Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akademisyenim ablacım, kendi odalarımız olduğu için okulda hazırlanmak zor olmuyor yarın hem bizler hem de çocuklarımız için güzel geçer inşallah. Özellikle okula yeni başlayacak olan miniklere ve annelere kolaylıklar dilerim.

Kaptansinya olgun olman gerekir diye düşündüm herhalde
Çok tatlısın.
Bana dedikleri gibi kiloda yakisiyormus
Olabilir tabiki ama hic olgun degilimdir daha kucucugum
Tesekkur ederim
Yok yok kilo kimseye yakışmiyor bence eski halimde gidigim vardi hic sevmiyordum ve kat kat gobegim vardi oturunca portlerdi o halleri hatırlamak bile istemiyorum :))

Kesinlikle canim ben kendi adima kac kisi tarafindan menum yorumlansa o kadar motive oluyorum
Mesela 10 kisi menun guzel der ama biri oyle bi incelik bulur ki menum hakkimda o an kafama dank eder:) haa bak sunu soyle yapmam gerekliymis diye
sonucta hepimiz bikac sey biliyoruz bu diyet islerinde ama kesin bilgiye sahip degiliz iste herkes menu yorumu yapinca damlaya damlaya gol oluyor ve kocamaaaan bi bilgi sahibi oluyoruz..
Yinede son söz kaptanin :)) o yuzden lafi ona birakiyorum Zipzip-

Simdi yaklaşık 25-30 kisi var takimda canim herkes her menüye yorum yapinca cok vakit alabilir o konuda bir kısım haklı aslinda
Rakipler karşılıklı menu takibi yapabilir birde gozumuze fazla gelen kaçamakli menuleri uyarabiliriz herkes icin bu daha iyi olur gibi

Çok haklısın hem o var hem de onları oku oku insanlar sıkılıp afiyet olsun canım diyor. Benim de başıma geldi bi kaç kişi aynı şeyi biraz esprili bir dille söyleyince gruptan ayrılsam mı diye düşündüm. Gerçi artık korkudan yiyemiyorum. Fırça yerim diye.......
Ben toplu alıntılamayı beceremiyorum menü de yorumlayamadım hiç...ben diyorum ki herkes rakibesinin menüsünü yorumlasın.

Gunaydinlar

Mesajı gören tartiya kossun:)

Menu yorumlama da.katiliyirum. ben genelde coook beğendiğim menüleri ve de pek beğenmediğim söyleyecek şey olduğum menüleri alıntı yapıyorum

Onun dışında.afiyet olsun diye sayfalarca.yazasim gelmiyor

Rakip menunun takibi aşırı hoşuma gitti

Yaaaaaaaaaa lütfen gruptan ayrilmayi düşünme...

Ama korkudan yememe işini sevdim çok iyi:)

Yaaaaaaaaaa lütfen gruptan ayrilmayi düşünme...

Ama korkudan yememe işini sevdim çok iyi:)
Yok arkadaşım sizi çok sevdim ayrılır mıyım? Bi de yıllardır güya dikkat ediyordum hiç verememiştim kilo. Sürekli dikkkat ederek yaşamak da cabası. Burası ilaç gibi geldi çok sevdim burayı, sizleri canım gruptaşlarım benim....

Koştum canım. 64.700

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…