Yine muhteşem eksi
Heveslendim şimdibendede gr oynasa davul zurna calacam ama wc çıkamadım ben cumaya kadar beklim supriz olsun
Tebrik ederim canım az da olsa eksi gelmen güzel olmus
Tebrik ederim canım
Insallah canım birinci olacagız listede olanlardan da güzel eksiler geldi bugün
Çok saçma bir uygulama olmuş yaa, çocuklar öğle arasında okulda duramaz da ne demek. Gidip gelmek çok daha sıkıntılı ve bazı çocuklar için tehlikeli. Bir de her çocuğun velisi evde olacak diye bir kesinlik de yok. Sonuçta çalışan anneler de var. Beslenme taşımaları çocuklar için en uygun olanı bence. İnşallah güzel bir çözüm bulursunuz canım.Canım alışma adapte süreci geçsin servise vericez sanırım, ben önemli değilim de soğuk da perişan olur çocuklar. Geçen yıl sağolsun soğuklarda dedesi araba ile götürüp getirdi.
İki öğün çok zor olacak, öğlen arası okulda durmak da yasakmış, itiraz edicez bu duruma çünkü eve gidip gelince zatenn öğle arası bitecek, ben okula yemek götürüp orda yediririm diye olan yapmıştım çünkü ya da dediğim gibi servis olacak, bu bir ay dediğin gibi iyi yönünden bakalım bana yarayacak
5 bin adım atmışım sabah
EVet olabilir bu gün 1500 ip atlayacağım inşallah zamanla çoğaltırım.Cnm lesliede 250 kalori falan yaktırıyor diye biliyorum. 2000 ip atlama ile hemen hemen yakınlar aslında.
BEn de deneyeceğim bi ara bu gün uykusuzum zor gelebilirOnuda birkaç kez yaptım cnm, dediğin gibi 3 milden çok daha eğlenceli. Onuda yapabilirim dediğin gibi ❤
tebrik ederim süpersinKızlar günaydınnnÇocukları okula götüren tüm arkadaşlarıma Allah güç kuvvet ve sabır versin kuzenimin oğlu 2. Sınıfa başlıyor bugün, düşünüp duruyordu
Cuma 62.05 kg
Bugün 61.60 kg
Fark -450 gr
Eki Görüntüle 2305697
Hay masallah tebrik ederim canım
Valla gevrekleri ekmekleri yerken dusuneceksinnasıl aynıyız yaaa, benim daha önde olmam gerekiyor. Sen cuma günü 66,3 değil miydin canım benim, dur biraz, beni geçme :)
Yeme sakinNe şimdi başlaması, sen beni geçtin bile, cumaya kadar aşırı aşırı dikkat etmem lazım benim, oyyyy bugün de doğumgünü var evde, hiçbir şey yememeliyim.
Yani yürüyüş güzel eksi gösteriyor amaBen de aynı çelişkiyi yaşayanlardanım. Şekillenmek ve sıkılaşmak için jillian ve cardio yapayım diyorum, onları yapınca ağır çıkıyorum tartıda, yürüyüş yapınca güzel eksi görüyorum ama o da sıkılaşmak için yetmezse diye korkuyorum.
Burdaki tartı sorumluluğu olmasa jillian vs. yoğunlaşırdım ama her hafta sabit ya da artı çıkmak da arkadaşlara haksızlık, tartı olmasaydı onları yapardım ama, arada bir de yürüyüş yapardım.
Tebrikler canım süpersinKızlar buraya yazayım o zaman
Cuma 68
Bıgün 67
Fark -1
Bence de yememen lazım ben yürüyüş yanında baya dip köşe temizlik ve dışarı işlerim çok yoğun onları hallediyorum.Benim de 300 gr ama güzel bence, hem de biraz fazla yemiş olmama rağmen, kalan günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim.Batu85 i de yenmem lazım.
3 milde sıkılmaya başlamıştım ben, bu güzel geliyor.Onuda birkaç kez yaptım cnm, dediğin gibi 3 milden çok daha eğlenceli. Onuda yapabilirim dediğin gibi ❤
Ben her gün bol bol yürümeye devam edeyim canım, test edildi onaylandı :)Sabit gelmende güzel canım işe basladın mı
Yemene ragmen eksi gelmen güzel bu da yürüyüşün sana ne kadar faydalı oldugunu gösteriyor canım
Çok kalabalığız zaten, sataşırlarsa fena çullanırız :)Yok yok satasmasınlar gayet iyiyiz canım
İnanılmaz enerji yükseltiyor canım belki iyi bile gelebilir.BEn de deneyeceğim bi ara bu gün uykusuzum zor gelebilir
Hocalara sorunca buraya da yaz canım, ben temizlik konusunda dip köşe girişmiyorum yoruluyorum malesef, ancak sil süpür yapıyorum. Bu aralar dışarı işlerim de yoktu senin kadar koşturamadım ama yürüyüşlerime ağırlık verip, yediklerimi de azaltayım canım.tebrik ederim süpersin
Valla gevrekleri ekmekleri yerken dusuneceksin
Yeme sakin
Dediginiz gibi yürüyüş baya etki ediyor ..
