Anlatırım sana bir ara aslında biliyorsun olayı da :)))Merak ettim neymiş o bakayım
Okudum canım yeni hepsini, güzel bir karar olmuşBu konuyla ilgili son bir karara varıldı canım zaten, belki geçmişi okuma şansın olmamıştır. Sayımız çok olduğu için sadece sıkıntılı gördüğümüz menülere yorum yapabiliriz istiyorsak, daha çok rakipler birbirini yorumlayacak.
Bende istiyommmmmAtayım listemi sana
Cnm 3 mil güzel terletiyor ama ip atlamada oldukça kalori yaktırıyor diye düşünüyorum. Bende ip almıştım ama kalitesiz çıktı, bende pek beceremedim sanırımO daha iyi değil mi zatenben vakitsizlikten ip atlıyorum. 1000 ipi 10 dk da atlıyorum vakit almıyor. Vaktim olsa leslie 3 mil yapmak isterim. Ya da dışarda yürüyüş.
Tempon yoğunmuş canım, seni yoracak ama zayıflamana da yardım edecek, iyi tarafından bakalım olaya :)Ben mi uyku muakşam 10 gibi yattım çünkü baş ağrım tuttu yine, ilaç içip yattım, sabaha kadar çok uyandım, küçük oğlum da uyandı durdu, 4.30 da da tamamen kalktı
Büyük oğlum 3.sınıf bu yıl ve iki öğün oldu, sabah gidecek artık, öğleciydi. Küçüğü ana okuluna yazdırdım ama öğretmeni bir ay raporluymuş, daha başlayamadı bu hafta yerine bir ay ücretli öğretmen verilecekmiş, oraya konuşmaya gittim, nasıl olacak tam alışacak öğretmeni değişecek diye. Çocuklar çabuk alışıyor dediler, umarım öyle olur biraz tedirginim ama bu sefer kafsma takıp uğraşmıycam akışına bırakıcam.
O okul bu okul, postane derken eve girdim, bir saat sonra geri çıkıcam öğle paydosu
Ay 69 yazmışım ayy sonradan düzelttimKızlar tekrar merhaba cuma unuttum bugün yapayım bildirimimi bari.
Geçen hafta pazartesi 68.5dim.
Bu hafta pazartesi 68.5im
Zipzip-
Benim de 300 gr ama güzel bence, hem de biraz fazla yemiş olmama rağmen, kalan günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim.Tebrik ederim canım az da olsa eksi gelmen güzel olmus
Tebrik ederim canım
Insallah canım birinci olacagız listede olanlardan da güzel eksiler geldi bugün
Evet ipten ipe farkediyor. Benim ip kalori gösteriyor.Cnm 3 mil güzel terletiyor ama ip atlamada oldukça kalori yaktırıyor diye düşünüyorum. Bende ip almıştım ama kalitesiz çıktı, bende pek beceremedim sanırım
Diğer takımlar bize biraz sataşsa mı acabaDi mi yaa ne gündü ama düşününce bende sinirleniyorum ama bize iyi gelmisti onun üzerine kac defa birinci olduk iyi tarafını düşünüyorum
Canım alışma adapte süreci geçsin servise vericez sanırım, ben önemli değilim de soğuk da perişan olur çocuklar. Geçen yıl sağolsun soğuklarda dedesi araba ile götürüp getirdi.Tempon yoğunmuş canım, seni yoracak ama zayıflamana da yardım edecek, iyi tarafından bakalım olaya :)
Benimki de kalitesiz çıktı öylece bir köşede duruyor. Boosted yapmadıysan onu da öneririm canım, çok zevkli bir video.Cnm 3 mil güzel terletiyor ama ip atlamada oldukça kalori yaktırıyor diye düşünüyorum. Bende ip almıştım ama kalitesiz çıktı, bende pek beceremedim sanırım
Tebrikler canım çok iyiKızlar buraya yazayım o zaman
Cuma 68
Bıgün 67
Fark -1
Cnm lesliede 250 kalori falan yaktırıyor diye biliyorum. 2000 ip atlama ile hemen hemen yakınlar aslında.Evet ipten ipe farkediyor. Benim ip kalori gösteriyor.
73 kiloda 1000 ip atlayınca 139 kalori yakıyormuşsun ortalama.
Onuda birkaç kez yaptım cnm, dediğin gibi 3 milden çok daha eğlenceli. Onuda yapabilirim dediğin gibiBenimki de kalitesiz çıktı öylece bir köşede duruyor. Boosted yapmadıysan onu da öneririm canım, çok zevkli bir video.
Teşekkürler canımTebrikler canım çok iyi
Sabit gelmende güzel canım işe basladın mıKızlar tekrar merhaba cuma unuttum bugün yapayım bildirimimi bari.
Geçen hafta pazartesi 68.5dim.
Bu hafta pazartesi 68.5im
Zipzip-
Yemene ragmen eksi gelmen güzel bu da yürüyüşün sana ne kadar faydalı oldugunu gösteriyor canımBenim de 300 gr ama güzel bence, hem de biraz fazla yemiş olmama rağmen, kalan günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim.Batu85 i de yenmem lazım.
Yok yok satasmasınlar gayet iyiyiz canımDiğer takımlar bize biraz sataşsa mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?