Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim imkanım olsa uyurum. Benim migren de geliyor sağdan sağdan ilaç da yasak. 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı zerdeçal attım içtim. Faydası olur inşallah.

Benim imkanım olsa uyurum. Benim migren de geliyor sağdan sağdan ilaç da yasak. 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı zerdeçal attım içtim. Faydası olur inşallah.
Eşimde bana kiziyo ilaca alıştırdın kendini artık faydada etmiyor diyo işe yarıyorsa bende onu yapayım dolarex içmekten bıktım artık

Günaydınnn
Herkese güzel basarılı bir eğitim yılı diliyorum
Amin canım inş Allah ne çabuk büyüdüler bugün farkettim ben geldiğimde oğlum sübyana gidiyordu kızım ana okuluna başlamıştı şimdi ikiside ortaokullu oldu hamdolsun onlar büyüdü bende yaşlanıyorum demekki

Zaman cok cabuk geciyorr gercekten ama bence yaslandıgını düşünme daha cokk gencsin ♥

Günaydın canım ❤
Kuzular Cuma 65.0
Pazartesi 64.700
-300 gr.
Ama reglimin sonlarındayım. O ara vücudum fazla su atıyor benim inşallah öyle bir şey değildir
Güzel eksi tebrik ederim canım ♥
Günaydın
Cuma 66,5
Pazartesi 66
Günaydın ablacım cumartesi daha eksiyle gelmiştin ama cumaya kadar biraz daha vereceksin inanıyorum
Kızlar kaptanım ben de vermişim ama yazmasam supriz olsa cumaya:)
Bu arada listede kaldın canım haberin olsun, hadi süpriz olsun bize merakla bekliyor olacagım
Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤
Günaydın herkese
Neyseki bu kötü gecede tartı bari sevindirdi beni
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Tam 1 kilo gitmiş hafta sonu
Günaydın canım ❤
Ne güzel bir eksidir o masallah diyorum
Günaydın canım az daha uyu olmazsa zor olur sonra
Ilacını bırakma canım gerekli olmasa zaten verilmezdi
günaydınnnnn.
çoxuklar okula ben işe çok yoruldum daha sabahın köründe her yer trafik dedigim yolu yürüdüm ama hergün olmayacaj gibi evde spor saatleri ayarlamalıyım
Günaydın canım ❤
Trafigi düşünebiliyorum ilk gün feci haldedir aksamları yarım saat leslie yapabilecek vakit yaratabilsen güzel olur aslında
Cuma 64.4
Pazartesi 64.3
Beklenen misafir nazlana nazlana geldi. bu hafta şiş şiş gezerim artık
Regl sonrası güzel bir eksi gelecektir ablacım ♥
Günaydın millet
Günaydın canım ❤

Eşimde bana kiziyo ilaca alıştırdın kendini artık faydada etmiyor diyo işe yarıyorsa bende onu yapayım dolarex içmekten bıktım artık
Dolorexin bana hiç faydası yok canım. İsmini hatırlayamıyorum şimdi malum 3 yıldır emzirdiğim için kullanmıyorum dil altına konan ilacım vardı o iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…