Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Semizotu bulgursuz güzel oluyor ben seviyorum mayhoş mayhoş

Helllloooooooooooo

Ben geldimmmmm

Tüm sayflari okudum

Bugün yoğun ve zorlu bir gündü. Çok az kaçmamakla atlattım 0 değil ama yine de idare eder.

Aşırı yoruldum.ama

Anka Anka malum benim.bebe küçük daha beslenme çantası vs olaylarına girmedik ama biber dolmasını ben kıymasız yapıyorum.ya nesi var biber dolması götürmenin. Sıkıntılı bir yiyecek mi. Kokmaz da aslında ama yemesi zor diye mi güldünüz. Herkes güldü senin mesajına ben mal gibi baktım.. hahahahaha

Yaktın beni zeynep boosted yapmış hala dolanıyor yaaaaa buralarda

Aşırı yorgunum yoksa leslie 1 2 mil yapacaktım ama neyse Yarin a artık insallahhhh
Canım sen bide benden zayifsin fazla yukunde yok daha kolay yapman lazım ama ben Leslie ye çok idmanliyim ama benide çok terletti
Diyet geçmişini merak ettim ne zamandır yapiyorsun

Canım sen bide benden zayifsin fazla yukunde yok daha kolay yapman lazım ama ben Leslie ye çok idmanliyim ama benide çok terletti
Diyet geçmişini merak ettim ne zamandır yapiyorsun

Valla canım.ben hep.diyetteyim.:) kendimi bildim bileli

63 kiloya çıkmıştım lisedeyken. Üniye başlamadan verdim ama 50 olduğum nadir..bana 50 iyi oluyor. 50nin üzerinde olmuyor 2 basamak çıkıyorum.yoruluyorum.falab 50 üzeri olunca

Evlendiğim an 50.kiloydum.(5 yıl önce)

Sonra 58 59 gördüm fenaydı

Hamile kalmak isteyince verdim.birzlaz 53 ile hamile kaldım 69.5 70.ile doğuma gittim

Bebeğim 8 aylıkken yine 50 kiloyu gördüm (Şu an 19 aylik)

55 56 yi görünce gruba geldim

Ben de farkli farklı çok video.denedim hayatımın bir çok döneminde ama kesintisiz sporu yanda yürüyüşü bayadır yapmadım. gruba girdiğimden beri tekrar yapıyorum sanırım 10 gün oldu

Kız abla sen nezaman kertenkelelere katıldın , bi süre girmemiştim tatilde falan demek kaçırmışım, aradığın muhabbeti bulmuşsun maşallah ta bi kıskançlık damarım tuttu nedense
Lilim tam hatırlamıyorum bir arkadaş beni etiketlemis bir anda orda buldum kendimi. Arizona Kertenkelesi oldum çıktım. Çok tatlı kızlar. Çoğu da öğretmen. Muhabbetleri çok güzel . Yaz döneminde sıkıldıkça okuyordum. Yeni yeni muhabbete başladım sayılır. Biraz çekiniyorum beni çok akıllı uslu edepli biri zannediyorlar. Kertenkele annem Brunellocum beni asil kadın diye seviyor...yaştan dolayı sanırım....kiskanma canım benim gönlüm hep sende... seni etiketlemeyi çok düşündüm de fırsat bulamıyorsun fazla.. zorlamış olmayim dedim. 6. Takımdan Negohatun da kertenkele.
Kızlar ya bana sebze yemeği fikri verin hele patlıcan, fasulye, barbunya, bamya dışında yazın ne pişer

Kabak sevmiyorum
Başka sa sebze gelmiyor aklıma
Bütün yaz sebzelerini yazmışsın canım. Bir şey kalmadı ki...yeni yeni karnabahar çıkmış sever misin bilmem....

Bu arada benim rakibem nerelerde bugün neler yaptin bluegreeneyes
Çocukları yeni uyuttum yapılacak bir sürü iş beni bekliyor krese gidecek malzemeleri hazirladim, mutfak tepeleme duruyor terslik makinem de bozuldu onları halledeceğim çamaşırlar katlanıp yerleşecek yarına kıyafetler utulenecek ev toparlanacak nevresimlerimin olduğu dolap biraz dağılmış oraya girisecegim uyumadan yarına da mutfak dolabının içlerine girerim çocuklar uyuyunca inşallah.... Anlayacağın komple temizlik var bu hafta çarşamba da temizliğe bayanlar gelecek cumartesi gün var bu arada kuşburnu pekmezi yapacağım sipariş verdim :) anlatırken yoruldum
İki gündür acayip hareketli geçti rakibem dün bu gün 30ar dk bisiklet sürdüm ama yemeye çok dikkat edemedim yarına düzenime geri dönüyorum insallah... Sen neler yaptın nasıl gidiyor..

Maşallah yinede azimlisin çok kilo almamissin 5 li rakamlar bana hayal gibi geliyor inşallah gelirim en son 11 yıl önce o rakamlardaydim

Evt çok hareketli bir yasantin var bu ara Allah kolaylık versin..kuşburnunu nerden sipariş veriyorsun canım

Bende okurken yoruldum ☺ rakibem bende bugün temizlik ütü işleriyle uğraştım çocuklara beslenmelik biseyler yaptim spor yapamadim bugün ama hep hareketliydim diyetime tam gaz devam cok şükür. Sana kolay gelsin rakibem Allah kolayliklar versin

Evt çok hareketli bir yasantin var bu ara Allah kolaylık versin..kuşburnunu nerden sipariş veriyorsun canım
Eşimin memleketinden canm 15 kg istedim bana 2 yıl gider annem sağolsun beraber yapıyoruz o kendininkini yaptı sıra benimkinde ben iki çocukla yapamıyorum tek başıma bir de küçük sürekli kucakta koala gibiyiz :)

Amiiiiinn :) teşekkür ederim rakibem

Bende çok severim şimdiden afiyet olsun canım ..ah bu anneler baştacı olmasalardı napardik .. bende severim aklıma gelmemişti bende eşimin memleketinden istetiyim güzel olur kışın kahvaltıya çok arkadaş eş dost geliyor insan değişik şeyler arıyor .

Aynen güzel oluyor çocuklar da seviyor küçük henüz tanışmadi ama o da sever :) misafirlere de dediğin gibi değişiklik oluyor...

Sabahçılar mı neden panik yaptın

evet sabahçılar 07:20 de evden çıkacaz
onları okula bırakırım ordan işe geçerim
uyandırmak yedirmek içirmek
giyinmeleri oy oy bakalım ilk hafta zor olacak ama alışcaz

Alışırız canım ya birkaç güne stres yapma. Su akar yolunu bulur nasılsa.

öyle olacak çalışınca kendimde hazırlancam sabahlar yorucu ve sagnak olacak bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…