Bende aynı etketlemek istedim kaptanı sonra profili tanıyamadıö vazgeçtimİyi akşamlar canlar :)
@zipzip-
Kaptanım bidirimlerden profilini bir an algılayamadım, yanlışlıkla etiketlediğimiz zipzip yazdı sandım
Sağda ki sanki sen değilmişsin, hiç o olmamışsın gibi, soldaki resim ne kadar hoş duruyor :)))) Bayağı dümdüz olmuşsun, maşaallah :))))))
Hangi diziyi seyrediyorsunDiziler başladı reklamlarda gelirim
4-5 kere sildim yazdım canım, seni seçiyorum gönderince o çıkıyor. Neden ısrarla onu çıkarıyor anlamıyorum...Bak yine gitmiş onu etiketlemişssin canım
Onun daha fazlasıda olmustum canım o resimleri bulamıyorum ama simdi iyiyim 2-3 daha versem daha güzel olacak insallah
Karşılıklı takipleşin görürsünBende aynı etketlemek istedim kaptanı sonra profili tanıyamadıö vazgeçtimkaptanim ben sizin resimleri göremedim sınırlama getşrilmiş diyor profile Zipzip-
Tesekkur ederim canim spora baslıyorum yarın itibariyleAy hayır canım çok iyisin verme sadece dikkat edip spor yap bu halin süper
Oh oh en güzeliTesekkur ederim canim spora baslıyorum yarın itibariyle
Lilim demek aşure yapacaksın... Allah kabul etsin evinin bereketi daim olsun canım....yediğin zamanda başka bir yemek yememeye dikkat etmeyi biliyorsun da ben unutma diye hatırlatayım....her bir kasıkta aklına beni getir...zaten iştahın kaçacaktırAç dolanıyorum ne olcak
Sabah aşure yapcam kısmetse, malzemeleri hazırladım, aşure de bitsin tamamen başlıycam sağlıklı beslenmeye inşallah
Di mi uzun zamandır aynı profili kullanınca yabancı geldimBende aynı etketlemek istedim kaptanı sonra profili tanıyamadıö vazgeçtimkaptanim ben sizin resimleri göremedim sınırlama getşrilmiş diyor profile Zipzip-
Tesekkur ederim canim4-5 kere sildim yazdım canım, seni seçiyorum gönderince o çıkıyor. Neden ısrarla onu çıkarıyor anlamıyorum...
Daha fazlasını düşünemiyorum canım, sende düşünme, baksana resmin bile ortaya çıkmak istemiyorBu halin çok güzel
Daha önce görmüşlüğün etkisi olabilir mi ablaLilim demek aşure yapacaksın... Allah kabul etsin evinin bereketi daim olsun canım....yediğin zamanda başka bir yemek yememeye dikkat etmeyi biliyorsun da ben unutma diye hatırlatayım....her bir kasıkta aklına beni getir...zaten iştahın kaçacaktır
Zipzip- çok teşekkür ederim bitanem....
Ben bu kızı tanıyorum hissini yaşadım görünce...after- before olayı da muhteşem...sarışın cici bici bir kız gene de..bacak basen aynı benim...canım Allah esirgesin
Tesekkur ederim canim ❤
Aşure yerken hiçbişey iştahımı kaçıramazLilim demek aşure yapacaksın... Allah kabul etsin evinin bereketi daim olsun canım....yediğin zamanda başka bir yemek yememeye dikkat etmeyi biliyorsun da ben unutma diye hatırlatayım....her bir kasıkta aklına beni getir...zaten iştahın kaçacaktır
Zipzip- çok teşekkür ederim bitanem....
Ben bu kızı tanıyorum hissini yaşadım görünce...after- before olayı da muhteşem...sarışın cici bici bir kız gene de..bacak basen aynı benim...canım Allah esirgesin
Aaaa... Başlamamış mıydın zaten canım? Ne ara bıraktın bakim :)Tesekkur ederim canim spora baslıyorum yarın itibariyle
Aaa neden ki yaslı mı yazıyorum acabaGördüm
Bende profilinde arıyorum anlamadım bir türlü
Seni kapalı ve yasidaha büyük hayal etmisim
Nedenli
Tesekkur ederim canim ❤Çok iyisin maasallah
Hiç.dizi izlemiyorum :))Diziler başladı reklamlarda gelirim
1 gün yaptım bıraktımAaaa... Başlamamış mıydın zaten canım? Ne ara bıraktın bakim :)
İyiyim rakibem sen nasılsın minnoş kızımla oynuyorumRakibem napıyorsun? Ben de kurabiye yaptım çocuklara bi tane yedim valla... hayır önceden hiç yemezdim ama açken çocukluğuma döndüm. Nasıl kokuyor....
Takipteyimm kizlarr
Kac gündür görünce etiket yapayım dedimTakipteyimm kizlarr
Dediğin gibi sağlık sorunu bile olabilir bir çocuğun, eziyet etmeye ne gerek var.Geçen yıl sınıfımızda alerjisi olan bir çocuk var diye biz kuruyemiş meyve koymama kararı almıştık diğer velilerle, o çocuğun canı ister diye. Evde yedirdik öyle şeyleri, bir yerleri eksilmedi, çok şükürr çocuk düzeldi geçti gitti bu durum.
Kendi çocuğumuz da olabilir onun yerinde. Empati çok önemli insan ilişkilerinde.
Ahhh öyle demeyecektin, ben seni o günden sonra ara ara spor yapıyor sanmıştım. Evet zaruri sorularım olacak şuan1 gün yaptım bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?