Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım menün güzel, geç akşam çok geç değildir inşallah, sporlar da güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım güzel menü, hem de erken bitirmissin günü.
Dünkü menüm
Sabah 11
2dilim çavdar ekmek
1yagda yumurta
Domates
Biber
Zeytin
Peynir
Yarım muz

Ara
2kuru incir
Çay

Ara
Biraz üzüm
Bir erik

Aksam 19
Bı tabak sebze yemeği
Yoğurt

Şu 2.5lt
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım sabah biraz kacamakli olmuş ama akşamı erken yiyip spor yaparak dengeyi kurmuş gibisin.
8 Eylül

Sabah 08.00 biraz kuruyemiş ve peynir

Saat 14.00 bi tabak et yanında az peynir ve ceviz

Saat 17.42 Çoban salata 1 parça et 1 tuzlu kurabiye biraz üzüm
Malum bugün Pazar çoook ev işi yaptım
Afiyet olsun canım, bol proteinli bir menü, sevdim.
Aman Allah'ım rakibem sen niye daha çok yemedin ya, az olmuş bunlar
12 00 peynirli omlet 2 dilim kaşar 1 zeytin

15.00 sade türk kahvesi

17 00 1 elma

20.00 3 dilim et yoğurt
Gün içinde sodali yeşil çay karisimi su 2.5 lt
Spor yapamadim 1 saat hiç durmadan temizlik yaptım
Afiyet olsun canım menü güzel ama akşam çok geç olmuş.
İnanılmaz hafif olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Sabah 8.00
1 tavada yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 domates

Öğle 13.00
1 tabak kavun karpuz

Akşam 18.00
2 şiş et,,,3 şiş ciğer,,,3 dilim pide ekmek()
Salata

Su 3 litre
Afiyet olsun canım akşam biraz kaçmış malesef, yarın dengelersin.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.

Evet senin için daha zormuş canım. Ben de çalışıyorum ama çocuk tek. Sabah servis alıyor 08.45 te. Kahvaltıyı da okulda yaptığı için işim çok daha kolay. Bu arada ben evde hazırlanacak vakit bulamıyorum bazen, okula gidince makyaj falan yapıyorum annelik zor iş.

Kızlar menülerde yine eksikler var, her gün kontrol yapıyorum lütfen dikkat edelim. Diğer önemli nokta da çok az kişi menü yorumluyor, bu da önemli bizim için.
Ya canim biliyo musun eskiden de takimin tek sorunu su menu yorumlama isiydi.
Sirf bu yuzden diger sayfada topik actik herkes menu yorumlasin diye ama hala sadece bikac kisi duzenli menu yorumluyor. Su an izindeyim ama donunce sizinle bu konuyu konusmaya niyetliydim:) erkenden soylemek nasipmis:)

Cnm menü ve sporun çok güzel, börek ve patates kızartması çoktan erimiş afiyet olsun.

8 Eylül

Sabah 08.00 biraz kuruyemiş ve peynir

Saat 14.00 bi tabak et yanında az peynir ve ceviz

Saat 17.42 Çoban salata 1 parça et 1 tuzlu kurabiye biraz üzüm
Malum bugün Pazar çoook ev işi yaptım

Cnm menü güzel, ev işide çok kalori yaktırmıştır zaten

Cnm lavaş göze fazlalık gibi gözüküyor ama menünün geneline bakarsak problem değil. Afiyet olsun

12 00 peynirli omlet 2 dilim kaşar 1 zeytin

15.00 sade türk kahvesi

17 00 1 elma

20.00 3 dilim et yoğurt
Gün içinde sodali yeşil çay karisimi su 2.5 lt
Spor yapamadim 1 saat hiç durmadan temizlik yaptım

Cnm menün çok güzel, afiyet olsun.

Cnm menü ve spor çok güzel, afiyet olsun.

Sevgili rakibem, menünde sporunda on numara

Sabah 8.00
1 tavada yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 domates

Öğle 13.00
1 tabak kavun karpuz

Akşam 18.00
2 şiş et,,,3 şiş ciğer,,,3 dilim pide ekmek()
Salata

Su 3 litre

Cnm pide ekmek benim baklava olayına dönmüş afiyet olsun, çok büyük sıkıntı değil bence.

