Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Semizotu geldi aklıma.
Hımmm o da bulgursuz güzel olur mu acaba hiç denemedim denemek lazım.
Ispanak
Pazı
Türlü (etsiz)
Ispanak benim migrenimi uyandırıyorx pazı hiç yemedim deneyeyim bakalım onu da
Lahana cıkmıs canım gecen hafta gördüğümde, onun dısında diğerlerini sen istemiyorsun :)
Lahana çok severim
Şu emojilerde neden "kararsız" ifadesi koymazlar ki Ahh... bilemiyorum canım, çok sayfa var. Kaçırdığım önemli bir şey varsa diye bakmayı düşünüyorum ama büyük vakit
Önemli bişey yok
Zeynepp 45 dk bossted yaptı diye yesa1 kıskançlıktan çatladı
Gülümse çocuklara açma yaptı onun resmini attı herkesin canını çektirdi
Okul beslenmesinden konuşuldu okula lahmacun katan manyak veliler varmış
Ben baya spor yaptım diye bir mühendis anne yürüyüşe çıkmıştı bir daha haber alınamadı

Teşekkür ederim canım
Yemek seçmenin sonu dön dolaş patlıcan fasulye ye

Çok güzel menü canım ama 18 den sonra sadece yoğurtla yatana kadar dayanabiliyomusun
Yulaf var ya içinde canım, tabi ki acıkıyorum okul alış verişi falan derken, diyet için düzgün bir alışverişe fırsat olmadı, bu ara hep geçiştiriyorum mecburen

Ha bi de zipizp fotoğraf koydu herkes güzelliğine hayran kaldı onu nasıl unuttum

Gideyim de yarın giymek için 36 beden bir kıyafet seçeyim dolaptan,(havalara bak havalaraa(özendirmek için) ) sonra da yatayım.
Vay yawrum vayyyy.... 100 sayfayı 5 satırda özetlediğin için ne kadar teşekkür etsem sana acaba

Rica ederim canım da saydıklarımın hiç birisini yemiyor musun? Lahana kavurması da çok güzel oluyor. Havuçlu, tarla domatesli, ekşili. Hafif dirice pişirince, sonradan da limon sıkınca ekşili çok güzel oluyor

Lahana seviyorum
Kereviz enginar pancar v sevmiyorum. Börülce Konya’da hiç görmedim Isparta’da yerdim.

Rakibecim düşünmüyor değilim hani de benden soğumayın sonra Önce ufak ufak selamı sabahı keserler sonra buradan kaçarlarsa karışmam Neyse şimdilik bunu askıya alalım biz :))))
Senden soguyanin aklindan suphe ederimhep faydali bilgiler veriyosun
E tamam sen cokta seeyapma yinede o zaman

Sahalara tam dönemedim bi dönsem senin yolunda ilerliyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…