Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha önce görmüşlüğün etkisi olabilir mi abla
Basenleri sorma abla yaa ama onlarıda çözeceğim yarın baslıyorum
Eski halindeki basenlerden bahsettim...şimdi yok...için rahat olsun...belki bölgesel fazlaliklar vardır biz görmüyoruz.... olabilir bak önceden görmüş olabilirim fotoğrafini...

Tesekkur ederim canim ❤
Eminim sende güzel değişim gecirmissindir cokk güzel kilo verdin
Beni 57lerde beni gören herkes çok şaşırmıştı...özellikle bir komşumun tepkisini unutmuyorum... uzun süre karşılaşmamıştık komşumla beni görünce kız ada ne olmuş sana dedi kısa süreli şok yaşamıştı kadın

Eski halindeki basenlerden bahsettim...şimdi yok...için rahat olsun...belki bölgesel fazlaliklar vardır biz görmüyoruz.... olabilir bak önceden görmüş olabilirim fotoğrafini...
Kız abla sen nezaman kertenkelelere katıldın , bi süre girmemiştim tatilde falan demek kaçırmışım, aradığın muhabbeti bulmuşsun maşallah ta bi kıskançlık damarım tuttu nedense

45 dk eliptik yaptım. İp atlama tarzı hoplamalı şeyleri yapınca sağ bel boşluğuma ağrı giriyor kaç gündür, böyle olmazdı, atlayamıyorum ip canım sıkıldı.
Acaba ters bir hareket falan mı yaptın canım, bikac gün dinlenmeye al kendini daha kötü olmasın.

O günden sonra yogun haftalar gecirdim diyebilirim canım birde ev cok müsait olmuyordu, simdi kardesimin biri gitti digeri yarın okula baslıyor ev bana kaldı :))
Simdi birinci soruna mezun olsanda Evet diyorum listelere ceza verebilirsin
Ikinci soruna gelince bana kıyabilecek misin

Yoğun bir pazar günü bende kızlarım için börek sardım sabah pisirecegim okulda yemeleri için ..
Çantalar hazırlandı banyo yapacaklar heyecanlilar sanırım zor uyuyacaklar onları böyle görünce çocukluğum aklıma geliyor
İnşallah tüm çocuklarımız ve hepimiz için güzel bir eğitim yılı olur

32176. Sayfadayım

32194. Sayfa son diyor

Kaç sayfa okuyacağım.simdi ahahhah
Canım sen baya iyisin.
Şimdi ben 32099 dan başlayacağım 32199a kadar okuyacağım
Senin 18 sayfa varken; benim çok değil, rakamla 100, yazıyla YÜZ sayfa var

Son düzenleme:
Bende senin kızların gibiyim şuan çok heyecanlıyım
Yeni Eğitim öğretim yıllarında kocaman başarılar

Hımm, Anladım canım, yoğunluk dışında pek bahanen kalmadı yani :)))
Soruya soruyla cevap verip kafa mı karıştırma Tabi ki kıyamam
Ne olur ne olmaz, o sağdaki foto gibi olmana göz yummak da bir çeşit kıyım olur bu güzelliğe :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…