Akademisyenim ablacım, kendi odalarımız olduğu için okulda hazırlanmak zor olmuyorMerhaba canım...öğretmen misin
Okulda makyaj yapıyorum deyince....
Arkadaşlar ben menü paylaşmaya yarın başlayacağım inşallah. Söz o zaman daha titiz menü yorumlamasını da yaparım. Hem paylasmayip hem sizinkileri degerlendirmek içime sinmiyor. Herkese huzurlu bir gece diliyorum. Mışıl mışıl uyuyun. Öğrencisi olan annelere şimdiden çok güzel bir sabah telaşı geçirmelerini dilerim. Her şey yolunda gider inşallah. Allah çocuklarınıza zihin açıklığı versin. Çalışan annelerimize ve bekar kizlarimiza da kolaylıklar dilerim.
Olabilir tabiki ama hic olgun degilimdir daha kucucugumKaptansinya olgun olman gerekir diye düşündüm herhalde
Çok tatlısın.
Bana dedikleri gibi kiloda yakisiyormus
Kesinlikle canim ben kendi adima kac kisi tarafindan menum yorumlansa o kadar motive oluyorumAslinda bir yerde dogru soyluyorsun canim ama suda var atiyorum ben diyorum ki meyvenin yaninda keske yogurt tukeseydin sen ayni menuye meyve fazla olmus biraz daha azalt diyebilirsin yapan kiside ona gore menusunu kendine gore sekillendirir hepimiz herseyi bilemeyiz boylelikle herkes bildigini soylemis oluyor bilmedigin birseyi ogrenmis oluyorsun bu yonden onemli ay bende biraz karisik anlatmis olabilirim :))) hosgorun artik
Simdi yaklaşık 25-30 kisi var takimda canim herkes her menüye yorum yapinca cok vakit alabilir o konuda bir kısım haklı aslindaKesinlikle canim ben kendi adima kac kisi tarafindan menum yorumlansa o kadar motive oluyorum
Mesela 10 kisi menun guzel der ama biri oyle bi incelik bulur ki menum hakkimda o an kafama dank eder:) haa bak sunu soyle yapmam gerekliymis diye
sonucta hepimiz bikac sey biliyoruz bu diyet islerinde ama kesin bilgiye sahip degiliz iste herkes menu yorumu yapinca damlaya damlaya gol oluyor ve kocamaaaan bi bilgi sahibi oluyoruz..
Yinede son söz kaptanin :)) o yuzden lafi ona birakiyorumZipzip-
Daha uyuyamadim geri geldim kaptanım nasılsın
Iyiyim canim , takim listeleri vs ugrasiyordum ki seni gordum , bir selam vermek istedim.Daha uyuyamadim geri geldim kaptanım nasılsın
Tesekkur ederim canimIyiyim canim , takim listeleri vs ugrasiyordum ki seni gordum , bir selam vermek istedim.
Yeni haftaniz cok guzel gecsin tum 6. takim ailesi.
Sağol canım bugün hallederim artıkAnladım canım Allah kolaylık versin
Çok haklısın hem o var hem de onları oku oku insanlar sıkılıp afiyet olsun canım diyor. Benim de başıma geldi bi kaç kişi aynı şeyi biraz esprili bir dille söyleyince gruptan ayrılsam mı diye düşündüm. Gerçi artık korkudan yiyemiyorum. Fırça yerim diye.......Hayirli aksamlar kizlar,
Benim dis kapinin mandali olarak su menü yorumlamaya 1 2 diyecegim var :) simdi deniliyorki 1 2 kisi menü yorumluyo ama ztn o kisilerde söylenmesi gerekeni söylemis oluyo 1 kisinin menüspne 10 kisi ayni seyi yazinca bu bebi rahatsiz ediyo mesela yasak bisey yemis 10 kisi ayni seyi olmamis dedigi zaman mesela e tmm anladik diyesi gemlyo insanin( en azindan benim )
Acabq söyle bisey yapsak nasil olur,herkesin menüsüü 1 kisi yorunlasa atuyorum benimkini ada,adaninkini anka gibi.
Siz ne dersiniz ?
Çok haklısın hem o var hem de onları oku oku insanlar sıkılıp afiyet olsun canım diyor. Benim de başıma geldi bi kaç kişi aynı şeyi biraz esprili bir dille söyleyince gruptan ayrılsam mı diye düşündüm. Gerçi artık korkudan yiyemiyorum. Fırça yerim diye.......
Ben toplu alıntılamayı beceremiyorum menü de yorumlayamadım hiç...ben diyorum ki herkes rakibesinin menüsünü yorumlasın.
Yok arkadaşım sizi çok sevdim ayrılır mıyım? Bi de yıllardır güya dikkat ediyordum hiç verememiştim kilo. Sürekli dikkkat ederek yaşamak da cabası. Burası ilaç gibi geldi çok sevdim burayı, sizleri canım gruptaşlarım benim....Yaaaaaaaaaa lütfen gruptan ayrilmayi düşünme...
Ama korkudan yememe işini sevdim çok iyi:)
Koştum canım. 64.700Gunaydinlar
Mesajı gören tartiya kossun:)
Menu yorumlama da.katiliyirum. ben genelde coook beğendiğim menüleri ve de pek beğenmediğim söyleyecek şey olduğum menüleri alıntı yapıyorum
Onun dışında.afiyet olsun diye sayfalarca.yazasim gelmiyor
Rakip menunun takibi aşırı hoşuma gitti
Benim suçum günahım neydi poğaça nin tadına bile bakmadımCnm 5 km yürüdüm ama üstüne 3 dilim baklava yedimince ince hesapladım, 200 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?