Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım, umarım daha iyisindir şimdi.

Ben mi uyku mu akşam 10 gibi yattım çünkü baş ağrım tuttu yine, ilaç içip yattım, sabaha kadar çok uyandım, küçük oğlum da uyandı durdu, 4.30 da da tamamen kalktı
Büyük oğlum 3.sınıf bu yıl ve iki öğün oldu, sabah gidecek artık, öğleciydi. Küçüğü ana okuluna yazdırdım ama öğretmeni bir ay raporluymuş, daha başlayamadı bu hafta yerine bir ay ücretli öğretmen verilecekmiş, oraya konuşmaya gittim, nasıl olacak tam alışacak öğretmeni değişecek diye. Çocuklar çabuk alışıyor dediler, umarım öyle olur biraz tedirginim ama bu sefer kafsma takıp uğraşmıycam akışına bırakıcam.
O okul bu okul, postane derken eve girdim, bir saat sonra geri çıkıcam öğle paydosu

Abbowww sen anlattın ben yoruldum

Cuma 63
P.tesi 62.9
Fark -100 gr
Buna da sukur :)
Tebrik ederim canım az da olsa eksi gelmen güzel olmus
kontrol tartısı
cuma 73,5
pazartesi 72,5

çok yogun regli oldum ve birşey yiyemedim hafta sonu onun etkisi ama yinede güzel eksi görmk
Tebrik ederim canım
Bu cuma o 1.lik bize gelecek başka yolu yok.
Insallah canım birinci olacagız listede olanlardan da güzel eksiler geldi bugün

Sizce sporumu(lesli jullan yada cardio ağırlık ) ,yuruyusmu?
Sanki yürüyüş yormadan iyi geliyor
Yoksa sıkılasip sekillenmek için yürüyüş yetmezmi bilemedim
Ben de aynı çelişkiyi yaşayanlardanım. Şekillenmek ve sıkılaşmak için jillian ve cardio yapayım diyorum, onları yapınca ağır çıkıyorum tartıda, yürüyüş yapınca güzel eksi görüyorum ama o da sıkılaşmak için yetmezse diye korkuyorum.

Burdaki tartı sorumluluğu olmasa jillian vs. yoğunlaşırdım ama her hafta sabit ya da artı çıkmak da arkadaşlara haksızlık, tartı olmasaydı onları yapardım ama, arada bir de yürüyüş yapardım.

Cuma 65.9
Pazartesi 65.6
Fark -300 Gr

@Batu85
Tebrikler canım kırdın iyice zinciri
Cuma 66.3
Bugün 65.6
-700

sonngulen aynı kiloyuz ..
Yarış şimdi başladı
Tebrikler canım çok iyi
Tebrikler canım
Sizce sporumu(lesli jullan yada cardio ağırlık ) ,yuruyusmu?
Sanki yürüyüş yormadan iyi geliyor
Yoksa sıkılasip sekillenmek için yürüyüş yetmezmi bilemedim
Hedefe yaklaştıysan Jillian çok iyi
Cuma 63
P.tesi 62.9
Fark -100 gr
Buna da sukur :)
Tebrikler canım
Mesela canım önerin varsa kullanayım
Probiyotik takviye olabilir ya da sabah aç karnına kuru incir kuru kayısı kuru erik gibi gıdalar olabilir
Atayım listemi sana
Bana da atar mısın
Abbowww sen anlattın ben yoruldum
Yıkılmadım ayaktayım

Bu konuyla ilgili son bir karara varıldı canım zaten, belki geçmişi okuma şansın olmamıştır. Sayımız çok olduğu için sadece sıkıntılı gördüğümüz menülere yorum yapabiliriz istiyorsak, daha çok rakipler birbirini yorumlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…