Tamam canım söylerimE çok iyiymiş o zaman canım. Sen giderken bana haber et, bende o saatlerde gideyim, yoksa olmuyor böyle
Hımmm o da bulgursuz güzel olur mu acaba hiç denemedim denemek lazım.Semizotu geldi aklıma.
Ispanak benim migrenimi uyandırıyorx pazı hiç yemedim deneyeyim bakalım onu daIspanak
Pazı
Türlü (etsiz)
Lahana çok severimLahana cıkmıs canım gecen hafta gördüğümde, onun dısında diğerlerini sen istemiyorsun :)
Önemli bişey yokŞu emojilerde neden "kararsız" ifadesi koymazlar kiAhh... bilemiyorum canım, çok sayfa var. Kaçırdığım önemli bir şey varsa diye bakmayı düşünüyorum ama büyük vakit
Teşekkür ederim canımSemizotu, ıspanak, mantar, kırmızı pancar, enginar, pırasa, patates, kereviz, börülce, lahana ve çeşit çeşit ot yemekleri ve kavurması. Hangisini yaparsan hepsinin değişik değişik tarifleri var canım. Aklıma gelenler bunlar
Puanlar tutulacak gibi değil artık canım ya. Kişi sayısı çok fazla. Menü yorumlamak bile göz korkutuyor ama birazdan mecburen yapacağımSpor yarısmasını yapsak puanları kim tutacak canım
Yarından itibaren burda olur canım
Yulaf var ya içinde canım, tabi ki acıkıyorumÇok güzel menü canım ama 18 den sonra sadece yoğurtla yatana kadar dayanabiliyomusun
Aynen canım cok kalabalagız o yüzden yarısma işi sıkıntı en güzeli ikili rakip arasında birinciyi belirlemekPuanlar tutulacak gibi değil artık canım ya. Kişi sayısı çok fazla. Menü yorumlamak bile göz korkutuyor ama birazdan mecburen yapacağım
Ha bi de zipizp fotoğraf koydu herkes güzelliğine hayran kaldı onu nasıl unuttumHımmm o da bulgursuz güzel olur mu acaba hiç denemedim denemek lazım.
Ispanak benim migrenimi uyandırıyorx pazı hiç yemedim deneyeyim bakalım onu da
Lahana çok severim
Önemli bişey yok
Zeynepp 45 dk bossted yaptı diye yesa1 kıskançlıktan çatladı
Gülümse çocuklara açma yaptı onun resmini attı herkesin canını çektirdi
Okul beslenmesinden konuşuldu okula lahmacun katan manyak veliler varmış
Ben baya spor yaptım diye bir mühendis anne yürüyüşe çıkmıştı bir daha haber alınamadı
Teşekkür ederim canım
Yemek seçmenin sonu dön dolaş patlıcan fasulye ye
Sürekli bir ağrı yok canım, atlamaya başlayınca ağrı başlıyor, sağ böbreğin ordaAcaba ters bir hareket falan mı yaptın canım, bikac gün dinlenmeye al kendini daha kötü olmasın.
Vay yawrum vayyyy.... 100 sayfayı 5 satırda özetlediğin için ne kadar teşekkür etsem sana acabaÖnemli bişey yok
Zeynepp 45 dk bossted yaptı diye yesa1 kıskançlıktan çatladı
Gülümse çocuklara açma yaptı onun resmini attı herkesin canını çektirdi
Okul beslenmesinden konuşuldu okula lahmacun katan manyak veliler varmış
Ben baya spor yaptım diye bir mühendis anne yürüyüşe çıkmıştı bir daha haber alınamadı
Teşekkür ederim canım
Yemek seçmenin sonu dön dolaş patlıcan fasulye ye
Yaaa canım benim utandırma beni o senin güzelliğin gercektenHa bi de zipizp fotoğraf koydu herkes güzelliğine hayran kaldı onu nasıl unuttum
Lahana seviyorumGideyim de yarın giymek için 36 beden bir kıyafet seçeyim dolaptan,(havalara bak havalaraa(özendirmek için) ) sonra da yatayım.
Vay yawrum vayyyy.... 100 sayfayı 5 satırda özetlediğin için ne kadar teşekkür etsem sana acaba
Rica ederim canım da saydıklarımın hiç birisini yemiyor musun? Lahana kavurması da çok güzel oluyor. Havuçlu, tarla domatesli, ekşili. Hafif dirice pişirince, sonradan da limon sıkınca ekşili çok güzel oluyor
Senden soguyanin aklindan suphe ederimRakibecim düşünmüyor değilim hani de benden soğumayın sonraÖnce ufak ufak selamı sabahı keserler sonra buradan kaçarlarsa karışmam Neyse şimdilik bunu askıya alalım biz :))))
Sahalara tam dönemedim bi dönsem senin yolunda ilerliyecemGideyim de yarın giymek için 36 beden bir kıyafet seçeyim dolaptan,(havalara bak havalaraa(özendirmek için) ) sonra da yatayım.
Vay yawrum vayyyy.... 100 sayfayı 5 satırda özetlediğin için ne kadar teşekkür etsem sana acaba
Rica ederim canım da saydıklarımın hiç birisini yemiyor musun? Lahana kavurması da çok güzel oluyor. Havuçlu, tarla domatesli, ekşili. Hafif dirice pişirince, sonradan da limon sıkınca ekşili çok güzel oluyor
Anladım canım Allah kolaylık versinYulaf var ya içinde canım, tabi ki acıkıyorumokul alış verişi falan derken, diyet için düzgün bir alışverişe fırsat olmadı, bu ara hep geçiştiriyorum mecburen
Kolay gelsin hepinize. Her gün ne koyacagim derdi de başlıyor okulla.
Iyi aksamlar canım Allah yardımcın olsun biraz zor olur ama bir iki haftaya alısırsınız insallahiyi akşamlar kızlar
Allahım sabah için nasıl panik oldum nasıl alışacaz düzene ya
Sabahçılar mı neden panik yaptınsorma ya benimkiler 6. sınıf ama evden gönderiyorum hazırlayıp
Alışırız canım ya birkaç güne stres yapma. Su akar yolunu bulur nasılsa.iyi akşamlar kızlar
Allahım sabah için nasıl panik oldum nasıl alışacaz düzene ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?