Kuzular Cuma 65.0
Pazartesi 64.700
-300 gr.
Ama reglimin sonlarındayım. O ara vücudum fazla su atıyor benim inşallah öyle bir şey değildir
Günaydın canım. Kızın 10 yaşında olan mı. Bu gülme krizleri yeni mi ortaya çıktı.Ben de bu saate kadar kızımla uğraştım. Yine gülme krizine girdi bu saate kadar kahkaha attı zor sakinleştirdikyeni yattım bakalım uyuyabilirim inşallah
Evet canım 10 yaşında. Benim kızım engelli. Cerebral Palsi ve otizmliGünaydın canım. Kızın 10 yaşında olan mı. Bu gülme krizleri yeni mi ortaya çıktı.
Aaaa öyle mi canım benim küçük oğlum da otizmli 8 yaşında çok geçmiş olsunGünaydın herkese
Neyseki bu kötü gecede tartı bari sevindirdi beni
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Tam 1 kilo gitmiş hafta sonu
Kendi odamız yok bizim ama merak etme öğretmenler odasında fırsat bulur bulmaz biz de yapıyoruz az çok..Akademisyenim ablacım, kendi odalarımız olduğu için okulda hazırlanmak zor olmuyoryarın hem bizler hem de çocuklarımız için güzel geçer inşallah. Özellikle okula yeni başlayacak olan miniklere ve annelere kolaylıklar dilerim.
Mesaj görüldüGunaydinlar
Mesajı gören tartiya kossun:)
Menu yorumlama da.katiliyirum. ben genelde coook beğendiğim menüleri ve de pek beğenmediğim söyleyecek şey olduğum menüleri alıntı yapıyorum
Onun dışında.afiyet olsun diye sayfalarca.yazasim gelmiyor
Rakip menunun takibi aşırı hoşuma gitti
Maşallah tertemiz bir hafta sonu yaşamışsınGünaydın herkese
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Aynen canım rabbim şifa versin size deAaaa öyle mi canım benim küçük oğlum da otizmli 8 yaşında çok geçmiş olsun
Otizm erkeklerde yüzde 90 görülüyor serebral palsinin üzerine bonus olmuş o da.
Şimdi senin niye şekere dayanamadığını anlıyorum insan strese girince üzülünce yiyor rabbim yardım etsin hepimize.....
Sağolasın ablamMaşallah tertemiz bir hafta sonu yaşamışsınbir kilo da hafta içi diyelim ki daha fazla da gidebilir kilo .....Anka kuşum bu hafta ipi goguslersin sen.....
Anladım canım, geçmiş olsun. Diğer çocukların uyanması da kötü olmuş, eminim çok yorgunsundur bugün, kolaylıklar diliyorum, umarım bı ara dinlenme fırsatı bulabilirsin.Evet canım 10 yaşında. Benim kızım engelli. Cerebral Palsi ve otizmliyeni çıkmadı bazen geliyorlar böyle. Sonra yine başladı. Sonra da diğer çocuklar uyandı. Ayaktayız artık
Süpersin canım, 71 i ucundan bile görsen mutlu edecekti seni, maşallah dibini bile siyirmissin. Cumaya da 70 kesin ama 69 da neden olmasın dimi.Günaydın herkese
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Sağolasın canımSüpersin canım, 71 i ucundan bile görsen mutlu edecekti seni, maşallah dibini bile siyirmissin. Cumaya da 70 kesin ama 69 da neden olmasın dimi.
Uyu tabi ki....Günaydınnnnn hayırlı sabahlar sabah 4.30da kalktım. Eşime kahvaltı hazırladım geri yattım 6.45de kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula gittim kızımın ilk ortaokul günüydü sınıfını öğrendim geri geldim evi toparladım msj geçmişini okudum gözlerim acıyor gecede geç yattım migrenim tuttu ilaç aldım 2gibi dalmışım az daha uyusam mı
Bırakma zamanla alışacak vücudun canım.Dün tartilmistim 94.0 sabittim bugün erkenden atistirdim tartilmadim wc problemim var dünden beri afedersiniz karnım gaz dolu sanırım demir ilacı bende kabızlık yaptı bıraksam mı acaba ama iştahım da değişiklik olmadı kilo yapıyor diye okumuştum nette
Bırakma zamanla alışacak vücudun canım.Dün tartilmistim 94.0 sabittim bugün erkenden atistirdim tartilmadim wc problemim var dünden beri afedersiniz karnım gaz dolu sanırım demir ilacı bende kabızlık yaptı bıraksam mı acaba ama iştahım da değişiklik olmadı kilo yapıyor diye okumuştum nette
Uyu tabi ki....Günaydınnnnn hayırlı sabahlar sabah 4.30da kalktım. Eşime kahvaltı hazırladım geri yattım 6.45de kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula gittim kızımın ilk ortaokul günüydü sınıfını öğrendim geri geldim evi toparladım msj geçmişini okudum gözlerim acıyor gecede geç yattım migrenim tuttu ilaç aldım 2gibi dalmışım az daha uyusam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?