Benim imkanım olsa uyurum. Benim migren de geliyor sağdan sağdan ilaç da yasak. 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı zerdeçal attım içtim. Faydası olur inşallah.Günaydınnnnn hayırlı sabahlar sabah 4.30da kalktım. Eşime kahvaltı hazırladım geri yattım 6.45de kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula gittim kızımın ilk ortaokul günüydü sınıfını öğrendim geri geldim evi toparladım msj geçmişini okudum gözlerim acıyor gecede geç yattım migrenim tuttu ilaç aldım 2gibi dalmışım az daha uyusam mı
Eşimde bana kiziyo ilaca alıştırdın kendini artık faydada etmiyor diyo işe yarıyorsa bende onu yapayım dolarex içmekten bıktım artıkBenim imkanım olsa uyurum. Benim migren de geliyor sağdan sağdan ilaç da yasak. 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı zerdeçal attım içtim. Faydası olur inşallah.
Sonunda sadece ortaokul velisi oldum oğlum orta 2 kızım orta 1 geçti bu sene rahatım inş birlikte gidip geleceklerbütün herkese başarılı bir yıl diliyorum
sorunsuz güzel bir şekilde geçer umarım
Amin canım inş Allah ne çabuk büyüdüler bugün farkettim ben geldiğimde oğlum sübyana gidiyordu kızım ana okuluna başlamıştı şimdi ikiside ortaokullu oldu hamdolsun onlar büyüdü bende yaşlanıyorum demekkiGünaydınnn
Herkese güzel basarılı bir eğitim yılı diliyorum
Zaman cok cabuk geciyorr gercekten ama bence yaslandıgını düşünme daha cokk gencsin ♥Amin canım inş Allah ne çabuk büyüdüler bugün farkettim ben geldiğimde oğlum sübyana gidiyordu kızım ana okuluna başlamıştı şimdi ikiside ortaokullu oldu hamdolsun onlar büyüdü bende yaşlanıyorum demekki
Maşallah
Ayniyiz
Günaydın canım ❤Gunaydinlar
Mesajı gören tartiya kossun:)
Menu yorumlama da.katiliyirum. ben genelde coook beğendiğim menüleri ve de pek beğenmediğim söyleyecek şey olduğum menüleri alıntı yapıyorum
Onun dışında.afiyet olsun diye sayfalarca.yazasim gelmiyor
Rakip menunun takibi aşırı hoşuma gitti
Güzel eksi tebrik ederim canım ♥Kuzular Cuma 65.0
Pazartesi 64.700
-300 gr.
Ama reglimin sonlarındayım. O ara vücudum fazla su atıyor benim inşallah öyle bir şey değildir
Günaydın ablacım cumartesi daha eksiyle gelmiştin ama cumaya kadar biraz daha vereceksin inanıyorumGünaydın
Cuma 66,5
Pazartesi 66
Bu arada listede kaldın canım haberin olsun, hadi süpriz olsun bize merakla bekliyor olacagımKızlar kaptanım ben de vermişim ama yazmasam supriz olsa cumaya:)
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Neyseki bu kötü gecede tartı bari sevindirdi beni
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Tam 1 kilo gitmiş hafta sonu
Günaydın canım az daha uyu olmazsa zor olur sonraGünaydınnnnn hayırlı sabahlar sabah 4.30da kalktım. Eşime kahvaltı hazırladım geri yattım 6.45de kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula gittim kızımın ilk ortaokul günüydü sınıfını öğrendim geri geldim evi toparladım msj geçmişini okudum gözlerim acıyor gecede geç yattım migrenim tuttu ilaç aldım 2gibi dalmışım az daha uyusam mı
Ilacını bırakma canım gerekli olmasa zaten verilmezdiDün tartilmistim 94.0 sabittim bugün erkenden atistirdim tartilmadim wc problemim var dünden beri afedersiniz karnım gaz dolu sanırım demir ilacı bende kabızlık yaptı bıraksam mı acaba ama iştahım da değişiklik olmadı kilo yapıyor diye okumuştum nette
Günaydın canım ❤günaydınnnnn.
çoxuklar okula ben işe çok yoruldum daha sabahın köründeher yer trafik dedigim yolu yürüdüm ama hergün olmayacaj gibi evde spor saatleri ayarlamalıyım
Regl sonrası güzel bir eksi gelecektir ablacım ♥Cuma 64.4
Pazartesi 64.3
Beklenen misafir nazlana nazlana geldi.bu hafta şiş şiş gezerim artık
Günaydın canım ❤Günaydın millet
Dolorexin bana hiç faydası yok canım. İsmini hatırlayamıyorum şimdi malum 3 yıldır emzirdiğim için kullanmıyorumEşimde bana kiziyo ilaca alıştırdın kendini artık faydada etmiyor diyo işe yarıyorsa bende onu yapayım dolarex içmekten bıktım artık
Sayenizde canımGünaydın canım ❤
Ne güzel bir eksidir o masallah diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?