Günaydın canım ❤Günaydınkizlarimi okula bırakıp geldim . @yesa1 canım regliyim tartilmadim cumaya odemimde olmaz
Bak yine olgun gördüm seniSimdi yaklaşık 25-30 kisi var takimda canim herkes her menüye yorum yapinca cok vakit alabilir o konuda bir kısım haklı aslinda
Rakipler karşılıklı menu takibi yapabilir birde gozumuze fazla gelen kaçamakli menuleri uyarabiliriz herkes icin bu daha iyi olur gibi
tebrik ederimKuzular Cuma 65.0
Pazartesi 64.700
-300 gr.
Ama reglimin sonlarındayım. O ara vücudum fazla su atıyor benim inşallah öyle bir şey değildir
Günaydın
Cuma 66,5
Pazartesi 66
süpersinGünaydın herkese
Neyseki bu kötü gecede tartı bari sevindirdi beni
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Tam 1 kilo gitmiş hafta sonu
Bildirimlerin cogu burda yapıldı canımHadi ilk bildirim benden gelsin
Cuma 68
Bıgün 67
Fark -1
Bak yine olgun gördüm seni
Yanlış anlaşılmasın 40 50 yaşında hissetmedim ama 30 lulardasin sanmıştımBildirimlerin cogu burda yapıldı canım
Ama tebrik ediyorum süper eksi ile geldin canım
Bildirimleri oraya mı yapıyoruz ben onu hiç anlamamışımBildirimlerin cogu burda yapıldı canım
Ama tebrik ediyorum süper eksi ile geldin canım
Süper bir ekside senden gelmis tebrik ederim canım
30 yasındayım canımYanlış anlaşılmasın 40 50 yaşında hissetmedim ama 30 lulardasin sanmıştım
Galiba daha küçüksün.
Olgun olmanida kaptanligin vermiş olduğu sorumlulukla pozitif ve cozumsel mesajlarindan çıkardım.
Yani tamamen konumundan dolayı
Senin eksin de çok güzel
Bir güzel ekside senden süpersin canım ❤Kızlar günaydınnn ❤ Çocukları okula götüren tüm arkadaşlarıma Allah güç kuvvet ve sabır versinkuzenimin oğlu 2. Sınıfa başlıyor bugün, düşünüp duruyordu
Cuma 62.05 kg
Bugün 61.60 kg
Fark -450 gr
Eki Görüntüle 2305697
Aslında 2 ay öncesine kadar tüm bildirimlerimizi orda yapıyorduk bir cagla mevzusu olmustu sonrasında burdan yapıyoruz canımBildirimleri oraya mı yapıyoruz ben onu hiç anlamamışım
Harikasın rakibem cumaya 61 ler gelirKızlar günaydınnn ❤ Çocukları okula götüren tüm arkadaşlarıma Allah güç kuvvet ve sabır versinkuzenimin oğlu 2. Sınıfa başlıyor bugün, düşünüp duruyordu
Cuma 62.05 kg
Bugün 61.60 kg
Fark -450 gr
Eki Görüntüle 2305697
Tamam canım sıkıntı değil gayet güzel gidiyorsun zaten
Yarın fırsat bulursam tartılırım inşaallahTamam canım sıkıntı değil gayet güzel gidiyorsun zaten
cok gecmis olsun canim allah yardimciniz olsunEvet canım 10 yaşında. Benim kızım engelli. Cerebral Palsi ve otizmliyeni çıkmadı bazen geliyorlar böyle. Sonra yine başladı. Sonra da diğer çocuklar uyandı. Ayaktayız artık
Bende de yapiyordu canim ama birakma vucudunun ihtiyaci var sonucta ben kabizlik sorununu hep yasarim zaten her sabah 1 ceviz in etkisi oliyor canim ben aksamdan suyada koymam sabah kahvalti oncesi yer sonra kahvaltiya gecerim daha dogrusu gecerdim bu aralar yapamiyorum da pek yine baslayacagim bendeDün tartilmistim 94.0 sabittim bugün erkenden atistirdim tartilmadim wc problemim var dünden beri afedersiniz karnım gaz dolu sanırım demir ilacı bende kabızlık yaptı bıraksam mı acaba ama iştahım da değişiklik olmadı kilo yapıyor diye okumuştum nette
Afiyet olsun canım güzel menü, hem de erken bitirmissin günü.
Menülerime düzenleme getiricem artık inşaallah, bugün kendime zaman ayırıp diyete uygun kuruyemiş vs alıyım, hepsinden dengeli yerdim normalde ama bir fırsat olmadı düzene oturtacakİnanılmaz hafif olmuş canım afiyet olsun.
Canım ben menü yorumlamayı beceremiyorum o yüzden yorum yapmıyorum.Kızlar menülerde yine eksikler var, her gün kontrol yapıyorum lütfen dikkat edelim. Diğer önemli nokta da çok az kişi menü yorumluyor, bu da önemli bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?