- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Hay masallah tebrik ederim canım
Kesinlikle katılıyorum, tekrar tekrar yorumlanması bana da doğru gelmiyor.Hayirli aksamlar kizlar,
Benim dis kapinin mandali olarak su menü yorumlamaya 1 2 diyecegim var :) simdi deniliyorki 1 2 kisi menü yorumluyo ama ztn o kisilerde söylenmesi gerekeni söylemis oluyo 1 kisinin menüspne 10 kisi ayni seyi yazinca bu bebi rahatsiz ediyo mesela yasak bisey yemis 10 kisi ayni seyi olmamis dedigi zaman mesela e tmm anladik diyesi gemlyo insanin( en azindan benim )
Acabq söyle bisey yapsak nasil olur,herkesin menüsüü 1 kisi yorunlasa atuyorum benimkini ada,adaninkini anka gibi.
Siz ne dersiniz ?
Sonunda sadece ortaokul velisi oldum oğlum orta 2 kızım orta 1 geçti bu sene rahatım inş birlikte gidip gelecekler
Günaydın millet
Günaydın canım ❤
Güzel eksi tebrik ederim canım ♥
Günaydın ablacım cumartesi daha eksiyle gelmiştin ama cumaya kadar biraz daha vereceksin inanıyorum
Bu arada listede kaldın canım haberin olsun, hadi süpriz olsun bize merakla bekliyor olacagım
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ne güzel bir eksidir o masallah diyorum
Günaydın canım az daha uyu olmazsa zor olur sonra
Ilacını bırakma canım gerekli olmasa zaten verilmezdi
Günaydın canım ❤
Trafigi düşünebiliyorum ilk gün feci haldedir aksamları yarım saat leslie yapabilecek vakit yaratabilsen güzel olur aslında
Regl sonrası güzel bir eksi gelecektir ablacım ♥
Günaydın canım ❤
Bu da güzel bir fikirHaklısın Zaten genelde güzel menü yorumunu yapiyoruZ.
Menüde eksiklik veya kaçamak varsa uyarılar olabilir ama
Herkes birbirine güzel menü yazıp dursa sayfalar yetmez
Sadece bozanlarinkine yorum yapılıp diğerleri beğeniler iyi olur..
Dediğine katılıyorum zıpzıp herkezi eslestirdiya onlar birbirine atlamadan yorum yapsa çok iyi olur.
Diğerleri içinde dediğim gibi eksik veya fazla olanları uyarmalı diğerlerine beğenme verilmeli .
Tabi bugüne kadar nasıl geldiyse öylede gidebilir kaptana danisalim
Yine muhteşem eksikontrol tartısı
cuma 73,5
pazartesi 72,5
çok yogun regli oldum ve birşey yiyemedim hafta sonu onun etkisiama yinede güzel eksi görmk
Baklavalar olmazsa, inşallah cnmHarikasın rakibem cumaya 61 ler gelir
OLmasın yaaa bu hafta kimse kaçamak yapmasın.Baklavalar olmazsa, inşallah cnm
Heveslendim şimdikontrol tartısı
cuma 73,5
pazartesi 72,5
çok yogun regli oldum ve birşey yiyemedim hafta sonu onun etkisiama yinede güzel eksi görmk
Bak kilo verince herşey den insan nasıl vaz geçiyor degilmi tartıda eksi görmenin tadı hiç birsey de yok. Seni böyle mutlu gördüğüme sevindim canım.Bu gün 1500 ip atlayacağım
Pogaça bile yemedimOLmasın yaaa bu hafta kimse kaçamak yapmasın.
Efocum
Teşekkür ederim canımCnm menü ve spor çok güzel, afiyet olsun
Tebrik ederim canımKuzular Cuma 65.0
Pazartesi 64.700
-300 gr.
Ama reglimin sonlarındayım. O ara vücudum fazla su atıyor benim inşallah öyle bir şey değildir
Tebrik ederim rakibimGünaydın
Cuma 66,5
Pazartesi 66
Tebrik ederim çok iyiGünaydın herkese
Neyseki bu kötü gecede tartı bari sevindirdi beni
Cuma 72,1
Pazartesi 71,1
Tam 1 kilo gitmiş hafta sonu
Canım bağırsak düzenleyici bir şeyler kullan bırakmaDün tartilmistim 94.0 sabittim bugün erkenden atistirdim tartilmadim wc problemim var dünden beri afedersiniz karnım gaz dolu sanırım demir ilacı bende kabızlık yaptı bıraksam mı acaba ama iştahım da değişiklik olmadı kilo yapıyor diye okumuştum nette
Tebrikler artı değil en azından rakibimCuma 64.4
Pazartesi 64.3
Beklenen misafir nazlana nazlana geldi.bu hafta şiş şiş gezerim artık
Bu haftaki listem o kadar tok tutuyor ki yani ayy diyet olmasa da yesem dediğim falan yok. hiç bir şeyi canım çekmiyor. Açlık yaşamadan zayıflamak çok güzelBak kilo verince herşey den insan nasıl vaz geçiyor degilmi tartıda eksi görmenin tadı hiç birsey de yok. Seni böyle mutlu gördüğüme sevindim canım.
Mesela canım önerin varsa kullanayımTeşekkür ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim rakibim
Tebrik ederim çok iyi
Canım bağırsak düzenleyici bir şeyler kullan bırakma
Tebrikler artı değil en azından rakibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?