgirer girmez bana denk gelmesi de ballı oldu
Olsun yavrukuşum bu güzelliği hep görsem yok dememTesekkur ederim canim o senin güzelliğin
Daha önce sizler görmüştünüz zaten ama olsun sana denk gelmeside güzel olmus
Aç dolanıyorum ne olcakLilimam nerdesin kız rakibem
YaaOlsun yavrukuşum bu güzelliği hep görsem yok dememayrıca değişim olarak koymana denk geldim muhteşem farkı gördüm
Kolay gelsin canımKızlar gelemedim , yarına yatılı misafirim gelecek iğdırdan çok sevdiğimiz dostlarımız... ev temizliği pasta vs yaptım... yarın birde okulun ilk günü okuldada olacam nasıl yetiştirecem bakalım....bi kaç gün gelemem sanırım..
Bak yine gitmiş onu etiketlemişssin canım
Ay hayır canım çok iyisin verme sadece dikkat edip spor yap bu halin süperBak yine gitmiş onu etiketlemişssin canım
Onun daha fazlasıda olmustum canım o resimleri bulamıyorum ama simdi iyiyim 2-3 daha versem daha güzel olacak insallah
GördümAvatar olarak koyuyorum canım sen dediğinde koymustum geri kaldırdım burdaysan koyayım yinr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?