Yani yürüyüş güzel eksi gösteriyor ama
Arada bölgesel çalışmakta gerek gibi .ben bunu instada uzman hocalara sorayim
Tebrikler canım süpersin
Bence de yememen lazım ben yürüyüş yanında baya dip köşe temizlik ve dışarı işlerim çok yoğun onları hallediyorum.
Yani baya yoruluyorum ondanda gidiyor
Ama çok kaçamak yapmıyorum 3,4 güne minicik birsey
Aynen canımÇok kalabalığız zaten, sataşırlarsa fena çullanırız :)
Maşallahin var...dolu dolusun canım... Allah sağlık huzur versin gerisi kolay hiç endişe etme...Ben mi uyku muakşam 10 gibi yattım çünkü baş ağrım tuttu yine, ilaç içip yattım, sabaha kadar çok uyandım, küçük oğlum da uyandı durdu, 4.30 da da tamamen kalktı
Büyük oğlum 3.sınıf bu yıl ve iki öğün oldu, sabah gidecek artık, öğleciydi. Küçüğü ana okuluna yazdırdım ama öğretmeni bir ay raporluymuş, daha başlayamadı bu hafta yerine bir ay ücretli öğretmen verilecekmiş, oraya konuşmaya gittim, nasıl olacak tam alışacak öğretmeni değişecek diye. Çocuklar çabuk alışıyor dediler, umarım öyle olur biraz tedirginim ama bu sefer kafsma takıp uğraşmıycam akışına bırakıcam.
O okul bu okul, postane derken eve girdim, bir saat sonra geri çıkıcam öğle paydosu
Aaa sesim çıkmaz olur mu, denk gelmemişizdir. Sporlarımı da menümün başına yazıyorum iki gündür. Ama heryerim tutuk. Hapşırırken bile acı çekiyorum
Benimkiler de ikiz, geçen sene 5. Sınıfta ayrıldılar. Aynı sınıftayken rahat oluyordu.benimkiler ikiz hep aynı sınıf rahat oluyor
ama onunda başka zorlukları var tabiki
Arkadaslarından velilerden güzel tepkiler aldın mı ablaSabah erkenden okula gittim çocukları bıraktım, kahve içtik arkadaşlarla, migrostan eksiklerimi aldım geldimşimdi iş zamamı.
Aaa sesim çıkmaz olur mu, denk gelmemişizdir. Sporlarımı da menümün başına yazıyorum iki gündür. Ama heryerim tutuk. Hapşırırken bile acı çekiyorum
Benimkiler de ikiz, geçen sene 5. Sınıfta ayrıldılar. Aynı sınıftayken rahat oluyordu.
Hımmm 20 dakika deneyeyim öyle diyorsaİnanılmaz enerji yükseltiyor canım belki iyi bile gelebilir.
Evrakları tamamlicam bu günlerde insallah hayırlısı olur bu işimdede mutsuz olmak istemiyorumSabit gelmende güzel canım işe basladın mı
Yemene ragmen eksi gelmen güzel bu da yürüyüşün sana ne kadar faydalı oldugunu gösteriyor canım
Insallah hersey istediğin gibi olur canımEvrakları tamamlicam bu günlerde insallah hayırlısı olur bu işimdede mutsuz olmak istemiyorum
Ben 30 dk yaptım bitti 15 dk daha yaptım bitti bı 15 dk daha yapardım oğlum uyandı enerji yükselttiği kesinHımmm 20 dakika deneyeyim öyle diyorsa
Sabah erkenden okula gittim çocukları bıraktım, kahve içtik arkadaşlarla, migrostan eksiklerimi aldım geldimşimdi iş zamamı.
Benimkiler de ikiz, geçen sene 5. Sınıfta ayrıldılar. Aynı sınıftayken rahat oluyordu.
Ben 3kisinin uzerlerine otururum gerisini siz halledinÇok kalabalığız zaten, sataşırlarsa fena çullanırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?