Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak yine olgun gördüm seni
Kuzular Cuma 65.0
Pazartesi 64.700
-300 gr.
Ama reglimin sonlarındayım. O ara vücudum fazla su atıyor benim inşallah öyle bir şey değildir
tebrik ederim
Günaydın
Cuma 66,5
Pazartesi 66
Günaydın herkese
Neyseki bu kötü gecede tartı bari sevindirdi beni
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Tam 1 kilo gitmiş hafta sonu
süpersin

Bildirimlerin cogu burda yapıldı canım
Ama tebrik ediyorum süper eksi ile geldin canım

Yanlış anlaşılmasın 40 50 yaşında hissetmedim ama 30 lulardasin sanmıştım
Galiba daha küçüksün.
Olgun olmanida kaptanligin vermiş olduğu sorumlulukla pozitif ve cozumsel mesajlarindan çıkardım.
Yani tamamen konumundan dolayı

Cuma 66.3
Bugün 65.6
-700

sonngulen aynı kiloyuz ..
Yarış şimdi başladı
Süper bir ekside senden gelmis tebrik ederim canım
30 yasındayım canım
Normalde de böyleyim sanki kendime hiç farklı gelmiyorum canım ama kaptanlıgın etkisi büyük tabiki kaptanlık bana göre olmasada :)))

Kaptanım kontrol tartısı veremiycem bugün, okul işleri erkenden başladı.
Zipzip-

Bir güzel ekside senden süpersin canım ❤
Bildirimleri oraya mı yapıyoruz ben onu hiç anlamamışım
Aslında 2 ay öncesine kadar tüm bildirimlerimizi orda yapıyorduk bir cagla mevzusu olmustu sonrasında burdan yapıyoruz canım

Sizce sporumu(lesli jullan yada cardio ağırlık ) ,yuruyusmu?
Sanki yürüyüş yormadan iyi geliyor
Yoksa sıkılasip sekillenmek için yürüyüş yetmezmi bilemedim

Evet canım 10 yaşında. Benim kızım engelli. Cerebral Palsi ve otizmli yeni çıkmadı bazen geliyorlar böyle. Sonra yine başladı. Sonra da diğer çocuklar uyandı. Ayaktayız artık
cok gecmis olsun canim allah yardimciniz olsun
Bende de yapiyordu canim ama birakma vucudunun ihtiyaci var sonucta ben kabizlik sorununu hep yasarim zaten her sabah 1 ceviz in etkisi oliyor canim ben aksamdan suyada koymam sabah kahvalti oncesi yer sonra kahvaltiya gecerim daha dogrusu gecerdim bu aralar yapamiyorum da pek yine baslayacagim bende

Afiyet olsun canım güzel menü, hem de erken bitirmissin günü.
İnanılmaz hafif olmuş canım afiyet olsun.
Menülerime düzenleme getiricem artık inşaallah, bugün kendime zaman ayırıp diyete uygun kuruyemiş vs alıyım, hepsinden dengeli yerdim normalde ama bir fırsat olmadı düzene oturtacak
Kızlar menülerde yine eksikler var, her gün kontrol yapıyorum lütfen dikkat edelim. Diğer önemli nokta da çok az kişi menü yorumluyor, bu da önemli bizim için.
Canım ben menü yorumlamayı beceremiyorum o yüzden yorum yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…