Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Okudum canım yeni hepsini, güzel bir karar olmuş

O daha iyi değil mi zaten ben vakitsizlikten ip atlıyorum. 1000 ipi 10 dk da atlıyorum vakit almıyor. Vaktim olsa leslie 3 mil yapmak isterim. Ya da dışarda yürüyüş.
Cnm 3 mil güzel terletiyor ama ip atlamada oldukça kalori yaktırıyor diye düşünüyorum. Bende ip almıştım ama kalitesiz çıktı, bende pek beceremedim sanırım

Tempon yoğunmuş canım, seni yoracak ama zayıflamana da yardım edecek, iyi tarafından bakalım olaya :)

Tebrik ederim canım az da olsa eksi gelmen güzel olmus

Tebrik ederim canım

Insallah canım birinci olacagız listede olanlardan da güzel eksiler geldi bugün
Benim de 300 gr ama güzel bence, hem de biraz fazla yemiş olmama rağmen, kalan günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim. Batu85 i de yenmem lazım.

Tempon yoğunmuş canım, seni yoracak ama zayıflamana da yardım edecek, iyi tarafından bakalım olaya :)
Canım alışma adapte süreci geçsin servise vericez sanırım, ben önemli değilim de soğuk da perişan olur çocuklar. Geçen yıl sağolsun soğuklarda dedesi araba ile götürüp getirdi.
İki öğün çok zor olacak, öğlen arası okulda durmak da yasakmış, itiraz edicez bu duruma çünkü eve gidip gelince zatenn öğle arası bitecek, ben okula yemek götürüp orda yediririm diye olan yapmıştım çünkü ya da dediğim gibi servis olacak, bu bir ay dediğin gibi iyi yönünden bakalım bana yarayacak
5 bin adım atmışım sabah

Cnm 3 mil güzel terletiyor ama ip atlamada oldukça kalori yaktırıyor diye düşünüyorum. Bende ip almıştım ama kalitesiz çıktı, bende pek beceremedim sanırım
Benimki de kalitesiz çıktı öylece bir köşede duruyor. Boosted yapmadıysan onu da öneririm canım, çok zevkli bir video.

Kızlar tekrar merhaba cuma unuttum bugün yapayım bildirimimi bari.
Geçen hafta pazartesi 68.5dim.
Bu hafta pazartesi 68.5im
Zipzip-
Sabit gelmende güzel canım işe basladın mı
Benim de 300 gr ama güzel bence, hem de biraz fazla yemiş olmama rağmen, kalan günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim. Batu85 i de yenmem lazım.
Yemene ragmen eksi gelmen güzel bu da yürüyüşün sana ne kadar faydalı oldugunu gösteriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…