Aa Unuttun mu sana özel resim atmıstım abla :)))Eski halindeki basenlerden bahsettim...şimdi yok...için rahat olsun...belki bölgesel fazlaliklar vardır biz görmüyoruz....olabilir bak önceden görmüş olabilirim fotoğrafini...
Bunları duymak insanı cokk mutlu ediyorBeni 57lerde beni gören herkes çok şaşırmıştı...özellikle bir komşumun tepkisini unutmuyorum... uzun süre karşılaşmamıştık komşumla beni görünce kız ada ne olmuş sana dedikısa süreli şok yaşamıştı kadın
Ben cok yazamıyorum beklerim seniDaha başlayamadım 99 ile biten bi şey gördüm
Bi durun allasen gahafsg
Okullarında basarılar diliyorum canım güzel bir eğitim yılı olur insallah tüm cocuklarımız içinYoğun bir pazar günü bende kızlarım için börek sardım sabah pisirecegim okulda yemeleri için ..
Çantalar hazırlandı banyo yapacaklar heyecanlilar sanırım zor uyuyacaklaronları böyle görünce çocukluğum aklıma geliyor
İnşallah tüm çocuklarımız ve hepimiz için güzel bir eğitim yılı olur
Alısırsın zamanlaTeşekkür ederim canım. Siz cok muhabbet ediyorsunuz, ben size yetişemem
Lahana cıkmıs canım gecen hafta gördüğümde, onun dısında diğerlerini sen istemiyorsun :))Kızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer
Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
Kaptanım beni takip eder misin? Ben de seni merak ediyorumDi mi uzun zamandır aynı profili kullanınca yabancı geldim
Simdi bak bakalım canım takip ettim seni
Tesekkur ederim canim
Şu emojilerde neden "kararsız" ifadesi koymazlar kiGerçekten okuyacak mısın hepsini
Ohhhhhhhhh mis gibi olmuştur bende anneme gittim geldim evde bütün işler duruyor spor bende yapamıyorum hiç fırsatım yok sürekli kızın peşindeyimBen de iyiyim rakibem pek spor yapamıyorum bugün bayağı ev işi yaptım sadece... geçinip gidiyoruz.....
Aynen canım 3 e kadar rahat vaktim var herseyi yapabilirim :)))Hımm, Anladım canım, yoğunluk dışında pek bahanen kalmadı yani :)))
Soruya soruyla cevap verip kafa mı karıştırmaTabi ki kıyamam
Ne olur ne olmaz, o sağdaki foto gibi olmana göz yummak da bir çeşit kıyım olur bu güzelliğe :)))))
Görmedin mi canım az önce resmi koymustum yeniden koyayım o zamanKaptanım beni takip eder misin? Ben de seni merak ediyorum
Çok güzel menü canım ama 18 den sonra sadece yoğurtla yatana kadar dayanabiliyomusun8 Eylül Menüsü
10:00 = Yumurtalı soğan, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
14:00 = Et döner ekmeksiz (düğün vardı), iki parça karpuz
16:00 = 4 kuru erik, kayısı çekirdeği
18:00 = 1 kase yoğurt içine (1 salatalık, 2 kaşık yulaf ezmesi, zerdaçal, zencefil, pul biber)
Su: 2 litre
Spor : 45 dk eliptik
Gördüm gördüm güzel kız.....benim güzel kaptanım......Görmedin mi canım az önce resmi koymustum yeniden koyayım o zaman
Tesekkur ederim canim ❤Gördüm gördüm güzel kız.....benim güzel kaptanım......
Semizotu, ıspanak, mantar, kırmızı pancar, enginar, pırasa, patates, kereviz, börülce, lahana ve çeşit çeşit ot yemekleri ve kavurması. Hangisini yaparsan hepsinin değişik değişik tarifleri var canım. Aklıma gelenler bunlarKızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer
Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
Masallah canım ne güzel bir sürü aklına sebze gelmisSemizotu, ıspanak, mantar, kırmızı pancar, enginar, pırasa, patates, kereviz, börülce, lahana ve çeşit çeşit ot yemekleri ve kavurması. Hangisini yaparsan hepsinin değişik değişik tarifleri var canım. Aklıma gelenler bunlar
Ansiklopedi okumanın faydalarıMasallah canım ne güzel bir sürü aklına sebze gelmis
Az da ben okusam iyi olacakAnsiklopedi okumanın faydaları
Kes kız cezayi kimsenin gozunun yasina bakmaAhhh öyle demeyecektin, ben seni o günden sonra ara ara spor yapıyor sanmıştım. Evet zaruri sorularım olacak şuan
1) Mezun olunca da yaramzlık yapanlara ceza verebiliyor muyum?
2) Mezun olsam da kaptan listede olsun/olmasın ona da ceza verebiliyor muyum
Kesinlikle iyi olur da sen bu sayfaları okurken pek mümkün görünmüyor kaptanımAz da ben okusam iyi olacak
Rakibecim düşünmüyor değilim hani de benden soğumayın sonraKes kız cezayi kimsenin gozunun yasina bakma
Ben yokken cok birikmiyor canım gecen 4-5 saat yoktum 6 mesaj birikmis aslında okusam daha güzel olacakKesinlikle iyi olur da sen bu sayfaları okurken pek mümkün görünmüyor kaptanımDaha benim bile 100 sayfa duruyorken Yarın gelene kadar herhalde 200 e ulaşır
Mesaj kayıtlara geçtiğine göre gözüm üstünde canımAynen canım 3 e kadar rahat vaktim var herseyi yapabilirim :)))
Tamam o zaman bana ceza verebilirsin
E çok iyiymiş o zaman canım. Sen giderken bana haber et, bende o saatlerde gideyim, yoksa olmuyor böyleBen yokken cok birikmiyor canım gecen 4-5 saat yoktum 6 mesaj birikmis aslında okusam daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?