Geçmiş olsun canım, umarım daha iyisindir şimdi.Günaydınnnnn hayırlı sabahlar sabah 4.30da kalktım. Eşime kahvaltı hazırladım geri yattım 6.45de kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula gittim kızımın ilk ortaokul günüydü sınıfını öğrendim geri geldim evi toparladım msj geçmişini okudum gözlerim acıyor gecede geç yattım migrenim tuttu ilaç aldım 2gibi dalmışım az daha uyusam mı
Bu gün 1500 ip atlayacağım
Menulerine. Bi bakim belki kopya çekerimBu haftaki listem o kadar tok tutuyor ki yani ayy diyet olmasa da yesem dediğim falan yok. hiç bir şeyi canım çekmiyor. Açlık yaşamadan zayıflamak çok güzelpoğaça ben de yaptım ama hiç canım çekmedi
O daha iyi değil mi zatenValla ben senin hızına yetişemiyorum cnmsen ip atlarsan bende leslie 5K yaparım
nasıl aynıyız yaaa, benim daha önde olmam gerekiyor. Sen cuma günü 66,3 değil miydin canım benim, dur biraz, beni geçme :)Ayniyiz
Dur kahvaltımı hazırlayıp geliyorum
Ben mi uyku muEfocum
Plan yapıyorum kuzum...havai fişeklerimi almadım henüz
Öyle bir sporla geleceğim ki
Sancım var bugün de... yukarıdaki mesajlar hayalim tabi ki de gerçekleşecek
Sizin oralarda nasıl gidiyor hayat ...belli ki uykunu almışsın
Atayım listemi sanaMenulerine. Bi bakim belki kopya çekerim
Geçti canım çok şükür geceden ilaç alıp yattım Tşk ederimmGeçmiş olsun canım, umarım daha iyisindir şimdi.
Abbowww sen anlattın ben yoruldumBen mi uyku muakşam 10 gibi yattım çünkü baş ağrım tuttu yine, ilaç içip yattım, sabaha kadar çok uyandım, küçük oğlum da uyandı durdu, 4.30 da da tamamen kalktı
Büyük oğlum 3.sınıf bu yıl ve iki öğün oldu, sabah gidecek artık, öğleciydi. Küçüğü ana okuluna yazdırdım ama öğretmeni bir ay raporluymuş, daha başlayamadı bu hafta yerine bir ay ücretli öğretmen verilecekmiş, oraya konuşmaya gittim, nasıl olacak tam alışacak öğretmeni değişecek diye. Çocuklar çabuk alışıyor dediler, umarım öyle olur biraz tedirginim ama bu sefer kafsma takıp uğraşmıycam akışına bırakıcam.
O okul bu okul, postane derken eve girdim, bir saat sonra geri çıkıcam öğle paydosu
OlurrrAtayım listemi sana
Ne şimdi başlaması, sen beni geçtin bile, cumaya kadar aşırı aşırı dikkat etmem lazım benim, oyyyy bugün de doğumgünü var evde, hiçbir şey yememeliyim.
Bu cuma o 1.lik bize gelecek başka yolu yok.Ayyy haftaya ne güzel başladık yaşasın
Hiç hatırlatmasaydın keşke canım, sinirlerim zıplıyorBir güzel ekside senden süpersin canım ❤
Aslında 2 ay öncesine kadar tüm bildirimlerimizi orda yapıyorduk bir cagla mevzusu olmustu sonrasında burdan yapıyoruz canım
Tebrik ederim canım az da olsa eksi gelmen güzel olmusCuma 63
P.tesi 62.9
Fark -100 gr
Buna da sukur :)
Tebrik ederim canımkontrol tartısı
cuma 73,5
pazartesi 72,5
çok yogun regli oldum ve birşey yiyemedim hafta sonu onun etkisiama yinede güzel eksi görmk
Insallah canım birinci olacagız listede olanlardan da güzel eksiler geldi bugünBu cuma o 1.lik bize gelecek başka yolu yok.
Di mi yaa ne gündü ama düşününce bende sinirleniyorum ama bize iyi gelmisti onun üzerine kac defa birinci olduk iyi tarafını düşünüyorumHiç hatırlatmasaydın keşke canım, sinirlerim zıplıyor
Ben de aynı çelişkiyi yaşayanlardanım. Şekillenmek ve sıkılaşmak için jillian ve cardio yapayım diyorum, onları yapınca ağır çıkıyorum tartıda, yürüyüş yapınca güzel eksi görüyorum ama o da sıkılaşmak için yetmezse diye korkuyorum.Sizce sporumu(lesli jullan yada cardio ağırlık ) ,yuruyusmu?
Sanki yürüyüş yormadan iyi geliyor
Yoksa sıkılasip sekillenmek için yürüyüş yetmezmi bilemedim
Merak ettim neymiş o bakayımHiç hatırlatmasaydın keşke canım, sinirlerim zıplıyor
Tebrikler canım kırdın iyice zinciri
Tebrikler canım çok iyi
Tebrikler canımKızlar günaydınnnÇocukları okula götüren tüm arkadaşlarıma Allah güç kuvvet ve sabır versin kuzenimin oğlu 2. Sınıfa başlıyor bugün, düşünüp duruyordu
Cuma 62.05 kg
Bugün 61.60 kg
Fark -450 gr
Eki Görüntüle 2305697
Hedefe yaklaştıysan Jillian çok iyiSizce sporumu(lesli jullan yada cardio ağırlık ) ,yuruyusmu?
Sanki yürüyüş yormadan iyi geliyor
Yoksa sıkılasip sekillenmek için yürüyüş yetmezmi bilemedim
Tebrikler canımCuma 63
P.tesi 62.9
Fark -100 gr
Buna da sukur :)
Probiyotik takviye olabilir ya da sabah aç karnına kuru incir kuru kayısı kuru erik gibi gıdalar olabilirMesela canım önerin varsa kullanayım
Bana da atar mısınAtayım listemi sana
Yıkılmadım ayaktayımAbbowww sen anlattın ben yoruldum
Bu konuyla ilgili son bir karara varıldı canım zaten, belki geçmişi okuma şansın olmamıştır. Sayımız çok olduğu için sadece sıkıntılı gördüğümüz menülere yorum yapabiliriz istiyorsak, daha çok rakipler birbirini yorumlayacak.Menülerime düzenleme getiricem artık inşaallah, bugün kendime zaman ayırıp diyete uygun kuruyemiş vs alıyım, hepsinden dengeli yerdim normalde ama bir fırsat olmadı düzene oturtacak
Canım ben menü yorumlamayı beceremiyorum o yüzden yorum yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?