Zararlı bişey değil nasılsa bulursan yap ye canımBen kiz Canim çekti bnim de ya
Eski halindeki basenlerden bahsettim...şimdi yok...için rahat olsun...belki bölgesel fazlaliklar vardır biz görmüyoruz....Daha önce görmüşlüğün etkisi olabilir mi abla
Basenleri sorma abla yaa ama onlarıda çözeceğim yarın baslıyorum
Beni 57lerde beni gören herkes çok şaşırmıştı...özellikle bir komşumun tepkisini unutmuyorum... uzun süre karşılaşmamıştık komşumla beni görünce kız ada ne olmuş sana dediTesekkur ederim canim ❤
Eminim sende güzel değişim gecirmissindir cokk güzel kilo verdin
Kız abla sen nezaman kertenkelelere katıldın , bi süre girmemiştim tatilde falan demek kaçırmışım, aradığın muhabbeti bulmuşsun maşallah ta bi kıskançlık damarım tuttu nedenseEski halindeki basenlerden bahsettim...şimdi yok...için rahat olsun...belki bölgesel fazlaliklar vardır biz görmüyoruz....olabilir bak önceden görmüş olabilirim fotoğrafini...
Acaba ters bir hareket falan mı yaptın canım, bikac gün dinlenmeye al kendini daha kötü olmasın.45 dk eliptik yaptım. İp atlama tarzı hoplamalı şeyleri yapınca sağ bel boşluğuma ağrı giriyor kaç gündür, böyle olmazdı, atlayamıyorum ip canım sıkıldı.
Aaa nasıl yokum burdayım
18 sayfa 180 mesaj
O günden sonra yogun haftalar gecirdim diyebilirim canım birde ev cok müsait olmuyordu, simdi kardesimin biri gitti digeri yarın okula baslıyor ev bana kaldı :))Ahhh öyle demeyecektin, ben seni o günden sonra ara ara spor yapıyor sanmıştım. Evet zaruri sorularım olacak şuan
1) Mezun olunca da yaramzlık yapanlara ceza verebiliyor muyum?
2) Mezun olsam da kaptan listede olsun/olmasın ona da ceza verebiliyor muyum
Teşekkür ederim canım. Siz cok muhabbet ediyorsunuz, ben size yetişememKac gündür görünce etiket yapayım dedim
Gel sohbet muhabbet edelim :))
Canım sen baya iyisin.32176. Sayfadayım
32194. Sayfa son diyor
Kaç sayfa okuyacağım.simdi ahahhah
Bende senin kızların gibiyim şuan çok heyecanlıyımYoğun bir pazar günü bende kızlarım için börek sardım sabah pisirecegim okulda yemeleri için ..
Çantalar hazırlandı banyo yapacaklar heyecanlilar sanırım zor uyuyacaklaronları böyle görünce çocukluğum aklıma geliyor
İnşallah tüm çocuklarımız ve hepimiz için güzel bir eğitim yılı olur
Gerçekten okuyacak mısın hepsiniCanım sen baya iyisin.
Şimdi ben 32099 dan başlayacağım 32199a kadar okuyacağım
Senin 22 sayfa varken; benim çok değil, rakamla 100, yazıyla YÜZ sayfa var
Ben de iyiyim rakibem pek spor yapamıyorum bugün bayağı ev işi yaptım sadece... geçinip gidiyoruz.....İyiyim rakibem sen nasılsın minnoş kızımla oynuyorum❤❤❤
Hımm, Anladım canım, yoğunluk dışında pek bahanen kalmadı yani :)))O günden sonra yogun haftalar gecirdim diyebilirim canım birde ev cok müsait olmuyordu, simdi kardesimin biri gitti digeri yarın okula baslıyor ev bana kaldı :))
Simdi birinci soruna mezun olsanda Evet diyorum listelere ceza verebilirsin
Ikinci soruna gelince bana kıyabilecek misin
Semizotu geldi aklıma.Kızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer
Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
Kızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer
Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?