Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende aynı etketlemek istedim kaptanı sonra profili tanıyamadıö vazgeçtim kaptanim ben sizin resimleri göremedim sınırlama getşrilmiş diyor profile Zipzip-

Bak yine gitmiş onu etiketlemişssin canım
Onun daha fazlasıda olmustum canım o resimleri bulamıyorum ama simdi iyiyim 2-3 daha versem daha güzel olacak insallah
4-5 kere sildim yazdım canım, seni seçiyorum gönderince o çıkıyor. Neden ısrarla onu çıkarıyor anlamıyorum...
Daha fazlasını düşünemiyorum canım, sende düşünme, baksana resmin bile ortaya çıkmak istemiyor Bu halin çok güzel

Aç dolanıyorum ne olcak
Sabah aşure yapcam kısmetse, malzemeleri hazırladım, aşure de bitsin tamamen başlıycam sağlıklı beslenmeye inşallah
Lilim demek aşure yapacaksın... Allah kabul etsin evinin bereketi daim olsun canım....yediğin zamanda başka bir yemek yememeye dikkat etmeyi biliyorsun da ben unutma diye hatırlatayım....her bir kasıkta aklına beni getir...zaten iştahın kaçacaktır
Zipzip- çok teşekkür ederim bitanem....
Ben bu kızı tanıyorum hissini yaşadım görünce... after- before olayı da muhteşem...sarışın cici bici bir kız gene de..bacak basen aynı benim...canım Allah esirgesin

Bende aynı etketlemek istedim kaptanı sonra profili tanıyamadıö vazgeçtim kaptanim ben sizin resimleri göremedim sınırlama getşrilmiş diyor profile Zipzip-
Di mi uzun zamandır aynı profili kullanınca yabancı geldim
Simdi bak bakalım canım takip ettim seni
Tesekkur ederim canim

Daha önce görmüşlüğün etkisi olabilir mi abla
Basenleri sorma abla yaa ama onlarıda çözeceğim yarın baslıyorum

Aşure yerken hiçbişey iştahımı kaçıramaz tamam canım başka şey yemem ben zaten aşure olunca kahvaltı da bile sadece onu yiyorum

Dediğin gibi sağlık sorunu bile olabilir bir çocuğun, eziyet etmeye ne gerek var.

1 gün yaptım bıraktım
Ahhh öyle demeyecektin, ben seni o günden sonra ara ara spor yapıyor sanmıştım. Evet zaruri sorularım olacak şuan
1) Mezun olunca da yaramzlık yapanlara ceza verebiliyor muyum?
2) Mezun olsam da kaptan listede olsun/olmasın ona da ceza verebiliyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…