Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eski halindeki basenlerden bahsettim...şimdi yok...için rahat olsun...belki bölgesel fazlaliklar vardır biz görmüyoruz.... olabilir bak önceden görmüş olabilirim fotoğrafini...
Aa Unuttun mu sana özel resim atmıstım abla :)))
Bacaklarda az daha var ama oda zıpzıpla çözerim :))
Bunları duymak insanı cokk mutlu ediyor
Daha başlayamadım 99 ile biten bi şey gördüm

Bi durun allasen gahafsg
Ben cok yazamıyorum beklerim seni
Okullarında basarılar diliyorum canım güzel bir eğitim yılı olur insallah tüm cocuklarımız için
Teşekkür ederim canım. Siz cok muhabbet ediyorsunuz, ben size yetişemem
Alısırsın zamanla
Kızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer

Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
Lahana cıkmıs canım gecen hafta gördüğümde, onun dısında diğerlerini sen istemiyorsun :))

Ben de iyiyim rakibem pek spor yapamıyorum bugün bayağı ev işi yaptım sadece... geçinip gidiyoruz.....
Ohhhhhhhhh mis gibi olmuştur bende anneme gittim geldim evde bütün işler duruyor spor bende yapamıyorum hiç fırsatım yok sürekli kızın peşindeyim

Aynen canım 3 e kadar rahat vaktim var herseyi yapabilirim :)))
Tamam o zaman bana ceza verebilirsin

Çok güzel menü canım ama 18 den sonra sadece yoğurtla yatana kadar dayanabiliyomusun

Kızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer

Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
Semizotu, ıspanak, mantar, kırmızı pancar, enginar, pırasa, patates, kereviz, börülce, lahana ve çeşit çeşit ot yemekleri ve kavurması. Hangisini yaparsan hepsinin değişik değişik tarifleri var canım. Aklıma gelenler bunlar

Masallah canım ne güzel bir sürü aklına sebze gelmis

Kes kız cezayi kimsenin gozunun yasina bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…