Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yine muhteşem eksi
Heveslendim şimdi bendede gr oynasa davul zurna calacam ama wc çıkamadım ben cumaya kadar beklim supriz olsun
Tebrik ederim canım az da olsa eksi gelmen güzel olmus

Tebrik ederim canım

Insallah canım birinci olacagız listede olanlardan da güzel eksiler geldi bugün

Teşekkürler kızlar benimkiler tatil ödemi ve regli şişligi bundan sonra brlli olacak bakalım

Çok saçma bir uygulama olmuş yaa, çocuklar öğle arasında okulda duramaz da ne demek. Gidip gelmek çok daha sıkıntılı ve bazı çocuklar için tehlikeli. Bir de her çocuğun velisi evde olacak diye bir kesinlik de yok. Sonuçta çalışan anneler de var. Beslenme taşımaları çocuklar için en uygun olanı bence. İnşallah güzel bir çözüm bulursunuz canım.

Sabah sabah güzel adım atmışsın, bugün ben de okula gelirken evden eşimle çıkmadım, o arabayla geldi ben yürüdüm :)

tebrik ederim süpersin
Hay masallah tebrik ederim canım

nasıl aynıyız yaaa, benim daha önde olmam gerekiyor. Sen cuma günü 66,3 değil miydin canım benim, dur biraz, beni geçme :)
Valla gevrekleri ekmekleri yerken dusuneceksin
Ne şimdi başlaması, sen beni geçtin bile, cumaya kadar aşırı aşırı dikkat etmem lazım benim, oyyyy bugün de doğumgünü var evde, hiçbir şey yememeliyim.
Yeme sakin
Dediginiz gibi yürüyüş baya etki ediyor ..
Yani yürüyüş güzel eksi gösteriyor ama
Arada bölgesel çalışmakta gerek gibi .ben bunu instada uzman hocalara sorayim
Kızlar buraya yazayım o zaman
Cuma 68
Bıgün 67
Fark -1
Tebrikler canım süpersin
Benim de 300 gr ama güzel bence, hem de biraz fazla yemiş olmama rağmen, kalan günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim. Batu85 i de yenmem lazım.
Bence de yememen lazım ben yürüyüş yanında baya dip köşe temizlik ve dışarı işlerim çok yoğun onları hallediyorum.
Yani baya yoruluyorum ondanda gidiyor
Ama çok kaçamak yapmıyorum 3,4 güne minicik birsey

Hocalara sorunca buraya da yaz canım, ben temizlik konusunda dip köşe girişmiyorum yoruluyorum malesef, ancak sil süpür yapıyorum. Bu aralar dışarı işlerim de yoktu senin kadar koşturamadım ama yürüyüşlerime ağırlık verip, yediklerimi de azaltayım canım.

Maşallahin var...dolu dolusun canım... Allah sağlık huzur versin gerisi kolay hiç endişe etme...

Sabah erkenden okula gittim çocukları bıraktım, kahve içtik arkadaşlarla, migrostan eksiklerimi aldım geldimşimdi iş zamamı.
Elhan pastelfit sesiniz çıkmıyor rakiplerim. Sporlar ne durumda, hani gaz hani fişek
Aaa sesim çıkmaz olur mu, denk gelmemişizdir. Sporlarımı da menümün başına yazıyorum iki gündür. Ama heryerim tutuk. Hapşırırken bile acı çekiyorum
benimkiler ikiz hep aynı sınıf rahat oluyor
ama onunda başka zorlukları var tabiki
Benimkiler de ikiz, geçen sene 5. Sınıfta ayrıldılar. Aynı sınıftayken rahat oluyordu.

Arkadaslarından velilerden güzel tepkiler aldın mı abla

aaa gerçekten mi kız erkek?
bende ayırdım canım geçen sene 6.sınıf şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…