Semizotu bulgursuz güzel oluyor ben seviyorum mayhoş mayhoşHımmm o da bulgursuz güzel olur mu acaba hiç denemedim denemek lazım.
Ispanak benim migrenimi uyandırıyorx pazı hiç yemedim deneyeyim bakalım onu da
Lahana çok severim
Önemli bişey yok
Zeynepp 45 dk bossted yaptı diye yesa1 kıskançlıktan çatladı
Gülümse çocuklara açma yaptı onun resmini attı herkesin canını çektirdi
Okul beslenmesinden konuşuldu okula lahmacun katan manyak veliler varmış
Ben baya spor yaptım diye bir mühendis anne yürüyüşe çıkmıştı bir daha haber alınamadı
Teşekkür ederim canım
Yemek seçmenin sonu dön dolaş patlıcan fasulye ye
Semizotu bulgursuz güzel oluyor ben seviyorum mayhoş mayhoş
Canım sen bide benden zayifsin fazla yukunde yok daha kolay yapman lazım ama ben Leslie ye çok idmanliyim ama benide çok terlettiYaktın beni zeynep boosted yapmış hala dolanıyor yaaaaa buralarda
Aşırı yorgunum yoksa leslie 1 2 mil yapacaktım ama neyse Yarin a artık insallahhhh
Canım sen bide benden zayifsin fazla yukunde yok daha kolay yapman lazım ama ben Leslie ye çok idmanliyim ama benide çok terletti
Diyet geçmişini merak ettim ne zamandır yapiyorsun
Lilim tam hatırlamıyorum bir arkadaş beni etiketlemis bir anda orda buldum kendimi.Kız abla sen nezaman kertenkelelere katıldın , bi süre girmemiştim tatilde falan demek kaçırmışım, aradığın muhabbeti bulmuşsun maşallah ta bi kıskançlık damarım tuttu nedense
Bütün yaz sebzelerini yazmışsın canım. Bir şey kalmadı ki...yeni yeni karnabahar çıkmış sever misin bilmem....Kızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer
Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
Çocukları yeni uyuttum yapılacak bir sürü iş beni bekliyorBu arada benim rakibem nerelerde bugün neler yaptinbluegreeneyes
Maşallah yinede azimlisin çok kilo almamissin 5 li rakamlar bana hayal gibi geliyor inşallah gelirim en son 11 yıl önce o rakamlardaydimValla canım.ben hep.diyetteyim.:) kendimi bildim bileli
63 kiloya çıkmıştım lisedeyken. Üniye başlamadan verdim ama 50 olduğum nadir..bana 50 iyi oluyor. 50nin üzerinde olmuyor 2 basamak çıkıyorum.yoruluyorum.falab 50 üzeri olunca
Evlendiğim an 50.kiloydum.(5 yıl önce)
Sonra 58 59 gördüm fenaydı
Hamile kalmak isteyince verdim.birzlaz 53 ile hamile kaldım 69.5 70.ile doğuma gittim
Bebeğim 8 aylıkken yine 50 kiloyu gördüm (Şu an 19 aylik)
55 56 yi görünce gruba geldim
Ben de farkli farklı çok video.denedim hayatımın bir çok döneminde ama kesintisiz sporu yanda yürüyüşü bayadır yapmadım. gruba girdiğimden beri tekrar yapıyorum sanırım 10 gün oldu
Ben baya spor yaptım diye bir mühendis anne yürüyüşe çıkmıştı bir daha haber alınamadı
Ben regliyim amaSabah tartilalim kızlar
Hafta sonu kaçamak yapanlar ortaya ciksin
Cezalar gelsin:)
Evt çok hareketli bir yasantin var bu ara Allah kolaylık versin..kuşburnunu nerden sipariş veriyorsun canımÇocukları yeni uyuttum yapılacak bir sürü iş beni bekliyorkrese gidecek malzemeleri hazirladim, mutfak tepeleme duruyor terslik makinem de bozuldu onları halledeceğim çamaşırlar katlanıp yerleşecek yarına kıyafetler utulenecek ev toparlanacak nevresimlerimin olduğu dolap biraz dağılmış oraya girisecegim uyumadan yarına da mutfak dolabının içlerine girerim çocuklar uyuyunca inşallah.... Anlayacağın komple temizlik var bu hafta çarşamba da temizliğe bayanlar gelecek cumartesi gün var bu arada kuşburnu pekmezi yapacağım sipariş verdim :) anlatırken yoruldum
İki gündür acayip hareketli geçti rakibem dün bu gün 30ar dk bisiklet sürdüm ama yemeye çok dikkat edemedim yarına düzenime geri dönüyorum insallah... Sen neler yaptın nasıl gidiyor..