Menü ve sporuna bayıldım cnm, afiyet olsun

Menü oldukça güzel cnm, afiyet olsun

Cnm bayat ekmekleri bizde arada senin gibi değerlendiriyoruz, hem lezzetli hemde israfı önlüyor. Menün oldukça güzel, afiyet olsun.

Cnm sağlık olsun menünün geneli oldukça güzel, yürütüşte yapmışsın. Yarında iyice dengelenir, afiyet olsun

Hayirli aksamlar kizlar,
Benim dis kapinin mandali olarak su menü yorumlamaya 1 2 diyecegim var :) simdi deniliyorki 1 2 kisi menü yorumluyo ama ztn o kisilerde söylenmesi gerekeni söylemis oluyo 1 kisinin menüspne 10 kisi ayni seyi yazinca bu bebi rahatsiz ediyo mesela yasak bisey yemis 10 kisi ayni seyi olmamis dedigi zaman mesela e tmm anladik diyesi gemlyo insanin ( en azindan benim )
Acabq söyle bisey yapsak nasil olur,herkesin menüsüü 1 kisi yorunlasa atuyorum benimkini ada,adaninkini anka gibi.
Siz ne dersiniz ?

Aslinda bir yerde dogru soyluyorsun canim ama suda var atiyorum ben diyorum ki meyvenin yaninda keske yogurt tukeseydin sen ayni menuye meyve fazla olmus biraz daha azalt diyebilirsin yapan kiside ona gore menusunu kendine gore sekillendirir hepimiz herseyi bilemeyiz boylelikle herkes bildigini soylemis oluyor bilmedigin birseyi ogrenmis oluyorsun bu yonden onemli ay bende biraz karisik anlatmis olabilirim :))) hosgorun artik

Herkes kendine göre yorumluyor canim iste ,zaten tek dogru diye biseyde yok herkesin bünyesi farkli sana cok gelen meyve beni rahatsiz etmeyebilir ,deneme yanilmayla taniyoruz kendimizi :)

Aaa neden ki yaslı mı yazıyorum acaba

Tesekkur ederim canim ❤

Hiç.dizi izlemiyorum :))
Kaptansinya olgun olman gerekir diye düşündüm herhalde
Çok tatlısın.
Bana dedikleri gibi kiloda yakisiyormus
Ben menülere bakamıyorum seninkiler bakayim bundan sonra

Oh oh ohh maşallah ne çok yemişsin
Canının tatlı çekmesi çok normal
Karatay teyzemin dediği gibi beyaz ekmek yersen kan sekerin zıplar

Merhaba canım...öğretmen misin
Okulda makyaj yapıyorum deyince....
Arkadaşlar ben menü paylaşmaya yarın başlayacağım inşallah. Söz o zaman daha titiz menü yorumlamasını da yaparım. Hem paylasmayip hem sizinkileri degerlendirmek içime sinmiyor. Herkese huzurlu bir gece diliyorum. Mışıl mışıl uyuyun. Öğrencisi olan annelere şimdiden çok güzel bir sabah telaşı geçirmelerini dilerim. Her şey yolunda gider inşallah. Allah çocuklarınıza zihin açıklığı versin. Çalışan annelerimize ve bekar kizlarimiza da kolaylıklar dilerim.

Haklısın Zaten genelde güzel menü yorumunu yapiyoruZ.
Menüde eksiklik veya kaçamak varsa uyarılar olabilir ama
Herkes birbirine güzel menü yazıp dursa sayfalar yetmez
Sadece bozanlarinkine yorum yapılıp diğerleri beğeniler iyi olur..
Dediğine katılıyorum zıpzıp herkezi eslestirdiya onlar birbirine atlamadan yorum yapsa çok iyi olur.
Diğerleri içinde dediğim gibi eksik veya fazla olanları uyarmalı diğerlerine beğenme verilmeli .
Tabi bugüne kadar nasıl geldiyse öylede gidebilir kaptana danisalim

Oh oh ohh maşallah ne çok yemişsin
Canının tatlı çekmesi çok normal
Karatay teyzemin dediği gibi beyaz ekmek yersen kan sekerin zıplar
Erkek kardeşim bı süredir bizde. Maşallah sağlam yiyen birisi o yüzden evden de beyaz ekmek eksik olmuyor, ben de delisiyim ekmeğin, kendimi tutamayıp yiyorum valla. Bakalım bir hafya sonra gidiyor o zaman eve beyaz ekmek sokmayacagim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…