Bende okurken yoruldum ☺ rakibem bende bugün temizlik ütü işleriyle uğraştım çocuklara beslenmelik biseyler yaptim spor yapamadim bugün ama hep hareketliydim diyetime tam gaz devam cok şükür. Sana kolay gelsin rakibem Allah kolayliklar versinÇocukları yeni uyuttum yapılacak bir sürü iş beni bekliyorkrese gidecek malzemeleri hazirladim, mutfak tepeleme duruyor terslik makinem de bozuldu onları halledeceğim çamaşırlar katlanıp yerleşecek yarına kıyafetler utulenecek ev toparlanacak nevresimlerimin olduğu dolap biraz dağılmış oraya girisecegim uyumadan yarına da mutfak dolabının içlerine girerim çocuklar uyuyunca inşallah.... Anlayacağın komple temizlik var bu hafta çarşamba da temizliğe bayanlar gelecek cumartesi gün var bu arada kuşburnu pekmezi yapacağım sipariş verdim :) anlatırken yoruldum
İki gündür acayip hareketli geçti rakibem dün bu gün 30ar dk bisiklet sürdüm ama yemeye çok dikkat edemedim yarına düzenime geri dönüyorum insallah... Sen neler yaptın nasıl gidiyor..
Eşimin memleketinden canm 15 kg istedim bana 2 yıl gider annem sağolsun beraber yapıyoruz o kendininkini yaptı sıra benimkinde ben iki çocukla yapamıyorum tek başıma bir de küçük sürekli kucakta koala gibiyiz :)Evt çok hareketli bir yasantin var bu ara Allah kolaylık versin..kuşburnunu nerden sipariş veriyorsun canım
Amiiiiinn :) teşekkür ederim rakibemBende okurken yoruldum ☺ rakibem bende bugün temizlik ütü işleriyle uğraştım çocuklara beslenmelik biseyler yaptim spor yapamadim bugün ama hep hareketliydim diyetime tam gaz devam cok şükür. Sana kolay gelsin rakibem Allah kolayliklar versin
Bende çok severim şimdiden afiyet olsun canım ..ah bu anneler baştacı olmasalardı napardik .. bende severim aklıma gelmemişti bende eşimin memleketinden istetiyim güzel olur kışın kahvaltıya çok arkadaş eş dost geliyor insan değişik şeyler arıyor .Eşimin memleketinden canm 15 kg istedim bana 2 yıl gider annem sağolsun beraber yapıyoruz o kendininkini yaptı sıra benimkinde ben iki çocukla yapamıyorum tek başıma bir de küçük sürekli kucakta koala gibiyiz :)
Aynen güzel oluyorBende çok severim şimdiden afiyet olsun canım ..ah bu anneler baştacı olmasalardı napardik .. bende severim aklıma gelmemişti bende eşimin memleketinden istetiyim güzel olur kışın kahvaltıya çok arkadaş eş dost geliyor insan değişik şeyler arıyor .
Sabahçılar mı neden panik yaptın
Alışırız canım ya birkaç güne stres yapma. Su akar yolunu bulur nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?